Προς το περιεχόμενο

Πίεση στον ΟΤΕ για λύση του προβλήματος με το ΤS στα p2p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως έλυσα το πρόβλημα στην 24αρα μου χρησιμοποιώντας το Deluge για torrent files. Αλλά τίποτα δεν μας εγγυάτε ότι μετά από μια αναβάθμιση λογισμικού στον ΟΤΕ ούτε αυτό ούτε το μtorrent 1.8 beta θα συνεχίσουν να λειτουργούν. Οι λύσεις αυτές είναι παροδικές και μια ωραία πρωία θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το ίδιο πρόβλημα.

Επιπλέον στα υπόλοιπα p2p δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια λύση (DC++, emule κτλ.).

Προσωπικά έδωσα τα στοιχεία μου στο adslgr.com προκειμένου να συμπεριληφθώ στην αίτηση που θα κατατεθεί στην EETT.

Πρέπει να κόψουμε το βήχα στον ΟΤΕ πριν να είναι αργά!

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οι λύσεις αυτές είναι παροδικές και μια ωραία πρωία θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το ίδιο πρόβλημα.

Αυτο ειναι το κακο...:X

Δημοσ.
Χμ, γιατι και εγω εχω παρατηρησει το ιδιο στην Φορθνετ?Εκτος αν ηταν απλη συμπτωση...

μαλον συμπτωση....γιατι εγω δεν εχο κανενα απολιτος προβλημα απο εκει που κατεβαζο ειμαι στανταρ με 500kb/s και πανω

Δημοσ.

Δηλαδή ρε παιδιά (είμαι άσχετος με τις συνδέσεις κλπ. έπαψα να ασχολούμαι όταν έβαλα ΟΤΕΝΕΤ 1mbps) για να λυθεί το πρόβλημα αυτό θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να μαζευτούν αρκετές καταγγελίες στην ΈΕΤΤ; Εγώ προσωπικά κατεβάζω μόνο από emule και πράγματι ενώ μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν γύρω στα 70ΚΒ/δ σε 4 αρχεία, τώρα με 2 μόνο και δεν φτάνει ούτε τα 5ΚΒ/δ!! Τι κάνουμε τώρα;

Δημοσ.

Εχω 24άρα γραμμή καί τά ιδια χάλια εδώ καί μιά εβδομάδα.. Downloads από torrents στην καλλύτερη

240. Φωνές κακό στόν ΟΤΕ... πέρα βρέχει...

Δοκίμασα τήν 1.8 beta αλλά δέν υπάρχει διαφορά, χώρια πού γιά νά βρεί πύλη φτύνεις αίμα..

Μονίμως κίτρινο, καί ελάχιστες φορές πράσινο...

Δημοσ.

Εγώ πάλι καλά είμαι σε πράσινο και τα 2 βελάκια... Αχχχ τα 'λεγα εγώ ότι θα έχουμε ιστορίες με αυτήν την αναθεματισμένη συγχώνευση..δεν δάγκωνα την γλώσσα μου καλύτερα...:mad: Παιδιά έαν μάθετε τίποτα νεότερο ενημερώστε γιατί....:shifty::eek:

• Moderators
Δημοσ.
εγω δεν καταλαβα γιατι να βαλω mtorrent 1.8.

εχω το 1.6 (474) και εχει και αυτο επιλογη για encryption. εκτος κι αν εννοειτε, απλα να βαλουμε την τελευταια εκδοση (1.8) και για αλλους λογους.

Από όσο καταλαβαίνω το θέμα εγώ (και από την προσωπική μου εμπειρία). Η Otenet δεν εφαρμόζει το traffic shaping σε όλα τα DSLAMS (επίσημα υποθέτω ότι δεν παραδέχονται ότι το εφαρμόζουν καν).

Αν είσαι τυχερός, τότε δεν έχει σημασία ποια έκδοση του client θα επιλέξεις.

Αν όμως είσαι από τους άτυχους, τότε θα χρειαστείς κάποιον από τους εν λόγω clients και όχι τις παλιές εκδόσεις τους (ακόμα και αν και σ'αυτες υπήρχε η επιλογή encryption της επικοινωνίας). Ο λόγος προφανώς είναι κάποια αλλαγή/αναβάθμιση στον αλγόριθμο του encryption στις νέες εκδόσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι το encryption του 1.8 client είναι updated και δεν το πιάνει ακόμα η OTEnet...με ένα update όμως και της OTEnet θα το πιάνει...ημίμετρο είναι...

Δημοσ.

Πάντως, αν διαβάσετε όλο το άρθρο στο ADSLgr θα δείτε ότι όχι απλά το κάνουν σε συγκεκριμένα DSLAMs, αλλά αυτά επιλέγονται τυχαία κάθε φορά. Γαμάτο;

Δημοσ.
Πάντως, αν διαβάσετε όλο το άρθρο στο ADSLgr θα δείτε ότι όχι απλά το κάνουν σε συγκεκριμένα DSLAMs, αλλά αυτά επιλέγονται τυχαία κάθε φορά. Γαμάτο;

Τρέλα μιλάμε...:-D:-D Στο emule από χτες νέκρα, το πολύ να πιάσει 500Β/δ σε ένα 1mbps σύνδεση. Πέρα από την καταγγέλια δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο; (το βρισίδι εξαιρείται.... θα το δοκιμάσω την Δευτέρα το πρωί αν συνεχιστούν αυτά τα χάλια...)

Δημοσ.

ενας φιλος μου τους τα εχςσε χτες το μεσημερι και τον ωαλανε να ξαναρυθμισει το router απο την αρχη και του ειπαν οτι κανονικα θα επρεπε να εχει στρωσει αλιος ειναι δικο του τεχνικο προβλημα. ΕΛΕΟΣ:shifty: θα ξαναπαρει την δευτερα και θα δει τι θα κανει και μαλον καταγκελια στην ΕΕΤΤ

Δημοσ.

ti ακριβώς ρυθμίσεις θέλει στο utorrent 1.8? sthn καρτέλα Bittorrent έχω tikarismena :

Enable Local Peer Discovery

Ask tracker for scrape information

Allow incoming legacy connections και

Protocol Encryption outgoing: enabled

Τα έχω σωστά για max ταχύτητες ή όχι; όσοι έχουν πιάσει max download speed ας μου δώσουν τα φώτα τους

Δημοσ.

Παιδια εγω δηλωσα βλαβη με πηραν τηλ απο οτε και τους ειπα για τα χαλια και μου λεει ο ανθρωπος οτι ναι ι οτενετ κανει φιλτραρισμα στα p2p.

Απλα δεν μπορουμε λεει να κανουμε κατι....

Δημοσ.

φυσικα δεν μπορουν να κανουν κατι ειναι παραλογο αφου ο οτε δεν εχει καμια σχεση με την οτενετ(μπουχαχαχα)

πολυ θρασος εχετε μερικοι δεν φτανει που σας αφηνει η οτενετ και ανοιγει ο browser σας θελετε να κατεβαζετε κιολας παλιοπαιδα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...