Cartman Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ πάντως έλυσα το πρόβλημα στην 24αρα μου χρησιμοποιώντας το Deluge για torrent files. Αλλά τίποτα δεν μας εγγυάτε ότι μετά από μια αναβάθμιση λογισμικού στον ΟΤΕ ούτε αυτό ούτε το μtorrent 1.8 beta θα συνεχίσουν να λειτουργούν. Οι λύσεις αυτές είναι παροδικές και μια ωραία πρωία θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το ίδιο πρόβλημα. Επιπλέον στα υπόλοιπα p2p δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια λύση (DC++, emule κτλ.). Προσωπικά έδωσα τα στοιχεία μου στο adslgr.com προκειμένου να συμπεριληφθώ στην αίτηση που θα κατατεθεί στην EETT. Πρέπει να κόψουμε το βήχα στον ΟΤΕ πριν να είναι αργά!
S2Katana Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Οι λύσεις αυτές είναι παροδικές και μια ωραία πρωία θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το ίδιο πρόβλημα. Αυτο ειναι το κακο...
nick#18 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Χμ, γιατι και εγω εχω παρατηρησει το ιδιο στην Φορθνετ?Εκτος αν ηταν απλη συμπτωση... μαλον συμπτωση....γιατι εγω δεν εχο κανενα απολιτος προβλημα απο εκει που κατεβαζο ειμαι στανταρ με 500kb/s και πανω
Arxidamos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δηλαδή ρε παιδιά (είμαι άσχετος με τις συνδέσεις κλπ. έπαψα να ασχολούμαι όταν έβαλα ΟΤΕΝΕΤ 1mbps) για να λυθεί το πρόβλημα αυτό θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να μαζευτούν αρκετές καταγγελίες στην ΈΕΤΤ; Εγώ προσωπικά κατεβάζω μόνο από emule και πράγματι ενώ μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν γύρω στα 70ΚΒ/δ σε 4 αρχεία, τώρα με 2 μόνο και δεν φτάνει ούτε τα 5ΚΒ/δ!! Τι κάνουμε τώρα;
tassos1948 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Εχω 24άρα γραμμή καί τά ιδια χάλια εδώ καί μιά εβδομάδα.. Downloads από torrents στην καλλύτερη 240. Φωνές κακό στόν ΟΤΕ... πέρα βρέχει... Δοκίμασα τήν 1.8 beta αλλά δέν υπάρχει διαφορά, χώρια πού γιά νά βρεί πύλη φτύνεις αίμα.. Μονίμως κίτρινο, καί ελάχιστες φορές πράσινο...
Arxidamos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ πάλι καλά είμαι σε πράσινο και τα 2 βελάκια... Αχχχ τα 'λεγα εγώ ότι θα έχουμε ιστορίες με αυτήν την αναθεματισμένη συγχώνευση..δεν δάγκωνα την γλώσσα μου καλύτερα... Παιδιά έαν μάθετε τίποτα νεότερο ενημερώστε γιατί....
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 εγω δεν καταλαβα γιατι να βαλω mtorrent 1.8.εχω το 1.6 (474) και εχει και αυτο επιλογη για encryption. εκτος κι αν εννοειτε, απλα να βαλουμε την τελευταια εκδοση (1.8) και για αλλους λογους. Από όσο καταλαβαίνω το θέμα εγώ (και από την προσωπική μου εμπειρία). Η Otenet δεν εφαρμόζει το traffic shaping σε όλα τα DSLAMS (επίσημα υποθέτω ότι δεν παραδέχονται ότι το εφαρμόζουν καν). Αν είσαι τυχερός, τότε δεν έχει σημασία ποια έκδοση του client θα επιλέξεις. Αν όμως είσαι από τους άτυχους, τότε θα χρειαστείς κάποιον από τους εν λόγω clients και όχι τις παλιές εκδόσεις τους (ακόμα και αν και σ'αυτες υπήρχε η επιλογή encryption της επικοινωνίας). Ο λόγος προφανώς είναι κάποια αλλαγή/αναβάθμιση στον αλγόριθμο του encryption στις νέες εκδόσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ναι το encryption του 1.8 client είναι updated και δεν το πιάνει ακόμα η OTEnet...με ένα update όμως και της OTEnet θα το πιάνει...ημίμετρο είναι...
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Σωστός... Στο adslgr ετοιμάζουν καταγγελία. Σχετική ανακοίνωση στο insomnia
konnak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Πάντως, αν διαβάσετε όλο το άρθρο στο ADSLgr θα δείτε ότι όχι απλά το κάνουν σε συγκεκριμένα DSLAMs, αλλά αυτά επιλέγονται τυχαία κάθε φορά. Γαμάτο;
N.I.C Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Πάντως, αν διαβάσετε όλο το άρθρο στο ADSLgr θα δείτε ότι όχι απλά το κάνουν σε συγκεκριμένα DSLAMs, αλλά αυτά επιλέγονται τυχαία κάθε φορά. Γαμάτο; Τρέλα μιλάμε...:-D Στο emule από χτες νέκρα, το πολύ να πιάσει 500Β/δ σε ένα 1mbps σύνδεση. Πέρα από την καταγγέλια δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο; (το βρισίδι εξαιρείται.... θα το δοκιμάσω την Δευτέρα το πρωί αν συνεχιστούν αυτά τα χάλια...)
nick#18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ενας φιλος μου τους τα εχςσε χτες το μεσημερι και τον ωαλανε να ξαναρυθμισει το router απο την αρχη και του ειπαν οτι κανονικα θα επρεπε να εχει στρωσει αλιος ειναι δικο του τεχνικο προβλημα. ΕΛΕΟΣ θα ξαναπαρει την δευτερα και θα δει τι θα κανει και μαλον καταγκελια στην ΕΕΤΤ
Panathinaikara Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 ti ακριβώς ρυθμίσεις θέλει στο utorrent 1.8? sthn καρτέλα Bittorrent έχω tikarismena : Enable Local Peer Discovery Ask tracker for scrape information Allow incoming legacy connections και Protocol Encryption outgoing: enabled Τα έχω σωστά για max ταχύτητες ή όχι; όσοι έχουν πιάσει max download speed ας μου δώσουν τα φώτα τους
TrObAs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Παιδια εγω δηλωσα βλαβη με πηραν τηλ απο οτε και τους ειπα για τα χαλια και μου λεει ο ανθρωπος οτι ναι ι οτενετ κανει φιλτραρισμα στα p2p. Απλα δεν μπορουμε λεει να κανουμε κατι....
STELARAS_O Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 φυσικα δεν μπορουν να κανουν κατι ειναι παραλογο αφου ο οτε δεν εχει καμια σχεση με την οτενετ(μπουχαχαχα) πολυ θρασος εχετε μερικοι δεν φτανει που σας αφηνει η οτενετ και ανοιγει ο browser σας θελετε να κατεβαζετε κιολας παλιοπαιδα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.