Προς το περιεχόμενο

Πίεση στον ΟΤΕ για λύση του προβλήματος με το ΤS στα p2p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ισχυει αυτο

απαραδεκτο απο τον ΟΤΕ που θελει να λεγετε και μεγαλη και σοβαρη εταιρια να κανει τετοια πραγματα

να το κανε καμια εταιριουλα η μητσαρας-νετ η μπαμπης-νετ να πω οκ αλλα οχι και η οτενετ ρε

λιγο τσιπα

μας δινουν ταχυτητες 24 mb Κλπ και Mπλοκαρουν ολα τα προγραμματα p2p και τορρεντ για να μην κατεβαζουμε

τοτε γιατι δινετε αυτες τις ταχυτητες??

για να σερφαρουμε και να διαβαζουμε το mail???

Ντροπη τους

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχω διαπιστώσει ακόμα κάτι τέτοιο, γιατί η αναλογία s/l είναι 20:1.Δηλαδή εσείς τι πρόβλημα έχετε?Φτάνει στο peak και μετά πέφτει?Η δε φτάνει καθόλου στο peak

Δημοσ.

επίσης να επισημάνω ότι με Διοδο sta 2mbs σέρνομαι όχι μόνο στα P2P ΑΛΛΆ και στο browsing και http downloading max 10kb/s !! an eείναι δυνατόν, σήμερα ξεκίνησε αυτό το χάλι

Δημοσ.

με παλιο μτορεντ σερνομουν πολυ καιρο μιλαμε με το ζορι 100κ σε 8ρα σταθερα!! δοκιμασα το deluge http://deluge-torrent.org/ , προτη φορα ειδα σε τορρεντ τετοιες ταχυτητες, εδο και 5-6 μερες που το εβαλα κατεβαζει σταθερα 700-850 κ σε 8ρα. Χωρις τιποτα ρυθμισεις. τωρα δοκιμασα και το 1.8 μπετα του μτορεντ αμα βαλεις encryption και αυτο παει φουλ. Oποτε προς το παρον παρτα μακακα οτε, βρηκαμε λυση και μαλιστα καλυτερα απο πριν.

Το θεμα ειναι τι γινεται με αλλα π2π οπως το dc++ που ειναι η κυρια πηγη Mp3 μου, υπαρχει κανα κολπο για εκει????

Δημοσ.

μtorrent 1.8

κάντε το. επιτέλους κατεβάζω με ταχύτητα κορυφής.

απαράδεκτος ο ΟΤΕ. Παλιότερα, το 2006, είχε κάνει το ίδιο και η HOL και έχασε ένα σωρό πελάτες.

Δημοσ.

ΟΤΕNET: δεν ξερουμε κατι και δεν κανει η εταιρια μας αυτο εκτος και αν κατα την ενεργοποιηση

πατησατε τη προστασια απο κακοβουλες πραξεις,παρτε 1242 η 134 εμεις δεν ξερουμε

τιποτα

134 δεν ξερουμε κατι και δεν κανει η εταιρια μας αυτο παρτε ΟΤΕΝΕΤ και 1242

1242 δεν ξερουμε κατι και δεν κανει η εταιρια μας αυτο ειμαστε helpdesk παρτε ΟΤΕΝΕΤ

και 134

ΟΤΕΣΟΠ δεν ξερουμε κατι και δεν κανει η εταιρια μας αυτο,κατεβαζω φουλ αν ηταν κατι

τετοιο θα μας το λεγανε.

-σας κραζουν σε ολο το ιντερνετ

-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

αυτα

Δημοσ.

Τώρα κατάλαβα γιατί στο dc++ έχω χάλια ταχύτητες εδώ και πολύ καιρό!

Να πάμε όλοι μαζί στα κεντρικά της otenet και να τους μουτζώσουμε!!

• Super Moderators
Δημοσ.
ΟΤΕNET: δεν ξερουμε κατι και δεν κανει η εταιρια μας αυτο εκτος και αν κατα την ενεργοποιηση

πατησατε τη προστασια απο κακοβουλες πραξεις,παρτε 1242 η 134 εμεις δεν ξερουμε

τιποτα

134 δεν ξερουμε κατι και δεν κανει η εταιρια μας αυτο παρτε ΟΤΕΝΕΤ και 1242

1242 δεν ξερουμε κατι και δεν κανει η εταιρια μας αυτο ειμαστε helpdesk παρτε ΟΤΕΝΕΤ

και 134

ΟΤΕΣΟΠ δεν ξερουμε κατι και δεν κανει η εταιρια μας αυτο,κατεβαζω φουλ αν ηταν κατι

τετοιο θα μας το λεγανε.

-σας κραζουν σε ολο το ιντερνετ

-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

αυτα

υπήρχε περίπτωση να το παραδεχτούν? ούτε με χειροβομβίδες!

ρώτησα φίλο μου που δουλεύει OTENET και μου απάντησε "δεν μπορώ να σου πω"...προφανώς κατάλαβα πως ισχύει το TS...

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβα γιατι να βαλω mtorrent 1.8.

εχω το 1.6 (474) και εχει και αυτο επιλογη για encryption. εκτος κι αν εννοειτε, απλα να βαλουμε την τελευταια εκδοση (1.8) και για αλλους λογους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...