caution Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Eδώ και μερικές μέρες ο ΟΤΕ έχει ενεργοποιήσει μια εφαρμογή TS (Traffic Shaping) σε p2p πρωτόκολλα.Δηλαδή περιορίζει την ταχύτητα download στα torrents μόνο και όχι γενικά. http://www.inout.gr/showthread.php?t=19655 'Ολοι οι χρήστες otenet βάλτε utorrent 1.8 με enabled το encryption και θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές... Έχει κανείς το τηλέφωνο του συνηγόρου του καταναλωτή;
androu Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 οσο ειχα 8mbit είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα. Μετά που κατέβηκα σε 4 λόγω προβλημάτων στην γραμμή κτλπ κτλπ ... κατεβάζει πολύ καλύτερα απο την 8αρα!!! Στην 8 στάνταρ είχαν βάλει TS.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 αν ισχύει αυτό έχει να πέσει τρελό κράξιμο
TrObAs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά και εγώ εχω 24αρα μου κλεισώνει στα 17. Και τελευταία κατεβάζω απο p2p με 250 kb το πολύ. Τα χάλια τους φιλτράρουν τις γραμμές και εμεις σκάμε 30 αρια και λαμβάνουμε πολυ μικρότερες ταχύτητες....το θέμα είναι ότι έβαλα την 1.8 beta του utorrent αλλά δεν μπορεί να κατεβάσει τίποτα από τους πιο πολλούς tracker. Έχει κανείς καμια ιδέα???
leukonas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Οπως λεει και η διαφίμηση του οτε....ναι αλλά δεν έχει πάγιο οτε....χαχαχα σε όλους τουσ γνωστούς που έχω υπάρχει αυτό το πρόβλημα...άραγε νομικά είναι καλυμένος ο οτέ??Εχει το δικαιωμα να κάνει κάτι τέτοιο???Εμείς οι απλοί καταναλωτές έχουμε αποδείξεις οτι το κάνει??Γιατί δυστηχώς οι χαμηλές ταχύτητες στα δίκτυα p2p μπορεί να είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων (λίγοι seeders , αργός tracker κλπ..)
antony66 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 να η απάντηση λοιπόν για την άθλια ταχύτητα εδώ και μια βδομάδα περίπου. Και κοντεύω να κάνω φύλλο και φτερό το μόντεμ, τα καλώδια, τις θύρες.. Θα γίνει μεγάλο θέμα. Κύριοι οργανωθείτε και προωθήστε το και σε άλλα fora!!!!
Panathinaikara Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 και εμένα εδώ και ενα 24 ωρο πανε τραγικα τα torrents κατεβάζω με 5kb/s , αν ειναι δυνατόν. Ξέρει κανεις τι μπορούμε να κανουμε , υπάρχει λύση;
marantonis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δεν μπορω γιατι το κανουν αφου δε τους συμφέρει. Τους το επεβαλε κανεις? +αραγε εχει πελατεία η ON αφου οι συνδρομητές της δεν μπορουν να κατεβάσουν torrents?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 ahem γιατί να μην κατεβάζουν torrents οι συνδρομητές της On?
firewalker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Η On έκλεινε τις θήρες για τα p2p. Έπρεπε να καταθέσεις ειδική αίτηση που να το ζητάς. Έτσι νομίζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 έχετε χάσει αρκετά επισόδια μου φαίνεται
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 οι χρήστες της Οn Telecoms ανοίγουν εδώ και καιρό μόνοι τους ports από το router τους όπως και οι χρήστες άλλων ISPs
firewalker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Το default password στους routers μπορείς να το αλλάξεις πλέον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.