Προς το περιεχόμενο

Πίεση στον ΟΤΕ για λύση του προβλήματος με το ΤS στα p2p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eδώ και μερικές μέρες ο ΟΤΕ έχει ενεργοποιήσει μια εφαρμογή TS (Traffic Shaping) σε p2p πρωτόκολλα.Δηλαδή περιορίζει την ταχύτητα download στα torrents μόνο και όχι γενικά.

http://www.inout.gr/showthread.php?t=19655

'Ολοι οι χρήστες otenet βάλτε utorrent 1.8 με enabled το encryption και θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές...

Έχει κανείς το τηλέφωνο του συνηγόρου του καταναλωτή;

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οσο ειχα 8mbit είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα. Μετά που κατέβηκα σε 4 λόγω προβλημάτων στην γραμμή κτλπ κτλπ ... κατεβάζει πολύ καλύτερα απο την 8αρα!!! Στην 8 στάνταρ είχαν βάλει TS.

Δημοσ.

Παιδιά και εγώ εχω 24αρα μου κλεισώνει στα 17.

Και τελευταία κατεβάζω απο p2p με 250 kb το πολύ.

Τα χάλια τους φιλτράρουν τις γραμμές και εμεις σκάμε 30 αρια και λαμβάνουμε πολυ μικρότερες ταχύτητες....το θέμα είναι ότι έβαλα την 1.8 beta του utorrent αλλά δεν μπορεί να κατεβάσει τίποτα από τους πιο πολλούς tracker.

Έχει κανείς καμια ιδέα???

Δημοσ.

Οπως λεει και η διαφίμηση του οτε....ναι αλλά δεν έχει πάγιο οτε....χαχαχα σε όλους τουσ γνωστούς που έχω υπάρχει αυτό το πρόβλημα...άραγε νομικά είναι καλυμένος ο οτέ??Εχει το δικαιωμα να κάνει κάτι τέτοιο???Εμείς οι απλοί καταναλωτές έχουμε αποδείξεις οτι το κάνει??Γιατί δυστηχώς οι χαμηλές ταχύτητες στα δίκτυα p2p μπορεί να είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων (λίγοι seeders , αργός tracker κλπ..)

Δημοσ.

να η απάντηση λοιπόν για την άθλια ταχύτητα εδώ και μια βδομάδα περίπου.

Και κοντεύω να κάνω φύλλο και φτερό το μόντεμ, τα καλώδια, τις θύρες..

Θα γίνει μεγάλο θέμα.

Κύριοι οργανωθείτε και προωθήστε το και σε άλλα fora!!!!

Δημοσ.

Δεν μπορω γιατι το κανουν αφου δε τους συμφέρει. Τους το επεβαλε κανεις?

+αραγε εχει πελατεία η ON αφου οι συνδρομητές της δεν μπορουν να κατεβάσουν torrents?

• Super Moderators
Δημοσ.

οι χρήστες της Οn Telecoms ανοίγουν εδώ και καιρό μόνοι τους ports από το router τους όπως και οι χρήστες άλλων ISPs

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...