Προς το περιεχόμενο

Win XP en & Ελλ mui

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση επειδή δεν είμαι σίγουρος. Αν έχω τα win XP en, εννοείται original, και περάσω το ελληνικό mui, θα έχω κάποιο πρόβλημα με τη Microsoft? Της μορφής ας πούμε ότι δεν το επιτρέπει.

• Super Moderators
Δημοσ.

H Microsoft το επιτρέπει, γι'αυτό άλλωστε και διαθέτει το MUI.

Το θέμα είναι πού θα το βρεις. Γιατί, όπως πιθανόν να γνωρίζεις, το MUI δεν διατίθεται ελεύθερα ούτε πωλείται στη λιανική αλλά δίδεται μόνο σε εταιρικούς πελάτες.

Αν όμως το έχεις αποκτήσει με κάποιον τρόπο, γιατί να μην το βάλεις (εφ' όσον το επιθυμείς); :-)

Δημοσ.

Εεεε; Paredwse είσαι σίγουρος;

... Prior to November 2006, Microsoft offered a multilingual stock-keeping unit (SKU) of the Windows XP operating system that included access to MUI language packs. This SKU was available with Volume Licensing agreements at an additional charge. With the release of Windows Vista, this SKU is no longer available. Customers who want MUI functionality for Windows XP must cover those PCs with a Microsoft Software Assurance agreement that provides downgrade rights to use MUI on Windows XP.

Δημοσ.

μάλλον τελικά δε γίνεται. Έστειλα mail στη msoft και κοιτάξτε.

Είμαι κάτοχος των Win XP sp2 αγγλική έκδοση και έχω μάθει ότι υπάρχει ένα multilanguage pack εν ονόματι mui, με το οποίο μπορώ να μετατρέψω τα xp μου σε ελληνικά. Από πού μπορώ να το προμηθευτώ αυτό? Χρειάζεται χρήματα?

Αξιότιμε κύριε ******,

Σας ευχαριστούμε για το ηλεκτρονικό σας μήνυμα με ημερομηνία 29/02/2008.

Σύμφωνα με το θέμα που μας περιγράψατε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα Windows XP OEM και Retail, δεν έχουν την δυνατότητα αλλαγής γλώσσας. Η μόνη δυνατότητα που δίνεται για αλλαγής γλώσσας του γραφικού περιβάλλοντος στα Windows, είναι μόνο αν έχουν αγοραστεί μέσω Volume License.

Στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Δε ξέρω τώρα ποια θα είναι η αντίδραση της msoft αν ανακαλύψουν κάτι τέτοιο. Το έχει κάνει κανείς?

Δημοσ.
τι να ανακαλύψουν;

Ότι έχω εγκαταστήσει το ελληνικό mui χωρίς να έχω αγοράσει τα windows μέσω volume license που ζητάνε. Ή μήπως λένε απλά πως οι εκδόσεις retail δεν το υποστηρίζουν καν. Γιατί αν ισχυρίζονται αυτό δεν ισχύει. Έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

το mail που σου έστειλαν, εγω θεωρώ οτι εννοιεί οτι δεν σου πουλάνε το mui, αν δεν αγοράσεις και τα VLK english.

δεν γραφει οτι δεν ειναι δυνατή η εγκατάσταση.

αλλα, η XP έκδοση VLK (volume license) έχει μια βασική διαφορά απο τις retail,oem,dsp : οτι δεν χρειάζεται activation. Αρκει ενα serial στην εγκατάσταση. Δηλαδή δεν ειναι 100% ίδια τα αρχεια εγκαταστασης. Ειναι δυνατόν ,αν έχουν βαλει τον έλεγχο στο MUI installer, να ελένξουν τι ειδους έκδοση έχεις και να σταματήσει αν δεν ειναι vlk. δεν εχω δοκιμάσει το Mui, δεν ξέρω τι ελένχει.

τωρα, αν εσυ βρεις τρόπο να το εγκαταστήσεις σε μη vlk edition, ειναι σαν να εχεις παραβεί την αδεια χρήσης οποιουδήποτε προγράμματος.

οσο μπορουν να ελενξουν οτι εχεις πειρατικο το office, ta win, ενα παιχνιδι, ή το best of.. Kalomoira, το ιδιο και τα mui. Το Γκουαντάναμο δεν έχει κλείσει.

just say NO to piracy. Piracy Kills Bills. Piracy is Terrorism.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...