washcloud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 ...δηλαδή το πόσο γρήγορα μετακινείται ο κέρσορας (ωραία ελληνική λέξη αυτή),κρατώντας πατημένο το space bar.Τί ζόρι έχω μ' αυτό;Σε άσχετες στιγμές (σε ΔΙΑΦΟΡΕΣ εγκαταστάσεις win xp pro sp2),η ταχύτητα μετακίνησης του κέρσορα [ ] συναγωνίζεται στα καλά καθούμενα αυτή της χελώνας.Και ναι μεν η χελώνα μπορεί να κέρδισε στον αγώνα ταχύτητας στο σχετικό παραμύθι-εγώ όμως χάνω.Χάνω σε νεύρα.Γιατί μπορεί και να χρειαστεί να πάω στις ιδιότητες του πληκτρολογίου αρκετές φορές τη μέρα(μέχρι που έχω βάλει και shortcut στο start,για να γλυτώνω κανένα κλικ απ' το να πηγαίνω μέσω control panel),και να βρίσκω λέει τα slidebars στη θέση τους : Του repeat delay στο short,και του repeat rate στο fast (και εφ' όσον δεν έχουν με κάποιον "μαγικό τρόπο" μετακινηθεί,θα έπρεπε η ταχύτητα μετακίνησης του κέρσορα [άρχισα να τη λατρεύω αυτή τη λέξη]να είναι στο full.Όμως όπως είπα,όχι.Έχει πέσει δραματικά.Κι ας δείχνουν τα slidebars να είναι στη θέση τους.Και αυτό που φαίνεται να επαναφέρει την τάξη,είναι η εξής διαδικασία:Τα μετακινώ στις lowest και highest θέσεις αντίστοιχα,πατάω apply,μετά τα ξαναπάω "στ' ανάποδα" (στις "ιδανικές " δηλαδή ρυθμίσεις,ούτως ώστε να έχω μάξιμουμ ταχύτητα-εν ολίγοις ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ)και ξανά apply και είμαι κυριλέ....ΜΕΧΡΙ να ξαναπέσει κάποια στιγμή η ταχύτητα-έτσι επειδή γουστάρει. α)τί είναι αυτό που "ρίχνει" την ταχύτητα; β)ΓΙΑΤΙ δεν "δείχνουν" μετακινημένα τα slidebars-αφού η θέση τους δεν συμφωνεί με τη "λειτουργία" τους; γ)...γιατί σώνει και καλά πρέπει να τα πάω "στο μηδέν",να πατήσω apply,να τα ξαναπάω "φουλ",για να "ξαναδουλέψουν" τα ρημάδια; (κι ένα προεραιτικό) δ)Καλομοίρα,Μαρτάκης ή Χρύσπα θα έχει μεγαλύτερη τύχη στην Eurovision;
Mystirios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Αν ο μαρτάκης πήγαινε eurovision μπορεί με μαγικό τρόπο το πρόβλημα σου να λυνόταν αλλά ατύχησες Δοκίμασε κι αυτό
washcloud Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 καλό το link Pai Mei ,κι ευχαριστώ,αλλά το θέμα είναι ότι αναφέρει "hack" στο μητρώο για 1 "στάνταρ" "ταχύτητα"...Θα το δοκιμάσω βεβαίως,αλλά το θέμα είναι ότι ούτως ή άλλως εγώ "πειράζω" τα slidebars...Kι επίσης αν ήταν να μην κρατάει τις ρυθμίσεις για το επόμενο boot,να το καταλάβω...Το θέμα είναι όμως όπως είπα μπορεί εκεί που είμαι στα win,έτσι χωρίς "προφανή" λόγο,να πάω να πατήσω space,και 'κει που ΗΤΑΝ όλα καλά,η ταχύτητα μετακίνησής του να έχει γίνει Scheiβe...Και δεν υπάρχει "μπορεί"...Μέσα στις ώρες,θα συμβεί σίγουρα...Και όπως είπα,δεν αλλάζει καν η θέση των slidebars,εκεί αυτά,να μου "δείχνουν" ότι ΕΙΝΑΙ "τσιταρισμένα"....(και δεν είναι θέμα "Windows"-τουλάχιστον όχι το να έχει πάθει κάτι η συγκεκριμένη εγκατάσταση-...εκτός κι αν η έκδοση που είπα ότι έχω,ε,το έχει "στο αίμα της"..) Αλλά ΤΙ είναι αυτό που συμβαίνει;Αυτό είναι το ζόρι μου... Και αναρωτιέμαι εάν το αντιμετωπίζει κι άλλος άμαχος πληθυσμός (μη ξεχνάτε ότι είμαστε σε διαρκή ΠΟΛΕΜΟ με τα Windows) Mια τελευταία σκέψη είναι ότι φταίει το πληκτρολόγιο(δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο)(..κι ούτε εχω κάνει τον κόπο να βάλω 1 άλλο για καμμιά βδομάδα να δω τι γίνεται),αλλά θα ήθελα μια "εμπεριστατωμένη" γνώμη για το τί παίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.