joanast Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα σε ολους Εχω μια ερωτηση ρε παιδες. Η ανωτερω εταιρεια (ας την πουμε ετσι...) με εχει αφησει ενα μηνα χωρις τηλεφωνο. Ποτε μου λενε οτι φταιει ο ΟΤΕ, ποτε οτι ειναι δικο τους το προβλημα. Ουτε εκεινοι ξερουν. Τους εχω κανει απειρα τηλεφωνα και ολο μου λενε οτι δεν υπαρχει κατι νεοτερο. Τελικα αγανακτησα και εκανα αιτημα για διακοπη. Θα πρεπει να πληρωσω το τελος διακοπης αφου η υπαιτιοτητα ειναι δικη τους και οχι δικη μου? Εδω μου εστειλαν λογαριασμο και μου ζητανε να πληρωσω το παγιο του Φεβρουαριου, μηνα κατα τον οποιο δεν ειχα καθολου τηλεφωνο! Μπορω να κανω κατι να γλιτωσω τα χρηματα αυτα? Το θεωρω κοροϊδια να τους πληρωσω και απο πανω! Αληθεια, ποσο καιρο θα χρειαστει να γινει τελικα η διακοπη και να απαλλαγω οριστικα απο δαυτους? Ευχαριστω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Kατ αρχας, η Vivodi παντα αργει αλλα παντα ειναι οκ. Εμενα εκανε 2 μηνες να ερθει το dsl, αλλα σου λενε 10 και ειναι ΔΕΚΑ, τελος. Νομιζω πως εαν αποδειξεις οτι δεν ειχες τηλεφωνο δεν υποχρεουσαι να πληρωσεις τπτ.
prigipa_m Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Πιστεψέ με ότι αυτά που σου λένε να πληρώσεις είναι μπαρούφες!!!!Ούτε ο ΟΤΕ δεν μπορεί να πάρει αυτά τα λεφτα που ρωτάς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.