Skylined Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Όπως έγραψα στο άλλο νήμα θα αντικαταστήσω τους τρεις σκληρούς που έχω τώρα με έναν αθόρυβο, θυσιάζοντας ελάχιστη ταχύτητα για να εξαφανίσω το θόρυβο. Τελικά με λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό που ήθελα. Ο συγκεκριμένος σκληρός είναι ο πιο αθόρυβος της αγοράς-δείτε εδώ review για το μοντέλο των 750GB. Η Western Digital δε το λέει ξεκάθαρα για λόγους διαφήμισης αλλά απ' ότι φαίνεται τρέχει στις 5400 στροφές ανά λεπτό χωρίς όμως αυτό να έχει ιδιαίτερη επίπτωση στις επιδόσεις του σε σχέση με τους καινούριους δίσκους που τρέχουν στις 7200 σ.α.λ. Οι μειωμένες στροφές συντελούν στη μείωση του θυρύβου-είναι ο πιο αθόρυβος δίσκος της αγοράς- και στην κατά 50% λιγότερη κατανάλωση ρεύματος. Θα μου πείτε πως δεν καίει και τόσο ρεύμα ένας σκληρός και θα έχετε δίκιο, αλλά λιγότερο ρεύμα σημαίνει επίσης και μικρότερη θερμοκρασία και ψυχολογικά εμένα μου αρέσει να ξέρω πως ο σκληρός μου δεν είναι ενεργοβόρος. Για να καταπολεμήσω εντελώς το θόρυβο, αφού αγοράσω τον Green Power θα τον κρεμάσω όπως έκαναν τα παιδιά εδώ. Έτσι θα εξαφανίσω τους θορύβους από τη δόνηση και το συντονισμό με το κουτί. Δεδομένου πως το πιο θορυβώδες εξάρτημα του υπολογιστή είναι ο σκληρός (στο δικό μου το μόνο θορυβώδες) πιστεύω πως με αυτή την αγορά θα καταφέρω να απολαύσω επιτέλους λίγο ήσυχο computing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.