Προς το περιεχόμενο

Δεύτερος σκληρός δίσκος - Τροφοδοτικό

sfsiv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα pc 4 χρόνων και ήθελα να προσθέσω δεύτερο σκληρό δίσκο 320GB 7200rpm 16MB Cache, και συγκεκριμμένα αυτόν.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977741&product=871109

Το ερώτημα είναι, θα μπορέσει να ανταπεξέλθει το τροφοδοτικό των 300W που έχει ο υπολογιστής μου;

Άλλες συσκευές στον πύργο είναι dvd-rom, dvd writer,floppy και ο δίσκος ide maxtor 80gb 5400rpm 8MB Cache.

Δημοσ.
εργασίες συντήρησης

Το site μας δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή γιατί γίνονται εργασίες συντήρησης. Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας

Σας ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία

πλαισιο....

ναι δεν θα χεις προβλημα

απλα να εχει sata η mobo

Δημοσ.

Πιθανότατα να είσαι εντάξει.

Αλλά πιο χρήσιμο θα ήταν να αναφέρεις cpu και κάρτα γραφικών, μιας κι αυτά είναι τα πιο ενεργοβόρα υποσυστήματα, καθώς και το τροφοδοτικό (μάρκα) που έχεις.

Χοντρικά ο HDD θέλει ~20W. Αν δεν είσαι οριακά, δε θα υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.
Πιθανότατα να είσαι εντάξει.

Αλλά πιο χρήσιμο θα ήταν να αναφέρεις cpu και κάρτα γραφικών, μιας κι αυτά είναι τα πιο ενεργοβόρα υποσυστήματα, καθώς και το τροφοδοτικό (μάρκα) που έχεις.

Χοντρικά ο HDD θέλει ~20W. Αν δεν είσαι οριακά, δε θα υπάρχει πρόβλημα.

celeron 2GHz

geforce MX440 64 MB

Μάρκα τροφοδοτικού δεν γνωρίζω. Μάλλον θα πρέπει να ανοίξω τον πύργο.

Δημοσ.

Οι σκληροί δίσκοι παραδοσιακά καταναλώνουν πολύ ενέργεια μόνο όταν ανάβουν (δηλ. πολύ πριν φορτώσει το λειτουργικό). Σε read/write διαδικασίες καίνε ελάχιστο ρεύμα ενώ μόνο στο seeking τραβάνε λίγο παραπάνω.

Πάει να πει ότι σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας, το PC σου δεν θα καίει πολύ, αφού η σύνθεση είναι αρκετά απλή. Επιπλόν το GPU σου δεν είναι ενεργοβόρο, άρα λογικά δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Δημοσ.

Για να μην ανοίξω νέο θέμα.

Το PC μου έχει:

PSU ZALMAN 480W

επεξεργαστή Core2Duo

μνήμη 4GB RAM

κάρτα γραφικών NVidia 8500GT

2 δίσκους 250GB ο καθένας

1 δίσκο 500GB

3 οπτικά drives

Με παίρνει να του βάλω ακόμα έναν δίσκο 250GB και 8GB μνήμη η θα μου γίνει αποκριάτικο μπουρλότο;

Δημοσ.

Αν ήταν δικό μου το PC, θα προτιμούσα να πάρω ένα μεγάλο εξωτερικό παρά να μπλέξω με 4 εσωτερικούς.

Δημοσ.
Τι τα θες τα 8GB? =/

Ναι οριακα σε παιρνει

Επεξεργασία ήχου, πολλαπλά virtual machines

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...