Προς το περιεχόμενο

Σπιθες στο τροφοδοτικο

saplahidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Μετα την αγορα καινουργιου υπολογιστή και με την ελπίδα οτι όλα θα πηγαίνουν ρολόι με το που τον ανοιγω για πρώτη φορά βλέπω στο πίσω μέρος του κουτιού μια λάμψη σαν να εβγαλε κάποια σπίθα στο εσωτερικό. Επειδη ειναι πρωτη φορά σκεφτηκα...μα έλα που κάθε φορά που τον ανοίγω συμβαίνει το ίδιο!!! Το είπα στο μαγαζί που μου έστησε το μηχάνημα και μου είπαν οτι είναι γνωστό θέμα των συγκεκριμένων τροφοδοτικών και οτι ετσι ειναι. Εγω δεν μπορω να το χωνέψω και θέλω επιβεβαίωση οτι πράγματι συμβαίνει. Το τροφοδοτικό είναι HEROICHI WIN POWER 550W. Ο υπολογιστής παρολα αυτά λειτουργεί κανονικά αλλα φοβάμαι μη μου βγάλει κάποιο πρόβλημα εν καιρό...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

από πιο κατάστημα πήρες τον υπολογιστή? ότι να ναι σου είπαν. Μια φορά εμένα ένα τροφοδοτικό καινούριο μύριζε περίεργα πριν καν το συνδέσω και μου το άλλαξαν αμέσως

Δημοσ.
Το είπα στο μαγαζί που μου έστησε το μηχάνημα και μου είπαν οτι είναι γνωστό θέμα των συγκεκριμένων τροφοδοτικών και οτι ετσι ειναι.

Καλά μας δουλεύουν? Σου είπαν οτι το τροφοδοτικό αυτό είναι έτσι φτιαγμένο?

Πάλι καλά που δεν σου είπαν οτι έβαλε η Heroichi καπνούς και σπίθες για εφέ :rolleyes:

Να ζητήσεις να στο αντικαταστήσουν.

Δημοσ.
Γ[...]Το είπα στο μαγαζί που μου έστησε το μηχάνημα και μου είπαν οτι είναι γνωστό θέμα των συγκεκριμένων τροφοδοτικών και οτι ετσι ειναι.[...]

lol

Άμεση αντικατάσταση.

edit: Άργησα

Δημοσ.
Γεια σας,

Μετα την αγορα καινουργιου υπολογιστή και με την ελπίδα οτι όλα θα πηγαίνουν ρολόι με το που τον ανοιγω για πρώτη φορά βλέπω στο πίσω μέρος του κουτιού μια λάμψη σαν να εβγαλε κάποια σπίθα στο εσωτερικό. Επειδη ειναι πρωτη φορά σκεφτηκα...μα έλα που κάθε φορά που τον ανοίγω συμβαίνει το ίδιο!!! Το είπα στο μαγαζί που μου έστησε το μηχάνημα και μου είπαν οτι είναι γνωστό θέμα των συγκεκριμένων τροφοδοτικών και οτι ετσι ειναι. Εγω δεν μπορω να το χωνέψω και θέλω επιβεβαίωση οτι πράγματι συμβαίνει. Το τροφοδοτικό είναι HEROICHI WIN POWER 550W. Ο υπολογιστής παρολα αυτά λειτουργεί κανονικά αλλα φοβάμαι μη μου βγάλει κάποιο πρόβλημα εν καιρό...

Ευχαριστώ

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ?

εννοειται πως απαιτείς να στο αλλάξουν άμεσα το τροφοδοτικό.... δεν εννοειται σε νεο υπολογιστή να βγάζει σπίθες...

Δημοσ.

φλογες φλογες χαχαχαχαχα. με τσαμπουκα ζητα να στο αλλαξουν κ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ γιατι ειναι δικο τους προβλημα.

Δημοσ.

παντως καποια τροφοδοτικα το κανουνε εκγενετης(ενα tt που ειχα το αλλαξα 5 φορες αλλα ετσι ητανε φτιαγμενο)απλα βγαζουνε σπιθες οπως κανουνε τα ρελεδακια(μην φανταστητε και κανεναν κεραυνο)

Δημοσ.
Καλά μας δουλεύουν? Σου είπαν οτι το τροφοδοτικό αυτό είναι έτσι φτιαγμένο?

Πάλι καλά που δεν σου είπαν οτι έβαλε η Heroichi καπνούς και σπίθες για εφέ :rolleyes:

Λες να έχει και τροφοδοτικά που πετάνε φλόγες το συγκεκριμένο κατάστημα; :confused: Δίνεις ρεύμα στον υπολογιστή και μαγειρεύεις και το φαγητό σου την ίδια στιγμή ενώ αυτό με τις σπίθες κάνει για να ανάβεις τσιγάρο όπως είπε ο firewalker.

Πρέπει να μάθουμε ποιο είναι αυτό το σούπερ κατάστημα με τα τροφοδοτικά για πολλές χρήσεις.

Δημοσ.

"...and the winner for the category of special effects is...HEROICHI WIN POWER 550W!!! "

(..και δεν τους ρώτησες ΠΩΣ θα ξεχωρήσεις τις "καλές" απ΄τις "κακές" σπίθες,άμα αρχίσει κάποια στιγμή να πετάει any ;;; )

Δημοσ.

Για ρίξε και μια ματια μήπως σου δώσανε και κανένα ανεμιστηράκι με ενσωματωμένο πυροσβεστήρα!!!!Μα καλά είναι σοβαρά πράγματα αυτά??Άμεση αντικατάσταση βεβαίως και πες και το μαγαζί να ξέρουμε να πάμε το Πάσχα να πάρουμε κάρβουνα για τ'αρνι!!!!

Δημοσ.

Ναι ναι καλα ολα αυτά αλλα επιμενουν ρε παιδια οτι ειναι λογικο και οτι ρωτησανε στον εμπορο δεν ξερω και γω που και οτι τα συγκεκριμενα λειτουργουν ετσι. Και σε αυτους φανηκε περιεργο αλλα ετσι ειναι του ειπαν...Χαρακτηριστικά μου ειπε οτι εχει και κανα δυο ακομα να μου δειξει ιδια που λειτουργουν με τον ιδιο τρόπο!!!

Υπαρχει καποιος με το ιδιο τροφοδοτικο που λειτουργεί "κανονικα"???

(Να πω βεβαια οτι δεν μιλαω για σπίθες σαν να τροχίζεις 6αρα κοιλοδοκο αλλα πάνω πάτημα για POWER ON ενα θορυβο του τύπου τσκκ και βγαζει στιγμιαία φως στο τοιχο πισω απο το pc απο τις γριλιες του τροφοδοτικού σαν να παιζεις με τον αναπτήρα)

Τόσα φραγκα και να εχει τέτοια "νορμαλ" λειτουργία???

Πρεπει να είναι πολύ μπροστά....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...