Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Επειδή βρίσκομαι κι εγώ στο ίδιο δίλημμα, δηλ. πια από τις δύο αυτές να επιλέξω (δεν παίζω παιχνίδια, θέλω απλώς να έχω μια αξιοπρεπή κάρτα γραφικών, με προοπτική και για ταινίες) και επειδή έχουν την ίδια ακριβώς τιμή, ποια να διαλέξω επιτέλους παίδες; Αν και πιστεύω ότι οι διαφορές τους είναι ελάχιστες, παρακαλώ τη γνώμη σας, ευχαριστώ. Παιρνεις τον κυριαρχο φυσικα Φιλε Lemuria πηγα να γραψω ακριβvς το ιδιο πραμα για τις μνημες αλλα με προλαβες
Lemuria Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Επειδή βρίσκομαι κι εγώ στο ίδιο δίλημμα, δηλ. πια από τις δύο αυτές να επιλέξω (δεν παίζω παιχνίδια, θέλω απλώς να έχω μια αξιοπρεπή κάρτα γραφικών, με προοπτική και για ταινίες) και επειδή έχουν την ίδια ακριβώς τιμή, ποια να διαλέξω επιτέλους παίδες; Αν και πιστεύω ότι οι διαφορές τους είναι ελάχιστες, παρακαλώ τη γνώμη σας, ευχαριστώ. Για σενα που δεν παιζεις παιχνιδια πιστευω οτι μια 3650 της sapphire ή της asus με 256 mb ειναι καλη υλοποιηση....
Lemuria Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Κατι τετοιο ομως.... 512 mb απο την asus ddr3? Ακομη καλυτερα
Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Της Sapphire φυσικα φιλε παρε 512 δεν σου κανει κακο ακομα κι αν δεν παιζεις παιχνιδια ποτε δεν ξερεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.