dimitg Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Καλημέρα.Θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει να μου πεί τι χαρακτηριστικά πρέπει να προσέξω στην αγορά που θα κάνω?πχ. ταχύτητα μεταφοράς,cache,... και εσείς τι προτείνεται? θέλω να τον κάψω στο download,άρα θέλω πολλά GB.Ίσως έναν 500
christian-ago Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Να είναι πρώτα από όλα καλή μάρκα γιατί αφού θα τον τρελάνεις στο κατέβασμα πρέπει να μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου. Σίγουρα κοίτα rpm, cache και αν υπάρχει εγγύηση στη χώρα μας καλού κακού. Οι usb είναι πιο γρήγοροι από τους firewire. Αυτοί βέβαια που τροφοδοτούνται με μπαταρία δική τους είναι πιο ασφαλείς από τους ανεξάρτητους.
antonl Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 [...]Οι usb είναι πιο γρήγοροι από τους firewire. Το αντίθετο ισχύει. random link [...]Αυτοί βέβαια που τροφοδοτούνται με μπαταρία δική τους είναι πιο ασφαλείς από τους ανεξάρτητους. Σκληρός δίσκος με μπαταρίες; Μάλλον εννοείς τους 2.5" που τροφοδοτούνται με ρεύμα μέσω της usb.
christian-ago Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Το είχα διαβάσει κι εγώ για τους firewire αλλά δεν το πίστευα. Anyway μπορεί να έχεις δίκιο. Ναι αυτούς εννοώ...δεν ήξερα πώς λέγονται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.