gsib_123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα σας ...μια ερώτηση, έχω ανεβάσει μερικές σελίδες και ενώ προβάλλονται κανονικά με Internet Explorer, οταν κάποιος τις ανοίξει με Firefox σχεδόν γίνεται "χαμός". Πολλά απο τα στοιχεία των σελίδων εμφανίζονται απο δω κι απο κει...υπάρχει κάτι που επηρεάζει την εμφάνισή των σελίδων στους διάφορους browsers?? Οι σελίδες είναι .htm και .asp αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.. Ευχαριστώ
zuratharamon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό που επηρεάζει είναι η κακογραμμένη HTML. Ο ΙΕ συγχωρεί πολλά λάθη στον κώδικα, εν αντιθέση με τον firefox που είναι πιο αυστηρός να το πώ... Αν θες να παίζουν σωστά οι σελίδες σου, πέρασε τες από w3c http://validator.w3.org/ Δοκιμασέ το και θα σου πεί πια λάθη πρέπει να διορθωθούν.
gsib_123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Thanks zuratharamon...ελπίζω αν κάνω τις αλλαγές που θα μου υποδειχθούν να μην επηρεασθεί η προβολή τους στον I.E..
zuratharamon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Κάνε ένα δοκιμαστικό και βλέπεις τι θα γίνει. Γενικότερα θα σου πρότεινα να γράφεις HTML που να είναι αποδεκτή και από τους 2 browsers γιατι κρίμα είμαστε τα παιδάκια με το firefox ή τον opera. Όχι τπτ άλλο, αλλά οι χρήστες FF έχουν ανέβει
gsib_123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 OK..δεν έχω και τόση εμπειρία απ' οτι κατάλαβες...είδα τη σελίδα που μου πρότεινες.. βάζω απλά το url της σελίδας μου έτσι?
antonl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Επίσης θα σε βοηθούσε να ελέγχεις παράλληλα τις σελίδες που φτιάχνεις σε FF και IE (τουλάχιστον) κατά την ανάπτυξή τους - κι όχι μόνο στο τέλος -, μιας και τότε θα επικρατεί ένας ψιλοχαμός από τις συσσωρευμένες ασυμβατότητες.
gsib_123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 ωχ antonl ...αγχώθηκα ήδη.... άντε να βρω γιατι μερικά tr και td εμφανίζονται 10 εκατοστά πιο δεξιά στον firefox απ' οτι στον I.E. ..
alex2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Αν χρησιμοποιείς dreamweaver μπορείς να κάνεις compatibility check τον κώδικά σου για να δεις ποια ακριβώς είναι τα πιθανά προβλήματα,και σε ποιους browser.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.