GnG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Έχει την επιδότηση η αδελφή μου οπότε πρέπει να διαλέξω ένα μηχάνημα γύρω στα 1000?. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1080253 Αυτό μου φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά του.Έψαξα να βρώ γνώμες αλλά δεν βρήκα κάτι.Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το hp 9660 το οποίο το βρίσκεις με δυσκολία και είναι λίγο πιο ακριβό.Ψάχνω δηλαδή κάτι σε 17' με μια αξιοπρεπή κάρτα γραφικών θύρα hdmi ή dvi στα 1000?.Η γνώμη σας? Ευχαριστώ
michalis2610 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Οχι. Αρνητική ψήφος από εμένα λόγο κάτω του μετρίου οθόνης. Κοίτα το P200D-12Ο.
GnG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 http://www.toshiba.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=274&Itemid=1 Αυτό εδώ τι λέει στα 1000??Έχει 4200 δίσκο αλλά αυτό το αλλάζεις κάποια στιγμή.Hdmi που έχουν λίγα toshiba.
michalis2610 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Οχι το P200D-11L. Αν θεωρείς ότι ξεφεύγεις στο budget σου αγοράζοντας το P200D-12Ο τότε καλύτερα το HP DV9660EV. Μόνο που καλό θα ήταν να αγοράσεις και την 3ετή επέκταση εγγύησης.
GnG Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μιχάλη γιατί τοσο απόλυτος με το P200D-11L?Έχει κάποιο άλλο αρνητικό εκτός απο τον 4200 στροφές δίσκο?
michalis2610 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό αρκεί. Επιπλεόν εάν όπως λες πιθανόν να αλλάξεις και το δίσκο το τελικό ποσό για αγορά δίσκου + θήκη θα ξεπεράσει το ποσό που θα έδινες για να πάρεις το P200D-12Ο. Οπότε ποιός ο λόγος? Για αυτό είμαι απόλυτος. Βέβαια κουμαντο στο πορτοφόλι σου σου κάνεις εσύ και η τελική απόφαση είναι δική σου.
GnG Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Είδα απο κοντά το fujitsu και η οθόνη του μου φάνηκε πολύ καλή.Πως λες οτι είναι κάτω του μετρίου?
michalis2610 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ο φορητός είναι οκ και από ότι καταλαβαίνω κλείνεις προς τα εκεί αλλά γενικά η FSC έχει μια κακή παράδοση στις οθόνες στα 17''. Το ίδιο ίσχυε για τον προκάτοχο, το Xa 2528 αλλά για το νεότερο Xi2528. Το ίδιο ισχύει και για αυτό. Δεν ήθελα να φανώ απόλυτος στα προηγούμενα ποστ μου. Απλά αυτή είναι η γνώμη μου. Αν εσένα σου αρέσει η οθόνη βλέποντάς την από κοντά μάλιστα, τότε η γνώμη του καθένα από εμάς περισσεύει νομίζω. Αλλωστε το πιο σημαντικό αυτό δεν είναι? Να αρέσει σε εμάς ότι πέρνουμε. Οι άλλοι να πάνε να νανανα...
GnG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Βασικά μου φαίνεται πολύ φθηνός γι'αυτά που δίνει και το ψάχνω καλά μην έχει κάτι κακό που δεν φαίνεται με την πρώτη.Μέχρι στιγμής και απο κοντά που τον είδα μου φαίνεται πολύ καλός.Να σου πω την αλήθεια εσύ με έχεις βάλει στο λούκι και το ψάχνω τόσο με τα αρνητικά σου σχόλιαΔεν νομίζω να παίζει άλλο τέτοιο μηχανάκι απο hp,toshiba,fs που να έχει τέτοια χαρακτηριστικά σε τέτοια τιμή.
michalis2610 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 GnG o Amilo Xa 2529-705 είναι γενικά μια χαρά φορητός. Και γρήγορος είναι και αθόρυβος και αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής και συμπαγής και καλή κάρτα γραφικών και 2ετή εγγύηση λόγο του προγράμματος έχει. Απλά θεωρώ ότι έχει μέτρια ή κάτω του μετρίου οθόνη. Επειδή ομως ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που κάποιος προτιμάει έναν 17'' φορητό, για αυτό αντιπρότεινα κάτι άλλο. Αργότερα είπες ότι τον είδες και σου άρεσε η οθόνη. Για αυτό ξαναγράφω ότι εφόσων από τη στιγμή που το κατά τη γνώμη μου αδυναμο σημείο του φορητού, εσένα σε ικανοποιεί δε βλέπω κανέναν λόγο να μην τον προτιμήσεις. Για αυτό, εφόσων σου αρέσει το FS, προχώρα. Αν ήταν κάτι άλλο, πχ για την τιμή σε σχέση με τα χαρακτηριστικά θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.
antonis_p Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Πήρες το fujitsu siemens; Σε καλή μεριά! Τα amilo είχαν μια κακή φήμη για την ζέστη που έβγαζαν, πολλά έχουν ψηθεί στο παρελθον, ίσως και να εχουν διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Στο δικό μου πάντως ισως από αυτό το λόγο, κάηκε το modem, από τοτε δεν εχω ασχοληθει μαζί του λογω adsl και ασύρματου vodafone αλλά σε άλλες εποχες θα ήταν πρόβλημα.
Evil_Skullman Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Απο τα σχολια σας ρε παιδια εχω μπει σε μια διαδικασια να το ψαξω επισης το συγκεκριμενο λαπτοπ. Αλλα αφου ο GnG λεει οτι ειναι μια χαρα μαλλον θα το παρω κι εγω. Ευχαριστω πολυ,χρησιμη η κουβεντα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.