geioannou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 λοιπον ακουστε καθε πρωι ενω το router ειναι συνχρονισμενω στα 4 mbps (λογο αποσταση απο το dislam εκει μπορει να φτασει η ταχυτητα) μετα τις 8.00 - 8.20 κανει μονο του disconnect και μετα που ξανασυνχρωνιζει κλειδωνει στα 1,4 mbps το πολυ και παει ετσι μεχρι το βαθυ βραδι. το πρωι παλι κατα τις 7.00 εαν του κανω restart κλειδωνει κανονικα στα 4 mbps μεχρι τις 8.00 που οπως προανεφερα ξαναγινετε το ιδιο πραγμα....
dimitg Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 δεν είσαι μόνο εσύ που έχει τα προβλήματα αυτά.έχω ακούσει πάρα πολλά τέτοια παρόμοια αλλά με το δικό μου θέμα θα γελάσεις πραγματικά...Έχω το Forthnet 2play και μερικές φορές(που τώρα τελευταίαγίνεται και όλο πιο συχνα) δεν μου δίνουν ip.Απο ότι έχω ακούσει είναι το μόνιμο πρόβλημα της forthnet και μου χει σπάσει τα νεύρα.Πέρα απο αυτά όμως(....ναι έχω και άλλα) μερικές φορές δεν δουλεύει και το σταθερό.Ούτε μπορώ να πάρω ούτε να κάνω κλήσεις.Είμαι τόσο νευριασμένος που θα τους κάνω μήνυση και θα τους τραβήξω....
Chemical Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 κλειδωνει στα 1,4 mbps τι ενοείς κλειδώνει?
geioannou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 εννοω οτι συνχρωνιζει στα 1.4....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.