Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το μ torrent

ksexilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας.

Ειμαι στην δουλεια και κατεβαζω απο το μ τορρεντ. οχι κατι το εξωφρενικο περιπου 76, κατι αν και οι συνδεση ειναι 2μβ. Επισησ οι δουλεια μου ειναι πανω σε 1 βαση δεδομενων αccess αρκετα μεγαλη αλλα οχι και ασηκωτη.

Πριν 10 μερες αλλαξαμε Η/Υ και ειναι ενας 2πυρηνος στα 2,4 και 2Gb ram.

Aνοιγωντασ καθε μερα το μ τορρεντ κολαει ολο το συστημα γιατι? Μονο αν το κλεισω ξεκωλαει....

Πως μπορω να το διορθωσω να κατεβαζω και να λειτουργει η αccess.?

Δημοσ.

καποιοι αλλοι μπορει να ειναι πιο ειδικοι να σου απαντησουν αλλα θα ηθελα να σου πω την γνωμη μου.

σε μηχανηματα που τρεχουν τετοιες εφαρμογες ειναι σχεδον απαγορευτικο να τρεχουν και αλλα πραγματα τυπου τορρεντ.

οποτε εαν εχεις καλες σχεσεις με την εργοδοσια κανονισε να βαλεις το τορρεντ σε καποιο αλλο υπολογιστη για να μην εχετε τιποτα αλλα προβληματα καμια μερα....

Δημοσ.
καποιοι αλλοι μπορει να ειναι πιο ειδικοι να σου απαντησουν αλλα θα ηθελα να σου πω την γνωμη μου.

σε μηχανηματα που τρεχουν τετοιες εφαρμογες ειναι σχεδον απαγορευτικο να τρεχουν και αλλα πραγματα τυπου τορρεντ.

οποτε εαν εχεις καλες σχεσεις με την εργοδοσια κανονισε να βαλεις το τορρεντ σε καποιο αλλο υπολογιστη για να μην εχετε τιποτα αλλα προβληματα καμια μερα....

συμφωνώ με το φίλο, το βλέπω το σύστημα να κολλάει άπο τους ιούς... Προσοχή με αυτά!!! :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...