ksexilas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 καλημερα σας. Ειμαι στην δουλεια και κατεβαζω απο το μ τορρεντ. οχι κατι το εξωφρενικο περιπου 76, κατι αν και οι συνδεση ειναι 2μβ. Επισησ οι δουλεια μου ειναι πανω σε 1 βαση δεδομενων αccess αρκετα μεγαλη αλλα οχι και ασηκωτη. Πριν 10 μερες αλλαξαμε Η/Υ και ειναι ενας 2πυρηνος στα 2,4 και 2Gb ram. Aνοιγωντασ καθε μερα το μ τορρεντ κολαει ολο το συστημα γιατι? Μονο αν το κλεισω ξεκωλαει.... Πως μπορω να το διορθωσω να κατεβαζω και να λειτουργει η αccess.?
geioannou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 καποιοι αλλοι μπορει να ειναι πιο ειδικοι να σου απαντησουν αλλα θα ηθελα να σου πω την γνωμη μου. σε μηχανηματα που τρεχουν τετοιες εφαρμογες ειναι σχεδον απαγορευτικο να τρεχουν και αλλα πραγματα τυπου τορρεντ. οποτε εαν εχεις καλες σχεσεις με την εργοδοσια κανονισε να βαλεις το τορρεντ σε καποιο αλλο υπολογιστη για να μην εχετε τιποτα αλλα προβληματα καμια μερα....
creative1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 καποιοι αλλοι μπορει να ειναι πιο ειδικοι να σου απαντησουν αλλα θα ηθελα να σου πω την γνωμη μου.σε μηχανηματα που τρεχουν τετοιες εφαρμογες ειναι σχεδον απαγορευτικο να τρεχουν και αλλα πραγματα τυπου τορρεντ. οποτε εαν εχεις καλες σχεσεις με την εργοδοσια κανονισε να βαλεις το τορρεντ σε καποιο αλλο υπολογιστη για να μην εχετε τιποτα αλλα προβληματα καμια μερα.... συμφωνώ με το φίλο, το βλέπω το σύστημα να κολλάει άπο τους ιούς... Προσοχή με αυτά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.