atssssss Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα σας παιδιά... Πάω να μπώ στα Windows και μου πετάει αυτή την εικόνα: a invalid parameter was passed to a service or function issas.exe - system error Ξέρει κανείς τι παίζει;
washcloud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 corruted system files. Δοκίμασε πατώντας f8 (λίγο μετά την εκκίνηση του υπολογιστή) ,αν σου βγάλει μενού με boot options,κι αν έχει το "last known good configuration" ,να το επιλέξεις. Αν δεν γίνει κάτι,cd των Win ,recovery console και chkdsk /r . Aν πάλι τζίφος,cd,"εγκατάσταση win" και επιλογή repair windows. Τελευταία "λύση", επανεγκατασταση Win,και παίζει ο δίσκος σου να έχει αρχίσει να βγάζει πρόβλημα.
bilco Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα σας παιδιά...Πάω να μπώ στα Windows και μου πετάει αυτή την εικόνα: a invalid parameter was passed to a service or function issas.exe - system error Ξέρει κανείς τι παίζει; Αν το έχεις γράψει σωστά (και δεν εννοείς την γνωστή υπηρεσία των windows lssas.exe) το issas.exe αναφέρεται ως trojan
washcloud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 trojan ή worm ;..Εγώ υπέθεσα πάντως δύο πράγματα (κακώς ίσως..):Ότι εννοεί ότι ΔΕΝ μπορεί να μπει στα windows-κι ότι έχει κάνει λάθος στο spelling του αρχείου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.