JimFit Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μόλις το αγόρασα και προσπαθώ να συνδεθώ στο live, κάνω τα πάντα αλλά μου λέει στο τέλος κάτι για το region "Unable to connect region there" κάτι τέτοιο, επίσης πάω να το κάνω ανανέωση το λογισμικό για να παίζει παλιά παιχνίδια xbox αλλά μου λέει ότι θέλει σκληρό που ΔΕΝ έχω, γίνετε να το αλλάξω αυτό με τον σκληρό που λέει? π.χ να βάλω το flash disc για να αποθηκεύει εκεί? Επίσης αν το τσιπάρω και βάλω παιχνίδι, θέλει και εκεί σκληρό για να παίξει?
Mr_Terror Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δυστοιχως θα χρειαστεις τον σκληρο δισκο για live.Εδω http://www.myxbox.gr/content/view/7/14 εχει αναλυτηκα πως θα μπεις.Τα παιχνιδια μπορουν να παιξουν και με τη memory card που εχεις.
MiltoZ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δυστοιχως θα χρειαστεις τον σκληρο δισκο για live. Τι εννοείς? Και με το memory card μπορεί να κάνει την δουλείά του.
JimFit Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 δεν γίνετε! Δεν μου βγάζει επιλογή για memory ούτε όταν προσπαθούσα να του περάσω emulator για xobx! Τι πρέπει να κάνω?
MiltoZ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 δεν γίνετε! Δεν μου βγάζει επιλογή για memory ούτε όταν προσπαθούσα να του περάσω emulator για xobx! Τι πρέπει να κάνω? Αα, για παιχνίδια του original xbox λέτε για σκληρό, οκ sorry. Τι να κάνεις? Ή θα πάρεις σκληρό ή δεν θα παίξεις παιχνίδια του xbox1. Πάρε σκληρό, χρήσιμος είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.