Προς το περιεχόμενο

δυναμικο!!

bikatini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βοηθεια .... μετα απο format τοn δευτερο σκληρο μου δεν τον εμφανιζει

και στην διαχειριση τον εμφανιζει σαν ΔΥΝΑΜΙΚΟ και δεν ξερω τι να κανω ....

Δημοσ.
δοκιμασε αυτο που ειπε ο φιλος για ενα back up αλλιως εκανες κατι λαθος στο φορματ:P

δεν εκανα τιποτα λαθος εχω δυο σκληρους ο ενας ειναι το λυτουργικο και ο αλλος ειναι αρχεια εκανα format εγκατασταση στον πρωτο ολα καλα και εγινε αυτο στον δευτερο τον βλεπει μονο στην διαχειριση σαν δυναμικο ,....

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να κάνεις.

Να εμφανιστεί ο δίσκος στον οποίο έκανες format ή να πάρεις τα δεδομένα του δίσκου (στον οποίο καταλάθως έκανες format);

Απ' το αρχικό σου post κατάλαβα το πρώτο αλλά μετά με μπέρδεψες που ψάχνεσαι με προγράμματα ανάκτηση δεδομένων.

Δημοσ.

εχω 2 σκληρους χωρις raid εναν για λυτουργικο και εναν για backup κανω format στον πρωτο και εγατασταση ολα καλα ξεκιναει και δεν βλεπει των 2 σκληρο πηγαινω διαχειριση και των εχει ονομασει δυναμικο .... και η επιλογες που μου δινει ειναι διαμορφωση .... βαζω το προγραμμα για ανακτηση βρισκω τα αρχεια μου αλλα στην free εκδοση δεν μπορω να τα αντιγραψω

Δημοσ.

τελικα των εβαλα σε αλλο pc και ειχε μια επιλογη ( χρηση για πρωτη φορα ) κατι τετοιο στην διαμορφωση και ανοιξε ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...