Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για κουτι ΗΤPC

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τα ΑΤΧ specifications θα δεις πως οι βίδες στα board είναι σταθερές.

Αυτό το pdf θα σου δώσει τις απαντήσεις που ζητάς αλλά εν τάχει ΝΑΙ, αφού παίρνει την ΑΤΧ θα παίρνει και την microATX.

Δημοσ.

Το εχω εδω κιενα χρονο,ειναι πολυ ομορφο.Μητρικη βαζεις χωρις περιορισμο οποια θελεις απο θεμα μεγεθους, αλλα ειναι προτιμοτερη η micro για οικονομια χωρου.Τη συγκεκριμενη καρτα γραφικων δεν την ξερω αλλα δειχνει μεγαλουτσικη και δεν ξερω αν θα χωρεσει στο μηκος που ειναι και το μεγαλο προβλημα, γιατι λιγο πιο πισω βρισκεται η αποσπωμενη θηκη με τον σκληρο και το φλοπυ.Πιο πολυ θαπρεπε να σε προβληματιζει το υπαρχον τροφοδοτικο γιατι σε περιπτωση που δεν επαρκει και πρεπει να το αλλαξεις, δυσκολα θα βρεις με υψος 12cm max που χρειαζεσαι .Επισης αν τοποθετηθει πολυ κοντα στο σημειο θεασης ΗΤ θα πρεπει να προσεξεις την ψυξη του κουτιου γιατι τα ανεμιστηρια των 6 και 8cm ακουγονται πολυ.

Δημοσ.

Αυτο με το τροφοδοτικο ειναι προβλημα... αραγε υπαρχει μεγαλυτερο σε watt σε αυτες τις διαστασεις? και αν στο μελον δεν βρουμε? γινεται με πατεντα να χορεσουμε καποιο απο τα αλλα?

Δημοσ.

Γινεται,αλλα αυτο εξαρταται απο σενα.Εγω που αναγκαστηκα να το αλλαξω , το διελυσα στην κυριολεξια , βιδωνοντας μονο τη πλακετα του τροφοδοτικου στο πλαινο τοιχωμα και το ανεμιστηρι του μαζι με τον ντενεκε που εχει το βυσμα της τροφοδοσιας το γενικο διακοπτη κλπ, στο πισω μερος του κουτιου εκει δηλαδη που ειναι και το δικο του τροφοδοτικο.Με την διαφορα οτι κουρευτηκε κατ΄υψος

για να χωρεσει και λιγες αλχημιες για να στηριχθει.Παντως για την δουλεια που καλειται να δουλεψει

ισως ειναι υπερβολη η 3850 πιστεψε με, ανεξαρτητως κοστους. Γιατι οσο ανεβαινουν οι απαιτησεις για ρευμα απο CPU, GPU =μεγαλυτερο τροφοδοτικο=μεγαλυτερες θερμοκρασιες=ογκοδεστερα και γενικα προβληματα χωρου και θερμοκρασιας.Εγω το αντιμετωπισα μειωνοντας στροφες στα ανεμιστηρια αφου

δεν μπαινουν 12cm, και αντικαθιστωντας με παθητικες ψυκτρες τα ανεμιστηρια τωνCPU,GPU και για απαγωγη της θερμοκρασιας εξω απο το κουτι εβαλα ενα πανω απο τη cpu(γιατι εχει ηδη τρυπες) καθως

επισης και ενα ανεμιστηρι σε θεση PCI και το τριτο ειναι του τροφοδοτικου.Τα δυο 6αρια που εχει πισω

αποδεικνυονται αχρηστα (σε χρηση ειναι σαν να προσγειωνεται αεροπλανο).Φαντασου,για να καταλαβεις το προβλημα του χωρου, στην αρχη πηγα να βαλω το υπαρχων DVD και λογω μηκους εβρισκε στις μνημες(ειδικα στην κατω θεση)και αναγκαστηκα να παρω αλλο κοντυτερο!!!

Ενα χρονο τωρα το παλευω,γιατι για να παρει θεση στο σαλονι πρεπει οχι μονο να ειναι λειτουργικο αλλα και ομορφο, ειδαλλως αφησε ανοικτο το πανω καπακι(αν δεν φαινεται-ειναι μεσα σε ραφι βιβλιοθηκης) οπως εκανα στην αρχη και καθαρισες απο θερμοκρασια .Παντως για να μην σε απογοητευσω, σου αναφερω οτι στο δικο μου δεν πεφτει καρφιτσα αλλα χωρεσαν τα παντα δλδ.

2σκληροι,2DVD,1 Φλοπυ,1 δεκτης ψηφιοαναλογικος, 1 δορυφορικος+CI για NOVA,1 AUDIGY.

Δημοσ.
κατι ακομα , ξερετε αν η ΑΤΙ 3850 κανει για το συγκεκριμενο κουτι?

Μπαίνει 100% η 3850 γιατί το κουτί δεν έχει μπροστά πολλές θέσεις για δίσκους όπως τα towers. Έχει 2 θέσεις 5 & 1/4 για DVD και έχει ένα κουτάκι εσωτερικό για 2 δίσκους το οποίο είναι αφαιρούμενο. Έχει και μια τρίτη θέση για δίσκο που είναι έξω από το πλαίσιο στη δεξιά πλευρά του κουτιού...

Δημοσ.

τελικα θα παρω την HD 2600 pro 256mb ελπιζω να με καλυψει για το HD υλικο σε 1080P... και γιατι για αρχη θα το δουλευω ακομα μετο τροφοδοτικο του ,και η 3850 θα θελε μεγαλυτερο

Δημοσ.

ababapanos αν το πρόβλημά σου είναι το τροφοδοτικό, τότε δεν έχεις πρόβλημα, μια χαρά τη σηκώνει την 3850... Αυτή περιμένω εγώ για να βάλω σ'αυτό το κουτί.

Δημοσ.

Στο δικο μου ΗΤ συστημα , με το οποιο οδηγω προτζεκτορα 720p, για γραφικα εχω μια ΑΤΙ 1250 ενσωματωμενη πανω στη μητρικη και παιζει θαυμασια και χαλαρα.Αυτο για να εχεις μετρο συγκρισης.Τωρα αν παιζεις απαιτητικα παιχνιδια και βλεπεις TRUE HD=1050p ψαξε για κατι καλυτερο ειδαλλως πιστεψεμε (εχω 9 pc στημενα ) οπτικη διαφορα σημαντικη δεν ειδα, εκτος απο μια μικρη σμικρυνση του πλαισιου στην υψηλη αναλυση.Δηλαδη απο τα 2.5μ επεσα στα 2 ΤΡΙΧΕΣ!!! Στο φιναλε

αν σου γαργαλανε την τσεπη τα φραγκα και θελεις να τα σπρωξεις,περιμενε τουλαχιστον να σου απαντησει ο φιλος που την περιμενει γιατι αν δεν σου χωραει,υποψιν δεν κανει καλη σουπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...