Προς το περιεχόμενο

Αγορα 19αρας 4:3

babis91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι οθονη μου προτεινετε στις 19 ιντσες (οχι wide) με μαξιμουμ 300? ???

Η οθονη θα χρησιμοπιηθει για πολυωρη χρηση αρα πρωτα απ΄ολα να ναι ξεκουραστει ;)

Ταινιες λιγες,games ελαχιστα,internet στο μαξ :-D

Δημοσ.

Αυτη κοιταω και γω αλλα θα εχει μεγαλη διαφορα σε σχεση με αυτες

LG L1900J-BF

Asus VB191T

Samsung SM932BF

Τα χρωματα πχ θα ειναι ιδια?Ποιοτητα κατασκευης και τεοιτα?

Καμια με va panel σε αυτα τα λεφτα κ τις ιντσες υπαρχει?

Δημοσ.

Τυπική Αντίθεση

700:1

Χρόνος Απόκρισης

2 ms

Λοιπά Χαρακτηριστικά

Βάση pivot με δυνατότητα ρύθμισης ύψους. Αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας Ενσωματωμένα ηχεία

σε αυτα ξεχωριζει η eizo

Δημοσ.
Τυπική Αντίθεση

700:1

Χρόνος Απόκρισης

2 ms

Λοιπά Χαρακτηριστικά

Βάση pivot με δυνατότητα ρύθμισης ύψους. Αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας Ενσωματωμένα ηχεία

σε αυτα ξεχωριζει η eizo

2 ερωτησεις και τελος γτ σε εχω πρηξει :-D

1)Αυτη η βαση pivot που λεει μπορεις δλδ να "γυρισεις" την οθονη αριστερα-δεξια και πανω-κατω?

2)Τα ενσωματωμενα ηχεια που εχει την "χοντρενουν" πολυ?

Ειπαμε να παρουμε tft και να πεταξω το μπαουλο crt που εχω απο το 2002....

Δημοσ.
τόσα euro για TN Panel σε τόσες ίντσες ΔΕΝ λέει...

Η αποσταση μου απο την οθονη ειναι 70-80 εκατοστα....δεν ειναι λιγα για να παω σε περισσοτερες ιντσες?

Εχεις να προτεινεις καποια με va panel?

Ψαχνω αλλα σε αυτα τα λεφτα πλαισιο και e-shop δεν εχουν :mad:

• Super Moderators
Δημοσ.

πιστεύω ότι χαλαρά μπορείς 20 & 22αρα...θέμα συνήθειας είναι κυρίως...

VA panel σε 19 ίντσες βρίσκεις δύσκολά πλέον...Eizo και κλασικά αρκετά ακριβό

Δημοσ.
πιστεύω ότι χαλαρά μπορείς 20 & 22αρα...θέμα συνήθειας είναι κυρίως...

VA panel σε 19 ίντσες βρίσκεις δύσκολά πλέον...Eizo και κλασικά αρκετά ακριβό

Τι μου κανεις τωρα....:devil:

Για 20" τι μου προτεινεις?

Δημοσ.

σε αυτα ξεχωριζει η eizo

αυτη εχω και εγω... μην ψαρωνεις με τα ηχεια ειναι για πεταμα, προτιμω να ακουω μουσικη απο τα ηχεια της τηλεορασης παρα της οθονης,ειναι για τα πανιγιρια...

ασε που ποσες φορες θα την στριφογυρισες...η βαση μπορει να γυριζει τα καλωδια θα στο επιτρεπουν? -εμενα προσωπικα οχι, αυτα ειναι πιο πολυ , κατα την γνωμη μου, αχρηστα- εφετζιδικα εξτρα...

να προσθεσω οτι στο δευτερο μηνα τα ηχεια χαλασαν, τα αλλαξα και αυτα που μου εβαλαν τωρα τριζουν !

εγω προτεινο με τα ιδια χρηματα 20 και εμενα στην αρχη μου φαινοντουσαν μια χαρα οι 19 ιντσες, τωρα αν θα μπορουσα να αλλαξω θα επερνα 20 lg, δεν εχει την ποιοτητα απο οτι λενε με την eizo (εγω δεν βλεπω καμια τραγικη διαφορα) εχει απο οτι διαβασα και εγγυηση 0 πιχελ και για τις20 ιντσες οποτε για κοιτα για lg 20

Η αποσταση μου απο την οθονη ειναι 70-80 εκατοστα....δεν ειναι λιγα για να παω σε περισσοτερες ιντσες?

συμφωνα με τον χαρακα μου "καιγομαι" με 55 εκατοστα αποσταση απο την οθονη και ειμαι οκ...και εγω οταν εψαχνα για οθονη φοβομουν την αποσταση (ειμαι και λιγο γκαβος :-)) οποτε μεχρι 20 κατα την γνωμη μου εισαι οκ...μετα αρχιζει η κουραση...

Δημοσ.

Τελικα πειρα την 20αρα Philips....απλα τα σπαει η οθονη.Ειμαι πολυ ικανοποιημενος και απο τα χρωματα κ απο τις καταπληκτικες γωνιες θεασης.Την προτεινω ανεπυφυλακτα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...