JERY Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 σε μεγάλες και πολύ γνωστές εταιρείες συνήθως έτσι είναικολλητή μου εδώ και μια βδομάδα φεύγει από τη δουλειά 11 το βράδυ ενώ τις προάλλες έφυγε 3 το πρωί. μια άλλη φορά δε, πήγαν δουλειά Σάββατο πρωί και έφυγαν ...Δευτέρα πρωί. Πληρωτέα αυτά αλλά τί να το κάνεις.. Καλα ποια εταιρεια ειναι αυτη?Με τι ασχολειται? Πολυ περιεργο μου φενεται εκτως αν εχει διευθυντικη θεση
grdimis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 σε μεγάλες και πολύ γνωστές εταιρείες συνήθως έτσι είναικολλητή μου εδώ και μια βδομάδα φεύγει από τη δουλειά 11 το βράδυ ενώ τις προάλλες έφυγε 3 το πρωί. μια άλλη φορά δε, πήγαν δουλειά Σάββατο πρωί και έφυγαν ...Δευτέρα πρωί. Πληρωτέα αυτά αλλά τί να το κάνεις.. Τετοια βλεπει Η ΓΣΕΕ και ετοιμαζει καινουργιες απεργιες για να παρουν οι Δημοσιοι υπαλληλοι αυξηση στον μισθο τους. Φυσικα ολα σε αυτην την χωρα για τους Δημοσιους υπαλληλους γινονται. Οι κατηγοριες ανθρωπων στην ελλαδα ειναι 2 Οι δημοσιοι υπαλληλοι Και οι αλλοι
Houston Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Σκέτη πρόκληση ρε παιδιά στην συμπεριφορά σε όλα. Καταρχήν υπάρχον ανισότητες, αλλοι δουλεύουν (ειδικά αυτοί που είναι στα ταμία) και άλλο δεν κάνουν απολύτως τπτ . Το εκνευριστικό είναι οι άδειες που δίνονται στις εγκύους. 1 χρόνο μετά πληρώνεται (δλδ εμείς την πληρώνουμε) για να κάθεται σπίτι της ή για 2 χρόνια να δουλεύει 4ωρο. Ελεος…θες κυρά μου να μείνεις σπίτι σου 1 χρόνο , μείνε , αλλά μην πληρώνεσαι. Για να δούμε μετά πόσες θα καθόταν Και αν είναι ιδιωτική υπάλληλος και δεν της δίνουν , έχει δικαίωμα ο άντρας που ενδεχομένως να δουλεύει στο δημόσιο, να την πάρει εκείνος. Απορώ με ποια λογική. Δε γίνονται αυτά ρε παιδιά. Ασε μετά τις γονικές τις ασθενείας κτλ Και η συμπεριφορά τους απαράδεκτη. Όταν ξέρω κάποιους οι οποίοι είναι παλιοχαρακτήρες, τους συμπεριφέρομαι με τον πιο υποτιμητικό τρόπο, ούτε καλημέρα τους λέω όυτε γεια στο τέλος…κανω αυτό που θέλω να κάνω και για τον λόγο για τον οποίο πάω και τπτ παραπάνω…σαν να συναλλάσσομαι με μηχάνημα αυτόματης πώλησης… Και όταν βρίσκω καρέκλα αδειανή (απέναντι από το γραφείο δλδ που δουλεύει ο υπάλληλος κ ας είναι κ ο διευθυντής) κάθομαι χωρίς να ρωτήσω κ βάζω και το να πόδι πάνω στ άλλο και δεν έχει τολμήσει να μου πει κανείς τπτ…όχι άμα τολμήσει θα του απαντήσω καταλλήλως. Διοτί αυτήν η καρέκλα είναι δικιά μου, εγώ την πληρώνω. Και με εξυπηρετούν όπως και όλους τους άλλους βέβαια, αλλά χωρίς πολλά λόγια…μούγκα, όταν πάνε κάτι ανήμποροι κάτι γέροι, τπτ κοπελίτσες βγάζουν μια γλώσσα. Κάντε κ σεις τα ίδια.
Γηρυόνης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 όταν λέω "πιέζουν" εννοώ ότι μας πρήζουν τα ούμπαλα με το ποσο παραγωγικοι είμαστε.... μας φέρνουν και ένα χαρτί καμιά φόρα και μας το δείχνουν αλλά δεν είναι αυτο που με χαλάει, αυτο που συχένομαι και αυτός ήταν ο λόγος που είχα φύγει απο μια απο τις πρώτες μου δουλείες, αφου φυσικά τους έριξα ένα καλό ξε@εσματάκι, είναι ότι θεωρούν ότι εσύ σαν υπάλληλος θα πρέπει να τους γλείφεις.. νομίζουν ότι πρέπει να έχεις δουλική συμπεριφορά απέναντι τους και μένα αυτο που γυρνάει τα μυαλά.. το πρόβλημα είναι ότι αυτή η αντιεξουσιαστική μου συμπεριφορά μου δημιουργει πάντα προβλήματα. Δεν είναι ότι είμαι αναιδής απλά έχω πλήρη συναίσθηση ότι πουλάω την εργασία μου σ' αυτούς και όσο πρέπει να τους σέβομαι εγώ για την συνεργασία μας αλλό τόσο και περισσότερο θα πρέπει να με σέβονται και αυτοί.... Αυτά δε γίνονται πουθενά στην Ευρώπη (για τη Ζιμπάμπουε δεν παίρνω όρκο). Κοίταξε να αλλάξεις δουλειά αν μπορείς.
Garnele Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 φιλε houston ποσο χρονων εισαι? στο σχολείο εννοεί ρε.
DIGITHEOS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 καταρχην δεν πιστευω οτι σου εδωσα το δικαιωμα να με αποκαλεις "ρε", και δευτερον τι σχεση εχουν οι αδειες τοκετου με το σχολειο ,και δεν καταλαβαινω γιατι δεν πρεπει μια μανα να μεγαλωσει αυτη το παιδι της για το πρωτο χρονο τουλαχιστον, και οχι η φιλλιπινεζα!!!!
bibibo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 εδώ Ηοuston θα τα χαλάσουμε και θα συμωνήσω απόλυτα με τ DIGITHEOS. Η μόνη αδικία είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει και πατρική άδεια γιατί όσο χρειάζεται το παίδι τη μάνα του, άλλο τόσο χρειάζεται και τον πατέρα του γιαυτό όλοι οι άντρες γίνονται μαμάκηδες αααα θέλω τη μαμά μουουουου
Garnele Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Φίλε digitheos εσύ πόσο χρονών είσαι; Το να σε αποκαλέσω "ρε" είναι ένα δικαίωμα που θα μπορούσε να πάρει ο οποιοσδήποτε, όταν παίρνεις μέρος σε μια χαλαρή κουβεντούλα σʼ ένα ιντερνετικό φόρουμ και κυρίως όταν το μοναδικό πράγμα που είχες γράψει μέχρι τότε σ' αυτήν στο συγκεκριμένο νήμα ήταν φιλε houston ποσο χρονων εισαι? Μην ταράζεσαι όμως για την αγένεια, πιθανότατα αν σε πετύχω σε κάποιο λεωφορείο, να σου μιλήσω στον πληθυντικό και να σηκωθώ για να καθίσεις. Κατά δεύτερον η αναφορά μου στο σχολείο απαντούσε στην ερώτησή σου σχετικά με την ηλικία του χιούστον προσδιορίζοντας έμμεσα την ηλικία του και όχι τις άδειες τοκετού. Τέλος, το τελευταίο σκέλος του ποστ σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη
afentiko7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Αν νομίζεις ότι σε πήζουν και δε γουστάρεις να κάνεις υπερωρίες τράβα σε κανά προάστειο που φτιάχνουν οικοδομές να γίνεις εργάτης.Στάνταρ 8ωρο σου λέω .Η μπορείς να τοποθετείς σίτες.Αφορολογητα και έρχεσαι στον πελάτη όποτε σου καπνίσει. Ρε τι τραβάμε.Του αλλουνού του πληρώνουν τις υπερωρίες και έχει παράποναΑλλοι φιλάρα μου δεν παίρνουν ένσημα, άλλοι δεν πληρώθηκαν όταν χιόνιζε και άλλοι δεν τους αναγνωρίζουν το πτυχίο για να μην πούμε πως κάνουν τις διορθώσεις στα βιβλία οι εκδοτικοί οίκοι. Ξυπνάτε μάγκες καπιταλισμό έχουμε.Στις ΗΠΑ η Exxon παρόλο που είχε κέρδη φέτος απόλυσε εργαζόμενους για να πάρουν μεγαλύτερο μέρισμα οι μέτοχοι.Οπότε υπάρχουν 3 λύσεις.Είτε μένεις εκεί που είσαι(ως ιδ υπάλληλος εννοώ, μπορεί να αλλάξεις τόπο εργασίας) και ανέχεσαι να σε "αγαπάνε", ή γίνεσαι ελεπ οπότε έχεις δικό σου ωράριο και λίγο περισσότερο άγχος είτε οργανώνεσαι σε κανά αντικαπιταλιστικό κίνημα και γίνεσαι σταρχιδιστής στο δημόσιο.
DIGITHEOS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 με αυτην την λογικη φιλη gernele το δεχομαι το "ρε" και φυσικα δεν ειμαι τοσο μεγαλος για να σηκωθεις στο λεωφορειο!!!
bibibo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 @afentikο7 τι εννοείς "πως κάνουν οι εκδοτικοί οίκοι τις διορθώσεις" ?? και τελικά ούτε κατάλαβα τι θέλεις να πείς, ότι έτσι έχει η κατάσταση και δεν αλλάζει.. ε φυσικά αν κουβαλάνε όλοι τέτοια μυαλά μη σώσει και αλλάξει η κατάσταση.. ας μας πάνε μια ζωή πιπα κώλο σορρυ παιδιά για την έκφραση... και μην ακούσω τίποτα υπάρχουν και μικρά παιδιά εδώ μέσα γιατί τέτοιες εκφράσεις απο μικρά παίδια τις μαθαίνουμε και μεις οι μεγάλύτεροι και αν υποθέσω από το νικ σου εσύ την είδες και καλά αφεντικό? γλείψε λίγο ακόμα, μπορείς και καλύτερα
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ....μπλα μπλα...Κάντε κ σεις τα ίδια. αχαχαχαχααχ σόρρυ Χιούστον αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ, μπασεκαλόσου Δευτεριάτικω !!!!
DarkOrion Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 και τελικά ούτε κατάλαβα τι θέλεις να πείς, ότι έτσι έχει η κατάσταση και δεν αλλάζει.. ε φυσικά αν κουβαλάνε όλοι τέτοια μυαλά μη σώσει και αλλάξει η κατάσταση.. ας μας πάνε μια ζωή πιπα κώλο Αυτό που θέλει να πει, είναι οτι στον ιδιωτικό τομέα, είναι λίγο δύσκολο να πεις οτι δεν γουστάρω τέτοια μεταχείριση και θέλω παραπάνω λεφτά κλπ, και ο λόγος είναι απλός. Οι περισσότεροι δεν είναι τόσο σημαντικοί ώστε να είναι αναντικατάστατοι. Με απλά λόγια, ο εργοδότης έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι. Άμα δεν γουστάρεις, σηκώνεσαι και φέυγεις. Και χέστηκε κιόλας. Υπάρχουν ένα σωρό άλλοι που περιμένουν για την οποιαδήποτε τέτοια θέση και συμβιβάζονται και με λιγότερα. Όλα αυτά βέβαια εκτός λίγων εξαιρέσεων στον ιδιωτικό τομέα, όταν όντως είσαι αναντικατάστατος. Τότε ο εργοδότης σε χρειάζεται, οπότε δεν μπορεί να σου πολυκουνηθεί κιόλας. Γιατί άμα σε χρειάζεται, θα σου συμπεριφέρεται και ανάλογα. Βέβαια μέχρι να φτάσεις σε αυτό το σημείο, πρέπει να έχει πολύ εμπειρία και πολλά χρόνια και πολλές γνώσεις, και πολλές γνωριμίες και... και... και η λίστα δεν τελειώνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.