bibibo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 ρε παίδια είμαι υπάλληλος μεγάλης και πολύ γνωστης σε όλους σας ιδιωτικής επιχείρησης και μας πιέζουν απίστευτα πολύ... είναι έτσι παντού?
Socratis_g Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 παντού όχι. αλλά σε ιδιοτική επιχείρηση υπάρχει ένα τρέξιμο. Εγω ήμουν τον προηγούμενο μήνα 5 ΣΚ μέσα και καθημερινές 12ωρα. Μήπως είμαστε στην ίδια? χαχα
com_hs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Nai έτσι είναι αυτή η ανεργία που τρώει όλο τον κόσμο είναι υπεύθηνη για 'όλα
Harkon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 σε μεγάλες και πολύ γνωστές εταιρείες συνήθως έτσι είναι κολλητή μου εδώ και μια βδομάδα φεύγει από τη δουλειά 11 το βράδυ ενώ τις προάλλες έφυγε 3 το πρωί. μια άλλη φορά δε, πήγαν δουλειά Σάββατο πρωί και έφυγαν ...Δευτέρα πρωί. Πληρωτέα αυτά αλλά τί να το κάνεις..
kallair Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 παίδες παντού έτσι είναι... είτε σε δική σου επιχείρηση είτε δουλεύεις σε άλλον, το τρέξιμο είναι τρέξιμο. μπορεί να πέσεις σε εποχή που να δουλεύεις 13ωρο και σε μέρες που τα ξύνεις. λογικά τέτοια εποχή παντού γίνεται της παλακίδος το κάγκελο.
ALFR3D Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 ναι ειναι γεγονος ολα αυτα,γι'αυτο πρπει να ενισχυθει η τηλεργασια και να κανεις υπερωριες σπιτι σου,
bibibo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 όταν λέω "πιέζουν" εννοώ ότι μας πρήζουν τα ούμπαλα με το ποσο παραγωγικοι είμαστε.... μας φέρνουν και ένα χαρτί καμιά φόρα και μας το δείχνουν αλλά δεν είναι αυτο που με χαλάει, αυτο που συχένομαι και αυτός ήταν ο λόγος που είχα φύγει απο μια απο τις πρώτες μου δουλείες, αφου φυσικά τους έριξα ένα καλό ξε@εσματάκι, είναι ότι θεωρούν ότι εσύ σαν υπάλληλος θα πρέπει να τους γλείφεις.. νομίζουν ότι πρέπει να έχεις δουλική συμπεριφορά απέναντι τους και μένα αυτο που γυρνάει τα μυαλά.. το πρόβλημα είναι ότι αυτή η αντιεξουσιαστική μου συμπεριφορά μου δημιουργει πάντα προβλήματα. Δεν είναι ότι είμαι αναιδής απλά έχω πλήρη συναίσθηση ότι πουλάω την εργασία μου σ' αυτούς και όσο πρέπει να τους σέβομαι εγώ για την συνεργασία μας αλλό τόσο και περισσότερο θα πρέπει να με σέβονται και αυτοί....
Houston Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Να πω ότι είχες πρόβλημα με τον φόρτο εργασίας το καταλαβαίνω…αλλά με την συμπεριφορά? είσαι κ γυναίκα? Στα οπα οπα σας έχουν όλοι… Εκτός αν έχεις γυναίκες προϊστάμενες… Μια παρόμοια ιστορία μου έλεγε μια οικογενειακή φίλη , 50τόσο, όταν λοιπόν δούλευε ιδ. υπάλληλος στα ξεκινήματά της -μετά διορίστηκε- την ενοχλούσε η συμπεριφορά, ένιωθε ότι την υποτιμούσαν…εκείνο που της έκανε κλικ και τα βρόντηξε ήταν που της είπαν στην προστακτική κ με ύφος: κατέβασέ μου το φάκελο από κει πάνω. Εν τω μεταξύ η φίλη μας είχε σπουδάσει ενώ η προϊσταμένη ήταν του λυκείου, οπότε δεν το άντεξε και άντε γεια…. Ψυχολογικό είναι, αν έχεις αξιοπρέπεια και σέβεσαι τον εαυτό σου βλέπεις την πόρτα και ψάχνεις στις αγγελίες, ειδάλλως κάνεις την πάπια. Αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μια γυναίκα αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα στον εργασιακό χώρο.
bibibo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 κάποιες γυναίκες είναι άθλιες... η εικόνα που ειχα για την πρώην υπεύθυνη του τμήματός μου ήταν ότι μάλλον είναι αυτό που λέμε στρατόκαυλος.. πάρε 10 ψάρακα, έτσι γιατι μου γουσταρει και είμαι η πιο παλια εδώ μέσα τώρα έχω αλλάξει χώρο αφου παίξαμε ξύλο... το άτομο ήταν γελοίο αφού να φανταστείτε σε κάποια φάση ήθελε να μου πεί να πάω να κάνω κάτι και ήρθε τοσο πολυ κοντά μου που λίγο ακόμα και θα μακουμπουσε, στην αρχή λέω "μα τι στο διάλο, να με φιλήσει θέλει?" μετά κατάλαβα ότι το ατομο βλέπει πολύ τηλεόραση....κάπως έτσι τσαμπουκαλευονται όταν θέλουν να αρχίσουν καυγά..δεν ξέρω αν σας έδωσα να καταλάβεται αλλά είναι τόσο γελοίο που ούτε με λέξεις δεν μπορεί να περιγραφτεί...
algait Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Εμένα ευτυχώς μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει να αντιμετωπίσω τέτοια συμπεριφορά από προιστάμενο και το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την ανεχτώ αν μου τύχει. Στην τωρινή δουλειά μου έχω αρκετά φιλική σχέση με τον προιστάμενό του (παρόλο που έχει τις παραξενιές του, αλλά ουδείς τέλειος) Υπάρχει όμως ένας προιστάμενος σε ένα άλλο τμημά ο οποίος συνεχώς κατεβάζει χριστοπαναγίες στους υπαλλήλους του!!! Δεν υπερβάλλω καθόλου! Καθημερινά η καλύτερη λέξη που θα βγει από το στόμα του απευθυνόμενος στους υπαλλήλους του, είναι μ@λ@κ@ (εννοείται όχι με φιλική διάθεση, όπως θα αποκαλόυσα για παράδειγμα τον κολλητό μου!!). Όταν βέβαια είναι στις μάυρες του ή κάνουν κάτι λάθος οι υπάληλοί του ουρλιάζει σαν υστερικός βρίζοντας τα θεία ή τα σπίτια τους (ναι, ναι καλά διαβάσατε). Περιττό να σας πω ότι αν ήμουν στο τμήμα του δεν θα άντεχα όυτε μισή μέρα. Βέβαια αυτό που έχω αντιμετωπίσει εγώ στην παλιά δουλειά μου είναι το εξής. Δεν μου συμπεριφέροταν με άσχημο τρόπο αλλά είχε τον τρόπο να μας επιβάλει να δουλέυουμε όλη μέρα (χωρίς φυσικά να παίρνουμε κάτι παραπάνω.) Ξέρετε, σε στυλ "δεν σου ζητώ να δουλέψεις 12 ώρες τη μέρα, αλλά εσύ πρέπει να το κάνεις και αν δεν το κάνεις θα απολυθείς." Αυτός ήταν και ό λόγος που έφυγα. Δούλευα καθημερινά 12ώρα και έπαιρνα σχεδόν το βασικό μισθό. Ελάχιστά πιο πάνω. Αυτά! Σόρυ για τη φλυαρία αλλά όταν βλέπω τέτοια θέματα ξυπνά ο Μαρξ μέσα μου
kage Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 μπας κ κανουν οργια ολοι μαζι μετα κ λενε οτι βαρανε υπερωριες τοσες ωρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.