Προς το περιεχόμενο

32" LG Lcd TV για οθνη σε Pc

tempes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω σκοπό να πάρω μια οθόνη για το pc.

Εχω καταλήξει σε LG κυρίως λόγο χαρακτηριστικών και τιμής.

Ελεγα να πάρω μια 22αρα που να είναι και TV όπως αυτή

http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=040107&categoryId=040107&parentId=0401&modelCodeDisplay=M228WA-BZ&model=NOTHING

Μέτα σκέφτηκα αφού θα δώσω τόσα χρήματα γιατί να μην δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω και περισσότερες ίντσες ,κάτι όπως αυτή

http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0102&categoryId=0102&parentId=01&modelCodeDisplay=32LC51&model=15

Οι τιμες που το βρηκα ειναι απο 479? μεχρι 520?

Τι λέτε θα ει ναι καλά σαν οθόνη pc ΚΑΙ TV???

Υ.Γ.1 Πρόβλημα χώρου δεν έχω άρα έχω περιθώριο να κάθομαι σε μια απόσταση από την οθόνη.

Υ.Γ.2 Την θέλω TV αλλά και για τα Βασικά στο PC , κύρια οθόνη , ταινίες , ίντερνετ και όλα τα σχετικά.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μην το σκέφτεσε, κάντο και θα πάθεις την πλάκα σου...

προφανός δεν ασχολείσαι με αναπαραγωγή hd υλικού γι αυτό και δεν το έχεις κάνει ήδη...

Δημοσ.

Εχθες σε μια γύρα που έκανα στα μεγάλα ηλεκτρομαγαζα και είδα HD έπαθα την πλάκα μου.

Δηλαδή να την πάρω??? θα δουλεύει κυρίως με το PC τι αλλαγές να κάνω στο Pc για καλύτερα αποτελέσματα, σκέφτομαι και μια κάρτα γραφικών (agp βέβαια , κάτι σε ATI 1650 pro) και ίσως και σύνδεση HD με το PC

• Super Moderators
Δημοσ.

internet browsing σε TV sux imho...ως γνωστόν έχουν χάλια ευκρίνεια για διάβασμα και έτσι...

αν είναι μόνο για games & movies ok

Δημοσ.
internet browsing σε TV sux imho...ως γνωστόν έχουν χάλια ευκρίνεια

κάτι τέτοια ακούω και τρελένομαι...

μόνο εγώ είμαι υπέρευχαριστημένος; και ναι μιλάω για 32 σε 1360x768 μέσω d-sub

και δε μασάω γιατί έχω βάλει το ίδιο pc στην 46άρα του αδερφού μου σε 1920χ1080 μέσω hdmi όπου είδα το φως το αληθινό, μόνο που η διαφορά χρημάτων είναι κολοσιαία για να κάνουμε συζήτηση. 600 ευρό έναντι 2000; δύσκολα τα πράγματα...

Δημοσ.
χμμμ εγώ απο που θα μπορούσα να ξέρω τι pc έχεις;

Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις με αυτό.

Το PC μου είναι παλιό (p4 3,2ghz 1gb ram )και η μόνη αναβάθμιση που σκέφτομαι να του κάνω είναι μια κάρτα γραφικών σχετικά οικονομική. Ολα τα άλλα τα κάνει άψογα .Οπως είπα και πριν Την θέλω κυρίως για οθόνη PC που θα βλέπω και ταινίες (αφιερώνω πολλές ώρες σε αυτό)

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις με αυτό.

Ενοώ ότι αφού δεν ξέρω τι έχεις δεν μπορώ να σου προτείνω τι πρέπει να αναβαθμίσεις.

Πάλι δεν έγραψες τι κάρτα γραφικών έχεις...

Επιμένω πάντως στο ότι αυτό που απασχόλεισε εμένα κατά το στήσιμο του HTPC ήταν ο θόρυβος...

Στην περίπτωση σου και μιλώντας πάντα για την υπάρχουσα κατάσταση του pc θα έλεγες ότι είναι ανεκτός;

Δημοσ.

Εχω μια Ati radeon 9250 agp και επειδή στα vista δεν έχει drivers λέω να την αλλάξω.

Θόρυβο στην εικόνα εννοείς ???

Δημοσ.

εξαρταται απο την tv

αλλες παιζουν καλα με σημα pc και αλλες οχι

εχω μια σαμσουνγκ 46 και αν δεις πως δειχνει το desktop των win θα πεταξεις την οθονη του pc απο το παραθυρο

επισης πρεπει να πας σε διπύρηνο και μαι ΑΤΙ HD για να μην εχεις προβληματα με bluray και HD υλικο

το κακο ειναι οτι ειναι κουραστικο στο browsing γιατι δεν μπορει να καθεσαι κοντα σε τοσο μεγαλη οθονη

Δημοσ.
Θόρυβο στην εικόνα εννοείς ???

Θόρυβο στον ήχο! :)

Κατα την απαραγωγή μιας ταινίας σε χαμηλή ένταση ένα βράδυ, το pc θα σε αφήνει να την απολαύσεις η θα ακούγετε σαν αεροπλάνο;

Έχεις Vista στο PC; βγάλτα αμέσως και ξέχνα τους drivers!

Θέλω να πω ότι το pc σου είναι λίγο παλιό, οριακά όμως μπορεί να παίξει τα πάντα.

(εγώ έχω P4 [email protected] με 2G Ram και ΑΤΙ 2400) και παίζει τα πάντα μια χαρά με XP ενω στα Vista ψηλοζοριζότανε λίγο στα 1080.

Anyway, όπως και να έχει ένα παλιό μηχάνημα καλό είναι να το τρέχουμε με ότι ελαφρύτερο υπάρχει.

Δημοσ.
επισης πρεπει να πας σε διπύρηνο και μαι ΑΤΙ HD για να μην εχεις προβληματα με bluray και HD υλικο

το κακο ειναι οτι ειναι κουραστικο στο browsing γιατι δεν μπορει να καθεσαι κοντα σε τοσο μεγαλη οθονη

Σε μια απόσταση 2 -3 μέτρων θα είμαι από την οθόνη, γι' αυτό στο αρχικό ποστ έγραψα πως δεν έχω πρόβλημα χώρου, το θέμα είναι να δείχνει καθαρά το desktop. Για αλλαγή του PC δεν το σκέφτομαι προς το παρών, θα συμβιβαστώ με κατώτερης ποιότητας ταινίες απλά θέλω να τις απολαμβάνω σε μεγαλύτερη οθόνη.

Θόρυβο στον ήχο! :)

Κατα την απαραγωγή μιας ταινίας σε χαμηλή ένταση ένα βράδυ, το pc θα σε αφήνει να την απολαύσεις η θα ακούγετε σαν αεροπλάνο;

Έχεις Vista στο PC; βγάλτα αμέσως και ξέχνα τους drivers!

Θέλω να πω ότι το pc σου είναι λίγο παλιό, οριακά όμως μπορεί να παίξει τα πάντα.

(εγώ έχω P4 [email protected] με 2G Ram και ΑΤΙ 2400) και παίζει τα πάντα μια χαρά με XP ενω στα Vista ψηλοζοριζότανε λίγο στα 1080.

Anyway, όπως και να έχει ένα παλιό μηχάνημα καλό είναι να το τρέχουμε με ότι ελαφρύτερο υπάρχει.

Βασικά αποδείχθηκε πως αν έχεις αρκετή μνήμη δεν χρειάζεται να έχεις και τέρας μηχάνημα. Με 1gb μνήμη (ίσως μαζί με την κάρτα γραφικών να πάρω άλλο 1 gb )πάει πάρα πολύ καλά γι' αυτά που κάνω. Σε XP δεν ξαναγυρνάω , έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με τα vista.

Τον θόρυβο από το Pc αναγκαστικά τον ανέχομαι και τον συνήθισα , έτσι κι αλλιώς και τώρα εδώ βλέπω ταινίες με την 17αρα

Δημοσ.

Εγω με samsung 32'' δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το μόνο μειονέκτημα είναι οτι σε μερικά games που δεν υποστηρίζουν wide αναλύσεις δεν θα έχεις εικόνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...