patrare Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Γεια είμαι καινούργιος εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι ίσως χαζό! Έχω το wii με wiikey και θέλω να κάνω update στο wii για να χρησιμοποιήσω το shop channel( μου ζητά update για να το ανοίξω) αλλά άλλοι μου λένε να το κάνω και άλλοι όχι! Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα(λογω του wiikey)? Please αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει.
Splats_jp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Γεια είμαι καινούργιος εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι ίσως χαζό! Έχω το wii με wiikey και θέλω να κάνω update στο wii για να χρησιμοποιήσω το shop channel( μου ζητά update για να το ανοίξω) αλλά άλλοι μου λένε να το κάνω και άλλοι όχι! Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα(λογω του wiikey)? Please αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. Κοίταξε εδω CURRENT UPDATE: 3.2 (via Internet) (Safe for Wiikey and other chips. Also safe for SSBB(J) game.)--------------------------------------------------------------------- Update 3.1 GAME: Super Mario Galaxy US/PAL and WiiFit JAP NOTES:Wiikey owners must use the 1.9g update for their chip and the correct region of SMG and WiiFit --------------------------------------------------------------------- UPDATE: 3.0 GAME: NOTES: Wiikey owners having problems running config discs should use GCOS disks available here --------------------------------------------------------------------- UPDATE: 2.2 GAME: Metroid Prime 3 NOTES: No problems with update. It runs the first you insert the gane, but only performs it if you have a firmware below 2.2 ---------------------------------------------------------------------
patrare Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Βασικά δεν πολύ κατάλαβα τι γράφεις αν μπορείς να μου εξηγήσεις (είμαι και λίγο άσχετος)!
argi73 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Καλημέρα, Κάνε κανονικά το update δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Κανένα update μέχρι στιγμής δεν δημιουργεί πρόβλημα στο WiiKey. Αυτό αναφέρει και το προηγούμενο post. Το μόνο πρόβλημα (για μένα δεν είναι) οτί μετά την 3.0 δεν δουλεύει άμεσα το original configuration disk του WiiKey. Υπάρχουν όμως εκδόσεις που δουλεύουν κανονικά. Το configuration disk θα το χρειαστείς για να ενεργοποιήσεις την επιλογή για να παίζεις παιχνίδια από Αμερική/Ιαπωνία. κάτι που γίνεται εναλλακτικά και με patch στο αντίγραφο ασφαλείας που θέλεις να παίξεις.
patrare Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Οκ σε ευχαριστώ! Άρα να κάνω όλα τα update που είναι διαθέσιμα?(και το τελευταίο wii menu update?) Y.Γ. εγώ το original configuration disk έπρεπε να το έχω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.