Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ NEC4551 DRIVE

nnannos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικά το συγκεκριμενο drive(NEC 4551) σταμάτησε να βλέπει DVD-R δισκάκια, βλέπει όλα τα DVD +R, και αυτο μονο στα windows(xp k 2000 δοκιμασα), σε dos(από starup 98 δισκετα)βλεπει τα περιεχομενα.Ξερει κανεις αν διορθωνεται???Εκανα πολλες φορες firmware update και τιποτα..Δεν ειναι προβλημα lens γιατι τα αλλα τα διαβαζει με ευκολια!!! ;και ειμαι μολις 10 μερες εκτος εγγυησης...Ακούω προτασεις

Δημοσ.

Παιδιά ξερει κανεις αν μπορω να κάνω-και πως- full firmware install οχι upgrade μηπως και δουλεψει το drive? Εχω την εντυπωση πως κατι εγινε στο firmware αφου διαβαζει σε win98.

Δημοσ.

ο όρος "firmware update",δε νομίζω ότι σημαίνει πως "πατσάρει" κάτι στο "κυρίως firmware"...Αυτής της εντύπωσης είμαι,πως δηλαδή ότι αυτό που περνάς,είναι "τα ίδια byte"(άντε και λίγα περισσότερα),"απ΄αυτά που έχει ήδη μέσα του" το μηχάνημα...

Δημοσ.
Παιδιά ξερει κανεις αν μπορω να κάνω-και πως- full firmware install οχι upgrade μηπως και δουλεψει το drive? Εχω την εντυπωση πως κατι εγινε στο firmware αφου διαβαζει σε win98.

αφού διαβάζει στα 98 τότε το πρόβλημα σου είναι τα xp η ότι άλλο έχεις για OS, αν και

έχω την κακιά εντύπωση ότι και τρέχει με τα xp και τα dvd-r.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...