Προς το περιεχόμενο

Έχει το RAID 0 ημερομηνία λήξης;

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλύτερα είναι σχετικό. Εξαρτάται απο το τι ζητάς. Αν μιλάς για επιδόσεις ναι είναι καλύτερα, αν θες και κάποια ασφάλεια πας σε raid 5,10,0+1,1+0 klp. Δες στο google τι κάνει ακριβώς το καθένα απ'αυτά.

Δημοσ.

α.το software raid 5 σουρνεται.το εχω δοκιμασει αστα να πανε.οι καλοι controllers me μνημη αρκετα ακριβοι.β.το raid 0 me 3 x 320 8α παταει το 2 χ 500 ανετα dioti στην μια περιπτωση ειναι 3 δισκοι στην αλλη δυο εστω και πιο γρηγοροι.με Ide raid 2 x 80 πατουσα σε transfer rate ibm scsi 15.000 strofes.απο την αλλη μην φοβασε τι 8α γινει αμα χτυπησει ο σκληρος.εγω εχω 3 χ 500 raid 0 και 2 χ 500 raid 1 και ενα ipod 160 gb για backup.και δεν φοβαμε μην χτυπησει το raid 0 απλα περνω τα παντα σοβαρα.απο το να πεσει αστραπη και να μου καψει τα παντα ακομα και με πολυπριζο ασφαλεις και 1000 apc ups μεχρι να μου κλεψουν το pc οποτε τα backup ειναι στο ipod.ολοι λενε τι 8α γινει αμα χτυπησει το raid 0 και στην πραξη χανουν δεδομενα απο αλλη βλακεια παρα οτι επεσε το raid 0.eχω κανει απειρα raid 0 και ποτε δεν εχασα δεδομενα απο broken array παρα μονο απο βλακεια μου.οποτε διαφωνω με τον φιλο πουθ λεει δεν κοιμαμε τα βραδια με raid 0.δηλαδη αμα τα εχεις σε ενα δισκο δεν υπαρχει περιπτωση να χτυπησει.το βασικο ειναι ενα.οχι να σκεφτεσαι τι πι8ανοτητες αλλα να σκεφτεσαι την χειροτερη περιπτωση που μπορει να γινει.το να χτυπησει ενας δισκος απο το raid ειναι δυο φορες μεγαλυτερη πι8ανοτητα απο τον απλο τον δισκο δεν μου λεει κατι.το βασικο ειναι τι κανεις αμα καει ολο το pc η δεν ξερω τι.

Δημοσ.

και με 3 δισκους τριπλάσιες πιθανότητες να χαλάσει το array...

αλλά εγώ προτιμώ να έχω και backup σε άλλους σκληρούς...έτσι εξασφαλίζεσαι

Και τα πολύ σημαντικά δεδομένα-προσωπικά, και σε DVD..

Δημοσ.
και με 3 δισκους τριπλάσιες πιθανότητες να χαλάσει το array...

αλλά εγώ προτιμώ να έχω και backup σε άλλους σκληρούς...έτσι εξασφαλίζεσαι

Και τα πολύ σημαντικά δεδομένα-προσωπικά, και σε DVD..

πολυ σωστος.εχω παρει απειρους δισκους αλλα στο pc μου που ειναι πανω σε ups δεν ειχα ποτε προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...