aris119 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Το DLL συστήματος user32.dll μετατοπίστηκε στη μνήμη. Η εφαρμογή δεν θα εκτελεστεί σωστα. Η μετατόπιση συνέβη επειδή το DLL C:\WINDOWS\system32\setupapi.dll κατέλαβε μια περιοχή διευθύνσεων που ήταν δεσμευμένη για τα DLL συστήματος των Windows. Αυτό παρουσιάστικε μετα την εγκατάσταση του προγράματος ''VistaMizer - Transform your XP to Vista'' Ευχαριστώ
duffyduck Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Τι τα θελεις αυτα τα Vista Transformation Pack, VistaMizer - Transform your XP to Vista? Προσπαθεισε να το απεγκαταστησεις, αλλιως πηγαινε σε προηγουμενο System Restore Point.
aris119 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Αυτός είναι ο ευκολος τρόπος, ελπίζω όμως να υπάρχει και κάποιος άλλος, ο οποίος θα διορθώσει το πρόβλημα (όπως και τόσα άλλα που έχουν παρουσιαστεί).
paul_w810i Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δοκιμασε το Vista Inspirat φιλε μου, ελαφρυ προγραμμα, δεν εχω συναντησει bugs ακομη,οχι σοβαρα τουλαχιστον. Κανει τα XP σου πανεμορφα
oz7mgs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Προσωπικά δεν θα ξανά ασχοληθώ με WINDOWS γιατί είναι μια μεγάλη απάτη. έχουν προβλήματα παντού (κ ιδιαίτερα τα vista που τρέχω εγώ). ΒΑΛΤΕ UBUNTU και θα βρείτε την ηρεμία σας, εγγύηση.όσο για το πρόβλημα που έχεις αναλόγως την κατάσταση του υπολογιστή η κανε ένα repair στο OS κ μην ασχοληθείς ξανά με αυτά τα προγράμματα (γιατί μονό προβλήματα φέρνουν) ή χτύπα ένα format και καθάρισες.
aris119 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν παιδιά έκανα κάτι αλχημείες και τελικά βρήκα μια λύση και δουλεύει. Έκανα rename το setupapi.dll και αφού είχα κρατήσει ένα τέτοιο αρχείο πριν κάνω την εγκατάσταση, και έκανα το παλιό copy paste και όλα καλά (μέχρι στιγμής τουλάχιστον)
aris119 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Mετά από εγκατάσταση του windows live messenger όταν κάνω εκκίνηση ανοίγει μονός του ο φάκελος ''C:\Program Files\Microsoft'' αν έχετε καμία ιδέα βοηθήστε Ευχαριστώ
21century Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε ένα σκανάρισμα για την ακεραιότητα των αρχείων με την εντολή sfs/scannow...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.