busy40 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 νέο site για σύγκριση τιμών σε όλα τα προϊόντα! www.eprice.gr
Ardov Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Καλή προσπάθεια αλλά καμία σχέση με το skroutz.gr . Εδώ ούτε κατηγορίες έχει ούτε εικόνες προϊοντων έχει ούτε συνοπτικές πληροφορίες. Πρόχειρη δουλειά συγκριτικά πάντα με το σκρούτζ.
antreaslam Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 δυστυχως, και εμένα δείχνει ελαφρώς πρόχειρη σαν δουλειά! Χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά! Πχ, δε μπορεί στον Ε6600, να βγάζει αποτελέσματα σχετικά "λίγα", να μην φαίνεται από ποιο κατάστημα είναι, ή όταν μπαίνεις μέσα, να μην βλέπεις μεταφορικά κόστη κλπ... Απλές προτάσεις κάνω... 1
anxer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Καλημέρα, Είμαι ο δημιουργός του ePrice.gr και θεώρησα σκόπιμο να τιμήσω το φόρουμ που τίμησε τη προσπάθεια μας και να αναφερθώ στις παρατηρήσεις σας. @chrispen, @busy40 Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και για το πόστ @Ardov, Εικόνες και πληροφορίες υπάρχουν με τη λογική του τοολτιπ, απλά με mouse over εμφανίζετε η εικόνα του προϊόντος και απευθείας τηλέφωνο για να τους πάρετε τηλέφωνο (ή αν έχετε skype κάνοντας κλίκ απευθείας). Το επιλέξαμε ώστε το ePrice.gr να είναι απλό και γρήγορο Google like. Επιπλέον μέσα απο το ePrice.gr, παρέχουμε τις ακόλουθες καινοτόμες πρωτοεμφανιζόμενες υπηρεσίες 1) για κάθε αναζήτηση πατώντας τη μπάρα βίντεο, θα δείτε βίντεο σχετικά με την αναζήτηση σας οπως παρουσιάσεις για προϊόντα κτλπ. 2) παρέχουμε ιστόγραμμα τιμών έτσι ώστε να δείτε στα γρήγορα που παίζουν οι τιμές και κάνοντας κλίκ να κάνετε πιο εξιδικευμένη αναζήτηση σε πεδίο τιμών @antreaslam Δεκτές οι απόψεις, αλλα μια διόρθωση για το Ε6600 προϊόν δεν θα επιστρέψει αποτελέσματα γιατί απλα δεν υπάρχουν στα καταστήματα τη στιγμή της αναζήτησης. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες μηχανες αναζήτησης για το συγκεκριμένο προϊόν Ε6600, (μόλις το τσέκαρα). To κατάστημα φαίνεται πάλι μεσω του τοολτιπ, ο λόγος που δεν εμφανίζεται στο πίνακα είναι πάλι για την απλοϊκότητα που θέλουμε να τηρήσουμε. Γνωρίζουμε ότι είμαστε ο τρίτος εναλλακτικός ιστοχώρος για σύγκριση προϊόντων στην Ελλάδα μετά το Pathfinder Shopping και το skroutz, ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να γίνουμε καλύτεροι σε θέματα διεπαφής και λειτουργιών χρήστη, θα ήθελα όμως να σας διαβεβαιώσω ότι στο θέμα της αξιοπιστίας των τιμών δεν είμαστε καθόλου πρόχειροι, οι τιμές ανανεώνονται καθημερινά τρείς φορές απο 126 μαγαζιά και είμαστε περήφανοι που το έχουμε καταφέρει με τις μικρές μας δυνατότητες. Οι παρατηρήσεις σας για τη κατηγοριοποίηση των προϊόντων και τις επιπλέον πληροφορίες είναι ορθές και σύντομα θα γίνουν πράξη στη νέα έκδοση που ετοιμάζεται συνήθως βραδύνες - insomnia-κές ώρες θα έλεγα Ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε Sotiris για το χόμπυ με την ονομασία ePrice.gr
alex2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Εγώ απλά θα σχολιάσω το design σου, που δεν είναι άσχημο αλλά μπορείς καλύτερα(από άποψη λειτουργικότητας), και απλά να σου προτείνω(και εγώ)να βάλεις την δυνατότητα αναζήτησης ανά προϊόν. Γιατί η πρώτη σελίδα ειδικά θυμίζει μηχανή αναζήτησης....μόνο ένα search έχει και χιλιάδες Gδιαφημήσεις. Καλή δουλειά πάντως αλλά θα σου πρότεινα να μην κάτσεις στα αυγά σου και να κάτσεις πολλές insomniaκές ώρες ακόμα να το δουλέψεις.
21george21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Το skroutz.gr ειναι πολυ καλήτερο συμφονω με τον Ardov
gherudos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Το skroutz.gr ειναι πολυ καλήτερο συμφονω με τον Ardov Το skroutz έχει φτιαχτεί πριν από κάτι χρόνια το έχεις υπόψην σου αυτό; Μια χαρά είναι το site και απ ότι φαίνεται θα πάει αρκετά καλά στο μέλλον αν συνεχιστούν οι αναβαθμίσεις.Όλοι από το μηδέν ξεκινήσαμε κι έχουμε φτάσει εκεί που έχουμε φτάσει.
soilworker Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 πολυ καλο απλα εχει λιγο αντιπαθητικο design
without_name Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 εμενα καλο μου φανηκε και εχει σιγουρα περιθωρια βελτιωσης εξυπνο αυτο με τα βιντεο αν και δεν ειμαι σιγοτρος για την χρηστικοτητα του
tech_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 πιο καλό το skroutz. το eprice βγάζει φαίνεται σε πιο πραγματικό χρόνο ανανεωμένες τιμές http://www.skroutz.gr/c/55/vga.html?keyphrase=8800+320mb http://www.eprice.gr/index.php?search=8800+320mb&apo=0.01&eos=100000&one.x=0&one.y=0
opts Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Πιστεύω και γω ότι αν τεθεί θέμα σύγκρισης το skroutz είναι καλύτερο αλλά μην ξεχνάμε ότι για φθηνότερη τιμή ψάχνουμε οπότε η χρήση και των 2 δεν θα ήταν άσχημη ιδέα Αλλωστε η δημιουργία τέτοιων site για την Ελλάδα είναι καινοτομικά Τέλος για όσους θυμούνται στην Λιμνούπολη εκτός απο τον Σκρούτζ ήταν και ο Ρομπράξ
Rubin074 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά, τη διαφορά του skroutz από το ePrice την επισήμανε ο δημιουργός του δεύτερου στο post του: το χόμπυ με την ονομασία ePrice.gr Το skroutz είναι καθαρά επαγγελματικό, το ePrice είναι καθαρά χομπίστικο. Το point είναι ότι επειδή εδώ μιλάμε για λεφτά, προσωπικά προτιμώ το πρώτο Ο αντίπαλος του Σκρούτζ ήταν ο Ρόμπαξ (όχι Ρόμπραξ ), αν και δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσο έμενε στη Λιμνούπολη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα