kanatokefalos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 παιδια εχο προβλιμα με το pc μου εχο εγκαταστισει το παιχνιδει crysis και απο τιν ορα που το εγκατεστισα το pc μου οταν το ανιγο μου βγαζει να σεινδεθο σαν χριστης που πριν δεν το εκανε το προγραμα το nero οταν το ανιγο να γραπσο ενα dvd μου το κεη.αν επιλεχο τιν εντολι alt-ctrl-delete και εκει μου βγαζει αλο μενου να αλαξο πχ χριστη η να απενεργοποιησο τον ηπολογηστη χερι κναισ τι μπορι να σειμβενι τα windows τα εχο ξαναπεασει πριν 2 μερε μπορι καποις να με βοιτηισει ????
LuxJaja Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 έχεις περάσει αυθεντικό το παιχνίδι crysis ;;; γιατί αν το κατέβασες από κάπου τότε πολύ πιθανό να σου κόλλησε κανένα καλούδι (ιός για όσους δεν το έπιασαν) για αρχή βγάλε το crysis και μετά τρέξε nod3 και spybot S&D. καλύτερο θα ήταν να βάλεις το δίσκο σου σαν εξωτερικό σε κάποιο φίλο και να το τσεκάρει αυτός με το δικό του πρόγραμμα. μετά από 10 λεπτή σκέψη ... είσαι σίγουρος ότι δεν πείραξες καταλάθος τα windows σου και τα διάλεξες να έχει desktop παλιότερης έκδοσης windows;;; όσο για το nero μπορεί αν έτυχε μαζί απλά με τα άλλα προβλήματα! αυτά τα 2 πράματα από μένα. πάντως το ότι σου ζητάει χρήστη είναι κάποιο update στα windows (νομίζω το net framework το κάνει).
kanatokefalos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 εχο το γνισειο crysis μετα απολιγο ψαχειμο βρικα οτι το παιχνιδει εχει καποιες ειθμισεις για ιντερνετ με το που τις ακιροσα σταματισε να μου ζιταη να μπο με καποιο χρηστι και φορτονι κανονικα net framework εχο το comoto και κανι μινοτου ενημεροσει. βασεικα τορα χαναπερασα παλι λιτουργικο να δο τη θα κανι λες να μου δειμιουργη το framework προβλιμα???? ευχαριστο παντος
tsakonas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 αντε να μην ξες ορθογραφια....παει και ερχεται....ισως υπαρχει λογος...αλλα η ηλιθιοτητα δεν δικαιολογειται....στο κλειδωσε το αλλο post,σου εξηγησε και τι να κανεις... στα παπαρια σου εσυ....κανω πρωτη και τελευταια προσπαθεια βοηθειας.... http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp γραφε greeklish να στα κανει ελληνικα... και γω βαριεμαι να βαζω τονους και να γραφω ελληνικα αλλα πρεπει να σεβαστεις τον χωρο που σε φιλοξενει...
tsakonas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 και που να δεις ποσο μεγαλο θα ναι αυτο που θα φας απτον paredwse
washcloud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 tsakonas,μπορεί να έχει βγάλει τα μάτια ολονών μας με τα post του,αλλά τουλάχιστον δεν έχει προσβάλλει κανέναν-δόξα τω θεώ,και τις ευχαριστίες του δίνει...Ούτε η μαμά του είμαι,ούτε ο δικηγόρος του,αλλά πώς το βλέπεις να του "μιλάς" έτσι;Στο κάτω-κάτω,οι "αρμόδιοι" του έχουν ήδη δηλώσει τη δυσφορία τους,και στο χέρι τους είναι να του αποκλείσουν και την πρόσβαση αν παρατραβήξει κάτι...Και τέλος,αν απλά δεν του απαντάει κανείς,γιατί δεν "αντέχει" τη γραφή του (δικαίωμα του καθένα είναι,όπως του LuxJaja),ε τί θα κάνει,ή θα βαρεθεί να ποστάρει,ή θα κάνει κάτι με την ορθογραφία του... Δεν έχω κάτι μαζί σου,αλλά φαντάζομαι ότι αν η ορθογραφία του χτυπάει άσχημα στα μάτια μας,το ίδιο κάνει και το να τον βρίζεις... Κanatokefalos,o LuxJaja σου τα είπε πολύ καλά για όλα νομίζω...(όσο για τα δισκάκια σου,δοκίμασε άλλη μάρκα,μπορεί να φταίει και αυτό). Και για όνομα του θεού,χρησιμοποίησε κάποιο λεξικό αυτόματης διόρθωσης(ο parsifal σου είχε προτείνει κάτι)-δεν ξέρω ποιό είναι το θέμα σου με την ορθογραφία,αλλά από την στιγμή που ΥΠΑΡΧΕΙ τρόπος να μην τεντώνονται τα νεύρα μας,κάνε κάτι και συ για να μπορείς να μετέχεις στο insomnia....
tsakonas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 μπα λαθος κανεις...για δες. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2035720&postcount=10
Acid-Burn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Πάντως άλλο πράγμα η ορθογραφία, άλλο η σύνταξη και άλλο τα σημεία στίξης...Οκ,δεν ξέρεις ορθογραφία.Άντε πάει κι έρχεται..Αλλά χωρίς σημεία στίξης και γενικά με τον τρόπο που γράφεις δεν καταλαβαίνει ο άλλος το πρόβλημα.. Βασικά δεν καταλαβαίνει τίποτα... επιλεχο!!!!Αντί για ξ-->χ Και άλλο το ανορθόγραφος και άλλο να κάνεις λάθος και στα σύμφωνα....αυτό δείχνει ότι γράφεις όπως σου έρχεται και βασικά ο άλλος πρέπει να προσπαθήσει για να καταλάβει τι λες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.