Zidane_3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας εχω καποιες αποριες σχετικα με το σχεδιασμο ιστιοσελιδων. Θα ημουν ευγνωμων αμμ μου τις λυνατε ολες ή μερικες απο αυτες. 1.Πως μπορω να βαλω στο site μου μια κυλιομενη μπαρα 2.Βαζω μια εικονα στο Dreamweaver και ενω τη βλεπω στο preview οταν την ανεβαζω στο ftp δε μου την εμφανιζει στο site. 3.Πως επιλεγω σε πιο σημειο θελω να βαλω τον πινακα?Μου τον τοποθετει παντα αριστερα. 4.Ενω εχω φτιαξει ενα navbar και το ανεβαζω στο ftp δεν μου το εμφανιζει στο site. Eυχαριστω εκ των προτερων
stroumflakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 1.Πως μπορω να βαλω στο site μου μια κυλιομενη μπαρα Υποθέτω εννοείς μέσα σε ένα κελί της σελίδας και όχι γενικά. Αυτό ξέρω πως γίνεται με javascript. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο οπότε δεν σου στέλνω αυτά που βρήκα γιατί ίσως να μην δουλεύουν. Κάνε ένα search στο google και θα βρείς σίγουρα λύση. 2.Βαζω μια εικονα στο Dreamweaver και ενω τη βλεπω στο preview οταν την ανεβαζω στο ftp δε μου την εμφανιζει στο site. Αυτό ίσως έχει να κάνει με τον browser σου.Ίσως πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις για τις εικόνες. Ίσως και να έχεις βάλει σε λάθος φάκελο την εικόνα στον ftp. 3.Πως επιλεγω σε πιο σημειο θελω να βαλω τον πινακα?Μου τον τοποθετει παντα αριστερα. Πήγαινε στον κώδικά σου και βάλε αυτό π.χ. <table width="808" height="608" border="0" align="center"> Ή μπορείς να επιλέξεις το table που θές και να πάς στα properties που βρίσκονται στο κάτω μέρος του Dreamweaver και να επιλέξεις το align που θές. 4.Ενω εχω φτιαξει ενα navbar και το ανεβαζω στο ftp δεν μου το εμφανιζει στο site. Αν ανοίγεις τη σελίδα με Internet Explorer δεν σου την εμφανίζει,δεν το επιτρέπει. Με Mozilla πρέπει να στο εμφανίζει.
Zidane_3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 1.Πως μπορω να βαλω στο site μου μια κυλιομενη μπαρα Υποθέτω εννοείς μέσα σε ένα κελί της σελίδας και όχι γενικά. Αυτό ξέρω πως γίνεται με javascript. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο οπότε δεν σου στέλνω αυτά που βρήκα γιατί ίσως να μην δουλεύουν. Κάνε ένα search στο google και θα βρείς σίγουρα λύση. 2.Βαζω μια εικονα στο Dreamweaver και ενω τη βλεπω στο preview οταν την ανεβαζω στο ftp δε μου την εμφανιζει στο site. Αυτό ίσως έχει να κάνει με τον browser σου.Ίσως πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις για τις εικόνες. Ίσως και να έχεις βάλει σε λάθος φάκελο την εικόνα στον ftp. 3.Πως επιλεγω σε πιο σημειο θελω να βαλω τον πινακα?Μου τον τοποθετει παντα αριστερα. Πήγαινε στον κώδικά σου και βάλε αυτό π.χ. <table width="808" height="608" border="0" align="center"> Ή μπορείς να επιλέξεις το table που θές και να πάς στα properties που βρίσκονται στο κάτω μέρος του Dreamweaver και να επιλέξεις το align που θές. 4.Ενω εχω φτιαξει ενα navbar και το ανεβαζω στο ftp δεν μου το εμφανιζει στο site. Αν ανοίγεις τη σελίδα με Internet Explorer δεν σου την εμφανίζει,δεν το επιτρέπει. Με Mozilla πρέπει να στο εμφανίζει. Ευχαριστω πολυ
Zidane_3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Πως μπορω να αλλαξω την ιστιοσελιδα στο Dreamweaver απο 800Χ600 σε 1024Χ768 Ευχαριστω
ALR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Γειά σου. Είναι Ιστοσελίδα και όχι ιστιοσελίδα. Στον βασικό πίνακα που έχεις σβήσε τον αριθμό που έχεις σε width pixels, και βάλε width="100%". Έτσι θα παίζει παντού. Εναλλακτικά, βάλε 950px width και αναλόγως πρέπει να προσαρμόσεις όλα τα κελιά και υποπίνακες που έχεις δημιουργήσει.
Zidane_3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Γειά σου. Είναι Ιστοσελίδα και όχι ιστιοσελίδα. Στον βασικό πίνακα που έχεις σβήσε τον αριθμό που έχεις σε width pixels, και βάλε width="100%". Έτσι θα παίζει παντού. Εναλλακτικά, βάλε 950px width και αναλόγως πρέπει να προσαρμόσεις όλα τα κελιά και υποπίνακες που έχεις δημιουργήσει. Ευχαριστω για τις συμβουλες και για τη διορθωση ειμαι νεος ακομη και σιγα σιγα μαθαινω
ALR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 No prob Καλά κάνεις και μαθαίνεις. Αν θές να ασχοληθείς σοβαρά πάντως, παράτα τους πίνακες και άρχισε να μαθαίνεις CSS - Tabless Design.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.