paschalia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Ένας μεγάλος τραγουδιστής με μεγάλο έργο και με επιτυχίες 90% των τραγουδιών του . Έβλεπα πριν λίγο στο Αλτερ μια αναδρομή στην βιογραφία του κ στο έργο του και θυμήθηκα ξανά όλα αυτά τα τραγούδια με τα οποία μεγάλωσα και το πόσο μεγάλος τραγουδιστής είναι . Δεν υπάρχει δίσκογραφική δουλειά του που να μην έχει γίνει επιτυχία . Ποιά τραγούδια του θεωρείτε καλύτερα και ποιά η γνώμη σας για τον ενλόγω τραγουδιστή?
novice21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Πολυ μεγαλος καλλιτεχνης.ΕΙναι ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ,στο ειδος του.Δηλαδη ο ΕΝΑΣ.
tzogoula Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 μεγαλη φωνη ακομα κ σ αυτη την ηλικια...υποκλινομαι στο ταλεντο του κ οσες φορες τον βλεπω σε live....χανομαι... "κι αν γελαω ειναι ψεμα..","σε σκεφτομαι","δεν θα χωρισουμε ποτε" κ χιλιαααααααδες αλλα... αχ....
Kleanthis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Για μένα είναι ο πιο γνήσιος ερωτικός τραγουδιστής! Όλοι πάτησαν στα χνάρια του και μιμήθηκαν δημιουργικά το ύφος του.Πραγματικά σε ταξιδεύει η φωνή του.Αγγίζει ευαίσθητες χορδές ο άνθρωπος. Απλά μοναδικός! Απόψεεεεεεεε που να βρίσκεσαι πες μου που παςςςςςς και τι κάαααααανειςςςςςςςς απόοοοοοψεεεεεεεε...
novice21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 κι οσες φορες τον βλεπω σε live....χανομαι... tzogoula,απο το nickname σου,νομιζω οτι εισαι θηλυκο.Γι αυτο χανεσαι βρε παιδι μου.Και ομολογω, οχι αδικαιολογητα.Που να δεις την δικια μου,αυτη απογειωνεται, την ταξιδευει ο Γιαννακης.Πραγματι ειναι μοναδικος....
tzogoula Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 tzogoula,απο το nickname σου,νομιζω οτι εισαι θηλυκο.Γι αυτο χανεσαι βρε παιδι μου.Και ομολογω, οχι αδικαιολογητα.Που να δεις την δικια μου,αυτη απογειωνεται, την ταξιδευει ο Γιαννακης.Πραγματι ειναι μοναδικος.... δηλ οι αντρες δεν χανεστε με καποιον καλλιτεχνη που γουσταρετε??? και ναι,ειμαι θηλυκο,τρομερο και φοβερο
novice21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Ε οχι και να χανομαι.Πραγματι ειναι μοναδικος, θαυμαζω την θεικη φωνη του,και πως την κουμανταρει,αλλα εγω ετυχε να μην ειμαι αιθεροβαμων.(ρομαντικος??)Η μοναδικοτητα του ομως πραγματι ειναι αδιαμφισβητητη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.