creative1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 καλησπέρα, στο σπίτι έχω περάσει καλώδιο HDMI με σκοπό να συνδέσω το media station (που θα πάρω) με tv/ projector (που θα πάρω). Επειδή όμως τα ΘΑ είναι ήδη πολλά μπορεί κάπόιος να μου πει τρόπο να δοκιμάσω αν ΘΑ δουλέψει το καλώδιο ή όχι? μην είναι τίποτα ελαττωματικό :fear: Σημειωτέων το καλώδιο το έχω περάσει ήδη στον τοίχο και δεν θέλω να κάνω τζάμπα έξοδα αν τελικά δεν δουλέψει. (πολύ πολύ να το κόψω.... :cry:) Το καλώδιο δεν το δοκίμασα πριν το βάλω στον τοίχο γιατί τώρα δεν έχω ούτε είσοδο ούτε έξοδο HDMI
after Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Τι αναλυση hdmi θα ειναι? Αν μιλαμε για αναλυση hdmi 1.3a τοτε θα θες και αναλογο καλωδιο Παντως στο λεω να το ξερεις, υπαρχουν καλωδια hdmi απο 15? εως 200+(για 1.5m), αναλογα την ποιοτητα Αν ειναι μαπα το καλωδιο, μπορει και να μην ''κλειδωνει'', και δεν θα βλεπεις τιποτα Στο hdmi ή βλεπεις καμπανα ή δεν βλεπεις τιποτα, δεν ειναι οπως το component για παραδειγμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.