corsakias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Εδω και λίγο καιρό μου βγάζει κατα καιρούς τα ακόλοθης μορφής σφάλματα. Απο ότι έχω καταλάβει κάτι γίνετε με τη μνήμη αλλά δεν ξέρω τι! Φταινε οι μνημες ram, η μοβο η κάτι άλλο? Καινούργιος υπολογιστής και να μου βγάζει τέτοιο πρόβλημα... ΥΣ. XP pro έχω kingstone 1GBx2 motherboat MSI platinum SLI.
duffyduck Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 αν ειχε προβλημα η μνημη ή η μητρικη, ειτε θα ειχες μπλε οθονες και restarts ειτε δε θα επερνε μπρος το συστημα. κανε κανα format και ξαναβαλε τα XP
harrys23 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Τα ίδια ακριβώς είχα και εγώ πριν αρκετό καιρό μην σου πω και 1 χρόνο με ταλαιπωρούσε με φορματ κ.λ.π Διάβασε εδω Παρόμοια περιστατικά η λύση ακούει σε ενα πρόγραμμα που λέγετε Registry Booster(Google) οχι οτι θα σωθείς βέβαια. και να διαγραψεις οπωσδηποτε το DrWatson32 που ευθύνεται για κάτι τέτοια χαζά μηνύματα Τελος Το μήνυμα που αναφέρεις είναι "γενικό" μήνυμα σφάλματος όταν ο kernel πυρηνας ή κάποιος driver ή κάποια Low level κλήση αποτυγχάνει να διαβάσει κάποια περιοχή μνήμης η οποία είναι μαρκαρισμένη ως "προστατευμένη". γι'αυτό φταίει το λειτουργικό. Για διαγραφή του DrWatson Διάβασε εδω Επίσης τέτοια χαζά μηνύματα σταμάτησα να τα έχω από τότε που έβαλα σε όλα τα Pc γνήσια Windows λογο του kernel πυρηνας ο οποιος εχει "πειραχτεί" σε διαφορες εκδοσεις που κυκλοφορουν στο Νετ
corsakias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Θα δοκιμάσω πρωτίστος αυτό με το dr watchon!
salaminas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 ακου και μενα τωρα βαλε panda trial ιντερνετ καθαρισε τον ιουλη μονο αυτο το βρισκει και μετα ξαναβαλε το δικο σου andivirus
giannhs_29 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 ναι κανε ενα φορματ φιλε μου αν σου ξαναεμφανιστει το ιδιο προβλημα μαλλον θελεις ραμ
orfeas2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 φιλε μου καλημέρα..πριν καιρο το ειχα και εγω αυτο το προβλημα...βρήκα διαφορα για αυτό το θεμα...το έλυσα με το να σταματησω να χρησιμοποιω τον internet explorer και στη θεση αυτου χρησιμοποιουσα mozilla..το προβλημα λύθηκε..στην αρχη νομιζα οτι κατι δεν πηγαινε καλα με την ram αλλα ολα τα τεστ που εκανα μου τα εδειξαν ολα ok... επισης για να λυσεις το προβλημα αυτο μπορεις να χρησιμοποιησεις μια άλλη εκδοση των windows...εξισου ικανοποιητηκα αποτελεσματα...
corsakias Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 firefox χρεησιμοποιώ και scanαρισα το σκληρο με antivirus. Το θέμα παραμένι και μενει μόνο το format/επανεγκατάσταση των windows Pου όμως δεν είναι επι του παρόντος!
harrys23 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 firefox χρεησιμοποιώ και scanαρισα το σκληρο με antivirus.Το θέμα παραμένι και μενει μόνο το format/επανεγκατάσταση των windows Pου όμως δεν είναι επι του παρόντος! Στο επομενο φορματ βαλε αλλη εκδοση windows θα δεις διαφορα. παντος δεν ειναι απο την μνημη.ειναι απο το λειτουργικο σου ειπα και παραπανω φιλε μου ενα χρονο με ταλαιπωρούσε το ιδιο ακριβωσ με σενα.
alex89 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Αν έχει δύο ή περισσότερα dims μνήμης άφηνε ένα κάθε φορά στη μητρική και δες αν σου βγάζει τα ίδια μηνύματα. Τσέκαρε τις θέσεις που βάζεις τις μνήμες μήπως κάποια είναι μαυρισμένη. Αν τις μνήμες τις έβαλες πρόσφατα και τότε σου έβαλε μηνύματα δες μήπως πρέπει να αναβαθμίσεις το bios. Δες και από πλευράς λειτουργικού αν έχει κολλήσει κάποιο ιό...
palawiaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Πολύ πιστεύω ότι το nero σου δημιουργεί το πρόβλημα. Αλλιώς κάπιο πρόγραμμα ή οδηγός.
corsakias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 η μνήμες είναι καινούργιες (2 dimms)και μαλιστα ειναι τοποθετημένες μία ανα δυο θέσεις (μου διαφέυγει πως λέγετε). To nero, για να λέμε την αλήθεια, έχει κάτι ψιλοπροβληματάκια...
adi32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 το ειχα κι εγω το προβλημα και στο παλιο και στο νεο pc δεν ειναι θεμα μνημων τωρα τελευταια ησυχασα κανοντας σκαν με το Spyware Doctor και το nod32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.