yannis27gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Το ερώτημα είναι το εξής: Τι μουσική να τους βάλω; Τα κλασικά λάτιν που βάζουμε για τα αποκριάτικα πάρτι των μεγάλων δε νομίζω ότι θα ταιριάξει εδώ. Να ρίξω σκέτο το σιντι του Χατζηγιάννη είναι μια λύση αλλά υπάρχει και τίποτε καλύτερο; Χελπ, άμεσα παιδιά! Σε 2 μέρες είναι το πάρτυ!!
Commentator Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 must:"τα παπακια στην σειρα" επισης "Τα ζουζουνια"!!!! κατι αλλο....γενικα τα dance των 90s σε αποκριατικο υφος ειναι μια καλη ιδεα
kage Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 γιατι δεν κανεις το πιο απλο να ρωτησεις το παιδακι ή τους γονεις τι μουσικη ακουνε ?
yannis27gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 @commentator: Πιο συγκεκριμένα, τι εννοείς με το: "γενικα τα dance των 90s σε αποκριατικο υφος"; @kage: Φροντιστήριο έχω και θα είναι πάρτυ για όλα τα παιδιά, όχι για 1!! Τι ακούνε τα παιδιά σήμερα; Κατέβασα άλμπουμ του Dj Tiesto και μου φάνηκε απίθανο να τους αρέσει κάτι τέτοιο! Γμτ, είμαι εντελώς άσχετος, έχω μείνει στους Duran Duran!!
Commentator Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 rnb ακουνε τα πιτσιρικια για φετος.Οχι τιεστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.