Προς το περιεχόμενο

MacBook και MacBook Pro με επεξεργαστή Penryn [αρχές 2008])

Steven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πρόβλημα το εμφάνισε μια μόνο φορά μετά από λίγο που το πρωτοάναψα. Τι εννοείς όταν λες για τις 20ημέρες;

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικα το πηρα το macbook την Μ.Παρασκευη απο fnac γλυφαδας.

Τελευταιο κομματι ηταν :lol:

Δημοσ.
Εγω παντως εχω παραγγειλει ενα macbook απο το Apple Demo Center της Θεσσαλονικης. Ο πωλητης μου ειπε οτι μπορει να το εχω σε 2-3 μερες, μπορει και σε μια βδομαδα! Παντως μηνα δε μου ειπε... Αντε να δουμε! Ανυπομωνω! :-D

Δεν ξέρω ποιο Macbook θέλεις να πάρεις πάντως εγώ πήγα τώρα το απόγευμα στο Demo Center της Θεσσαλονίκης και είχε πολλά Macbook stock!Εγώ μάλιστα το είδα το δικό μου!Το άνοιξα κανονικά!Θα το έπερνα σήμερα αν είχα τα λεφτά μαζί μου!Δυστυχώς οι τράπεζες είναι κλειστές!:cry:Αν δεν το έχεις πάρει ακόμα μάλλον αύριο θα το έχεις στα χέρια σου!Άντε βρε να του βγάλεις τα μάτια και να σ'ανταπωδώσει κάθε cent σου!Πάντως δεν μπορούμε να πούμε!Σε θέμα διαθεσιμότητας:Συμπρωτεύουσα-Πρωτεύουσα σημειώσατε καθαρό άσσο!:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Είμαι ενας αποφασισμένος switcher και όπου να'ναι θα χτυπήσω ενα MacBook Pro!!! Έχω όμως δεί στο net καποια MBP μαύρα!!!! Τι ακριβώς είναι???? Παλιά ή αναμενόμενα? Να πάρω το μηχάνημα τώρα ή να περιμένω για καινούργια? Πότε θα βγούν?

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν MacBook Pro μαύρα. Όλα είναι σε ''συσκευασία'' αλουμινίου. Αυτό που θα είδες θα ήταν είτε MacBook ή κανένα photoshopiaσμένο MacBook Pro. Εδώ μπορείς να παρακολουθήσεις την πορεία των προιόντων της apple.. http://buyersguide.macrumors.com/

Θεωρητικά η επόμενη εκδοση των MacBook Pro και MacBook θα μας έρθει αρχές του 4ου quarter 2008. Πάντως να ξέρεις ότι το τωρινό design κλείνει τον Ιούνη 2,5 χρόνια οπότε σιγά σιγά ίσως δούμε κάτι καινούριο... Το σιγά σιγά βέβαια μπορεί να είναι σε ένα χρόνο, και φυσικά θα ήταν χαζό να περιμένεις κάτι τέτοιο μιας και είναι ήδη πανέμορφο.

Δημοσ.

Πάντως, αν και ίσως εξωτερικά μείνει το ίδιο (που παραμένει ακόμα υπέροχο), είναι σχεδόν σίγουρο ότι το MacBook Pro θα περάσει στην αρχιτεκτονική Montevina (Centrino 2) σε 1-2 μήνες. Παρουσιάζεται επίσημα από την Intel σε ένα μήνα και η Apple μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να είναι από τους πρώτους που τα χρησιμοποιούν. Ήδη λέγεται ότι η αρχιτεκτονική Montevina χρησιμοποιείται ''παρωπλισμένη'' στα καινούργια iMacs. Επειδή οι διαφορές με την τωρινή αρχιτεκτονική (Santa Rosa 2) είναι τεράστιες, θα ήταν καλύτερα να περιμένεις ως το καλοκαίρι.

edit. Κυκλοφορεί rumor ότι ίσως η ανανέωση μπορεί να γίνει σήμερα!!!!

edit 2. Τελικά τίποτα σήμερα. Πάντως η ανανέωση σύντομα -μέχρι τον Ιούλιο- είναι σχεδόν σίγουρη

Δημοσ.
Δεν ξέρω ποιο Macbook θέλεις να πάρεις πάντως εγώ πήγα τώρα το απόγευμα στο Demo Center της Θεσσαλονίκης και είχε πολλά Macbook stock!Εγώ μάλιστα το είδα το δικό μου!Το άνοιξα κανονικά!Θα το έπερνα σήμερα αν είχα τα λεφτά μαζί μου!Δυστυχώς οι τράπεζες είναι κλειστές!:cry:Αν δεν το έχεις πάρει ακόμα μάλλον αύριο θα το έχεις στα χέρια σου!Άντε βρε να του βγάλεις τα μάτια και να σ'ανταπωδώσει κάθε cent σου!Πάντως δεν μπορούμε να πούμε!Σε θέμα διαθεσιμότητας:Συμπρωτεύουσα-Πρωτεύουσα σημειώσατε καθαρό άσσο!:lol::lol::lol::lol::lol:

Ακομα περιμενω να με παρουν τηλεφωνο!!! :mad::mad::mad:

Μαλλον εσυ πηρες το παλιο μοντελο, υποθετω. Θα τους παρω τηλεφωνο να δω τι συμβαινει! Ουφ!!!

Δημοσ.
Ακομα περιμενω να με παρουν τηλεφωνο!!! :mad::mad::mad:

Μαλλον εσυ πηρες το παλιο μοντελο, υποθετω. Θα τους παρω τηλεφωνο να δω τι συμβαινει! Ουφ!!!

Μπα!Δεν παίζει!Το έψαξα καλά!Εξάλλου είναι και αυτό που έχει και η apple στο site της!Εγώ πήρα το μαύρο!Προφανώς εσύ θα περιμένεις το άσπρο!

Δημοσ.
Μπα!Δεν παίζει!Το έψαξα καλά!Εξάλλου είναι και αυτό που έχει και η apple στο site της!Εγώ πήρα το μαύρο!Προφανώς εσύ θα περιμένεις το άσπρο!

Ναι, το ασπρο περιμενω. Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι λογω της απεργιας των φορτηγων δεν εχουν λαβει καμια παραγγελεια! :-(

Σε 1-2 βδομαδες θα το εχω μου ειπαν...

Δημοσ.
Ναι, το ασπρο περιμενω. Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι λογω της απεργιας των φορτηγων δεν εχουν λαβει καμια παραγγελεια! :-(

Σε 1-2 βδομαδες θα το εχω μου ειπαν...

Ά ρε και με τρόμαξες και έψαχνα χθες το βράδυ να βρω part number κτλ!Όπως είχα πει και παλιότερα είχαν ετοιμοπαράδοτα και μέσα στο πάσχα!Γκαντεμιά με σένα!Ελπίζω πάντως να λήξει γρήγορα η απεργία για να το πάρεις όσο γίνεται πιο γρήγορα το Mac σου!Εγώ το πήρα και έχω καταενθουσιαστεί!Είναι τρελλός υπολογιστής!Δεν καταλαβαίνει τίποτα!Δεν κολλάει πουθενά και κυρίως ότι και να χρειαστείς από Windows υπάρχει απευθείας και σε Mac!Δεν νομίζω ποτέ μου να εφαρμόσω το boot camp!Αυτές τις εντυπώσεις έιχα στην μια εβδομάδα που το έχω!Ελπίζω και εσύ το συντομότερο δυνατόν να μας λες τα ίδια!Αν είσαι βέβαια καινούριος χρήστης σαν και εμένα και όχι παλιός!:-)

Δημοσ.

παιδιά μια πιο τεχνική ερώτηση, μια κ απ'ότι βλέπω εδω πιο πολύ για τις παραγγελίες συζητάτε, οπότε κ δν πιστεύω να έχει αναφερθεί.

εδώ: http://www.apple.com/macbookpro/performance.html λέει οτι ο νέος επεξεργαστής της intel υποστηρίζει 128bit εντολές μέσω του σετ εντολών sse4, ή κάτι τέτοιο, αλλά απ'όσο ξέρω είναι 64bit η αρχιτεκτονική του, αυτό τι σημαίνει;

για την ακρίβεια γράφει:

he new MacBook Pro features the latest mobile processor from Intel. The Intel Core 2 Duo runs on 45-nm process technology at speeds up to 2.6GHz with up to 6MB of L2 cache. Its SSE4 vector engine handles 128-bit computations in a single clock cycle, accelerating data manipulation by simultaneously applying a single instruction to multiple data. That means you can get more done in less time.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Έχω την εξής ερώτηση και νομιζω οτι ειστε αυτοί που θα με βοηθήσετε...

Η γυναίκα μου χρειάζετε έναν νεο υπολογιστή με μικρή οθόνη λόγο φορητότητας. Σκέφτηκα λοιπόν να της πάρω ένα macbook (το μικρότερο μοντέλο που είναι υπεραρκετό για τις ανάγκες της). Το θέμα είναι οτι δεν πρόκειτε ποτέ να αχοληθεί με το MacOS λόγο έλειψης χρόνου και διάθεσης. Θα μπορέσει να κάνει τη δουλειά της (word, excel, spss, internet) με το μηχάνημα να έχει ΜΟΝΟ XP ή θα έχει προβλήματα στην καθημερινότητά της? Μιλάω για θέματα keyboard, απόδοση των XP, χρήση προγραμμάτων κλπ

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος φιλε μου να παει σε MacBook. Γινετε να εχει μονο XP αλλα θεωρω τζαμπα να δωσεις λεφτα για Mac απο την στιγμη που θα βαλεις ΧΡ. Υπαρχουν ωραιοτατες λυσεις στις ιδιες διαστασεις σε Toshiba, Sony, κλπ... με καλυτερα χαρακτηριστηκα.. Απο εκει και περα η αποφαση δικη σας.. Ελπιζω να βοηθησα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...