pao13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Και εγώ έτσι άκουσα εξάλλου αυτή η αναβάθμιση ήταν της πλάκας! έχω έναν στα 2.33 και δεν βλέπω ακόμα τον λόγο για αναβάθμιση!!
Deos24 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Παιδιά τα MacBook πάντα ανανεώνονται σε σύντομα χρονικά διαστήματα... Προσωπική μου άποψη, αν το χρειάζεσαι, το αγοράζεις... Δεν περιμένεις... Και το καλοκαίρι να βγουν άλλα,πάλι σε 4-5 μήνες θα υπάρχει φήμη για τα ακόμα πιο νέα... Το κακό είναι και ο χρόνος αναμονής εδώ στην Ελλάδα. Δηλαδή και το καλοκαίρι να ανακοινωθούν νέα μοντέλα πριν τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη δεν πιστευω να το έχει έλληνας στα χέρια του. Έτσι την είχα πατήσει και εγώ με τα Santa Rosa το περασμένο καλοκαίρι, και περίμενα σχεδόν δυο μήνες για να παραλάβω..
Kinakos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Γεια σε όλους, πάω Αμερική σε 3 βδομάδες και ήθελα να φέρω ένα laptopaki. Ψάχνω κάτι σε 13 ίντσες γιατί με ενδιαφέρει πολύ η φοριτότητα. Αξίζει το makbook?
Deos24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 H απόλυτη φοριτότητα είναι το MacBook Air, αρκεί να μην σε ενοχλεί που δεν έχει Ethernet και Cd-DVDrom... Αλλιώς δεν και τα απλά MacBook... Είναι πολύ δυνατά!!
eliask Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Στην Ελλάδα έχουν έρθει τα macbook με τους καινούργιους επεξεργαστές ? Στο eshop & plaisio που κοίταξα νομίζω έχουν με τους παλιούς.
Deos24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Πριν λίγες μέρες που είχα κάνει ένα τηλέφωνο στη Rainbow μου είπαν οτι δεν έχουν παραλάβει ακόμα τα νέα...
jimarass Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Παιδιά μπορώ να αγοράσω mac από την εταιρία online και να μου το φέρουν Ελλάδα?
Deos24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Αν εννοείς απο το apple.com, δυστυχώς δεν μπορείς...
jimarass Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Έχω βαρεθεί να πληρώνω κερατιάτικα σε μεσάζοντες. Ρε σεις τι χρειάζεται για να γίνω dealer του εαυτού μου????
Deos24 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μόλις μίλησα με Rainbow και μου είπαν οτι παρέλαβαν!!! Για να δουμε ποτε θα το πιάσω στα χέρια μου!!!
telegamesvg Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Exει και το Πλαισιο εδω και 3-4 ημερες .. Λογικα θα εχει και το Multirama..
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Ρε σεις τι χρειάζεται για να γίνω dealer του εαυτού μου???? Άδεια απο την Apple που κοστίζει εκατομμύρια , άμα τα είχα θα προτιμούσα να κάνω ένα ταξίδι αμερική να το αγοράσω απο εκεί, να κάνω και τα ψώνια μου, να δώ και φίλους
Soth Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ερώτηση χαζή αλλά σημαντική: Γιατί να μην το αγοράσει κανείς από εξωτερικό; πχ. τα 1500$ ειναι περίπου 1000€, αρκετά φθηνότερα σε σχέση με της τιμές σε Ελλάδα. - Τι παίζει με Rainbow αν το έχεις αγοράσει απ'έξω; - Τι επιπλεον έξοδα έχεις εκτός από courrier;
Deos24 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ερώτηση χαζή αλλά σημαντική: Γιατί να μην το αγοράσει κανείς από εξωτερικό; πχ. τα 1500$ ειναι περίπου 1000?, αρκετά φθηνότερα σε σχέση με της τιμές σε Ελλάδα. - Τι παίζει με Rainbow αν το έχεις αγοράσει απ'έξω; - Τι επιπλεον έξοδα έχεις εκτός από courrier; Απο αμερική δεν μπορείς να το πάρεις αμα δεν πας ο ίδιος εκεί. Και αυτό γιατί δεν στέλνουν εκτός αμερικής... Απο την άλλη, και να έχεις κάποιο φίλο-γνωστό, δεν μπορεί να στο στείλει γιατί θα περάσει τελωνείο και θα σου βγεί όσο έχει και εδώ.. Η μόνη επιλογή είναι να στο στείλει όπως στέλνουν και τα iphone, αλλα δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος που θα ρίσκαρε 1500 δολάρια με το ταχυδρομείο. Οπότε για αμερική, ή πας και το παίρνεις μόνος σου, ή στο φέρνει κάποιος... Για την Rainbow ΝΟΜΙΖΩ (ας σου πει καποιος που ξέρει σίγουρα) οτι ισχύει κανονικά η εγγύηση.
Soth Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Απο αμερική δεν μπορείς να το πάρεις αμα δεν πας ο ίδιος εκεί.Και αυτό γιατί δεν στέλνουν εκτός αμερικής... Απο την άλλη, και να έχεις κάποιο φίλο-γνωστό, δεν μπορεί να στο στείλει γιατί θα περάσει τελωνείο και θα σου βγεί όσο έχει και εδώ.. Η μόνη επιλογή είναι να στο στείλει όπως στέλνουν και τα iphone, αλλα δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος που θα ρίσκαρε 1500 δολάρια με το ταχυδρομείο. Οπότε για αμερική, ή πας και το παίρνεις μόνος σου, ή στο φέρνει κάποιος... Για την Rainbow ΝΟΜΙΖΩ (ας σου πει καποιος που ξέρει σίγουρα) οτι ισχύει κανονικά η εγγύηση. Αν στο φέρει όμως κάποιος φίλος με τις αποσκευές του δεν επιβαρύνεσαι κάτι. Σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.