Προς το περιεχόμενο

Σερφάρουν στο ίντερνετ 4 στους 10 Ελληνες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περισσότεροι από 4 στους 10 Ελληνες έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ αφού το έχουν χρησιμοποιήσει τον τελευταίο καιρό. Σύμφωνα με έρευνα της Focus Bari για το διάστημα Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2007, η διείσδυση του μέσου ξεπέρασε το 40% για πρώτη φορά φτάνοντας το 42%. Σύμφωνα με τα στοιχεία ένα 40% έχει χρησιμοποιήσει το Internet μέσα στον τελευταίο μήνα. Σχεδόν το 90% των χρηστών μπαίνουν τουλάχιστο μια φορά την εβδομάδα ή συχνότερα, ενώ σχεδόν οι μισοί (46%) το χρησιμοποιούν καθημερινά. Επίσης:

Η διείσδυση στην ηλικιακή ομάδα 13-24 φτάνει το 70%, στην ηλικιακή ομάδα 25-34 το 50% και στην ηλικιακή ομάδα 35-44 το 40%. Οι μισοί Αθηναίοι είναι online, ενώ χρήση κάνει και το 1/3 του πληθυσμού της υπόλοιπης Ελλάδας.

Source.png Πηγή: imerisia.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προοδεύουμε δηλαδή καλό αυτό.

Φαντάζομαι στις μικρές ηλικίες το 4/10 θα γίνεται 8/10, αλλά πιστεύω οι περισσότεροι Έλληνες χρήστες το χρησιμοποιούν πολύ περιστασιακά για να ικανοποιήσουν κάποιες βασικές ανάγκες δηλαδή.

Ξέρω παρα πολλά άτομα που μετα απο αυτό το χρονικό διάστημα που έκαναν την ερευνα έχουν βάλει ιτνερνετ και μάλιστα πριν κανένα μήνα, και αν τα μετρήσουμε είναι περιπου 8-10 άτομα...

Άν σε κάθε πόλη γίνεται αυτό, τότε τα ποσοστά πρέπει να έχουν αυξηθεί.

Πάντως παμε πάρα πολύ καλά!:-)

Αρκετά εναθαρρυντικά τα στοιχεία αρκεί να μην μείνουμε σε αυτά μια ζωή και ας συνυπολογιστούν οι χρήστες παιχνιδιών..

ειμαι σχεδον 18 και 8 στους 10 φιλους μου χρησιμοποιουν το ιντερνετ τουλαχιστον 2 φορες τη βδομαδα και 3 απο αυτους σε καθημερινη βαση. βεβαια υπαρχουν κ ατομα που ειτε απο αρνητικα σχολια απο μερικους ειτε απο ξεπερασμενη νοοτροπια στην οικογενεια ουτε που γνωριζουν τα βασικα...

edit. πιστευω πως ειναι αντιπροσωπευτικα τα αποτελεσματα και για τις μεγαλες ηλικιες καθως το ιντερνετ υπαρχει παντου πια. ακομα και σε προποτζιδικο να πας θα μπεις στο ιντερνετ, ακομα και απο τις περισσοτερες δουλειες γραφειου χρησιμοποιειται παρα πολυ

Το βλέπω παντού να συμβαίνει και στους φίλους μου και στο σχολείο μου. Στο σχολείο μου συγκεκριμένα ενώ στην τάξη μου είχαμε στην αρχή της σχολικής χρονιάς 2007-2008 3 άτομα ίντερνετ, τώρα είμαστε 7.

Δυστυχώς τα ποσοστά αυτά αφορούν τις πόλεις. Στην επαρχεία, και λέγοντας επαρχεία εννοώ πόλεις και χωριά κάτω των 15000 κατοίκων, εκεί που η δυκτίωση αποτελεί αναγκαιότητα για την ενημερωση, διασκέδαση όσο και εξυπηρέτηση των πολιτών ακόμα παλεύουμε με χάλια γραμμές ή και παντελεις έλλειψη υποδομής.

Ας ελπίσουμε το Wifi Max να μας λύσει κανα πρόβλημα όταν βγει, αν το εφαρμόσει κανένας φορέας στην περιοχή ή έστω ο δήμος

Κάτι που θα πρεπε να ειχε γίνει εδώ και χρόνια.. Εϊναι κρίμα που οι γειτονες μας έχουν πολύ καλύτερες υποδομές και αναφέρομε στην Τουρκία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...