John-lamia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 εχω εναν σκλιρο μαξτορ 120γιγα. τον εχω χορισει σε 10γιγα για το σιστιμα κ τα υπολιπα για ινστολ παιχνιδιων κ ΜΡ3.πριν λιγες μερες αρχισε να κανει εναν παραξενο θοριβο ( τικ τακ, τικ τακ....)δουλευει κανονοκα οπως δουλευε κ πριν απο θεμα επιδοσεων.λετε αν παραδοσει πνευμα καποια στιγμη? τι να τον κανω?
ApSiMan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 backup άμεσα! και μετά βλέπεις τι γίνεται.... αλλά αν ακούς το τακ τακ....
John-lamia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 βασικα το εκανε οταν εβαλα την 2900gt πιστευω οτι μενει απο ρευμα.... εχω κ εναν 60αρη αλλα δεν κανει ετσι... εβγαλα τον 60αρη εβγαλα 2 πανελ με ριθμιστικα για ανεμιστιρακια αλλα αυτος τιποτα τικ τακ τικ τακ.
washcloud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 ό,τι και να βάλεις απάνω,δεν "μένει από ρεύμα" ο δίσκος...Απλά προφανώς ετοιμάζεται να τα κακαρώσει (οι κεφαλές του μάλλον,όπως τα λες),κι έχει την...διακριτικότητα να σ' ενημερώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.