Hellbroth Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 εχω βαλει connx 4 mbit kai κατεβαζω με 425kb/s sto direct download αλλα οσα torrent και αν εχω δοκιμσει δεν μπορω να κατεβασω πανω απο 25 σε σπανιες περιπτωσεις και με 3 ποιο σιχνα. αν καποιος μπορει ασ μου δωσει λεπτομερη οδηγιες τι να κανω για να κατεβαζω σωστα και με κανονικη ταχυτητα στα torrent η ας δωσει καποιο λινκ
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 εχω βαλει connx 4 mbit kai κατεβαζω με 425kb/s sto direct download αλλα οσα torrent και αν εχω δοκιμσει δεν μπορω να κατεβασω πανω απο 25 σε σπανιες περιπτωσεις και με 3 ποιο σιχνα. αν καποιος μπορει ασ μου δωσει λεπτομερη οδηγιες τι να κανω για να κατεβαζω σωστα και με κανονικη ταχυτητα στα torrent η ας δωσει καποιο λινκ καταρχην γραφουμε ελληνικα αλλιως πεφτει delete .επειδη ηταν το πρωτο ποστ το διορθωσα.καλως ηρθες στο φορουμ.καταρχην 8α ανοιξεις ports http://www.portforward.com και 8α αφισεις και τα ports να περασουν απο το firewall.β.μπες σε private tracker οι public δεν ειναι για ποολλα.εφοσον οπως λες κατρεβαζεις σε direct downlad me 425 σημαινει οτι και στα torrents 8α κατεβαζεις αν μπορουν να σου δωσουν τοσο γρηγορα και εχεις κανει και port forward.επισης περιορισε το upload soy giati αμα ανεβαζεις στο μαximum τοτε 8α εχεις προβλημα και στο down.
greekboy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 για να μην ανοιγω αλλα θεμα ποσταρο σε αυτο.sorry για το ξεθαμα πηρα σημερα το ρουτερ και λιγη ωρα που το εχω χρησιμοποιησει ειμαι ευχαριστημενος(με ανεβασε και ενα 1mbit ) τωρα ψαχνω πως ακριβως θα κανω το wifi να λειτουργησει με κωδικο...καταρχην θελω να δουλευει με το htpc μου και το κινητο...επειδη μου φαινονται καπως περιπλοκα σας παραθετω εικονες να μου πειτε που μπενει ο κωδικος για το wifi και γενικα ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για το wifi
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 wpa κλειδωμα θα βαλεις και συμπληρωνεις το preshared key.wpa2 καλυτερο απο wpa και αυο καλυτερο απο wep και wep καλυτερο απο mac address
greekboy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω για την απαντηση. βάζοντας κωδικο καταργω την δυνατοτηα να συνδέομαι με οποια συσκευη θελω?γιατι μετα που εβαλα τον κωδικο δεν μπορώ να μπω με το κινητο ενα πριν μπορουσα(στο htpc λειτουργει κανονικα με τον κωδικο) (ισως επειδη στην αρχη το Allowed Client Type ηταν No Wap,No Wep ? ) edit:αυτο φταιει οντως επειδη εβαλα παλι το No Wap,No Wep και δουλευε...παραξενο παντως που οταν παει να συνδενθει δεν μου ζηταει κωδικο οπως θα επρεπε...απλα μου λεει οτι χρειαζεται συνδεση με τον διακοσμητη
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 αν δεν παιζει με wpa2 τοτε δοκιμασε wpa η δοκιμασε wep.δεν γινετε να μην παιξει με τιποτα.εκτος αν δεν υποστηριζει wpa το htpc.
greekboy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 το htpc δουλευει με οποιο και να βαλω...το κινητο δεν δουλευει..ενω το βρισκει,και παταω να μπω σε μια ιστοσελιδα,πριν φορτωσει με ρωταει για συνδεση με το διακοσμητη και πατώντας ναι,μου λεει συνδεση μεσω ...(ονομα του wifi δικτυου μου)..μετα απο 1sec μου βγαζει σφαλμα οτι δεν βρεθηκε δικτυο wlan
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ουτε με wep?αλλιως εστω ενα υποτιπωδες κλειδωμα με mac address.
greekboy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 με wep πως κλειδωνει? βαζω το Passphrase αλλα μετα το restart χανεται...
greekboy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια τελικα δουλεψε με wep απλα ο κωδικος που οριζω δεν ειναι το passphrase αλλα το key 1...τωρα δουλευει αψογα
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 to passhrase φτιαχνει τα keys το 3εχασα
greekboy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 τι εννοεις το passphrase φτιαχνει το key?θα το χρειαστω αυτο καπου?ή αφου δουλευει να το αφησω ετσι
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 αν βαριεσαι να φτιαξεις ενα key πχ α1b2c3d4e5 που ειναι και ευκολο να το θυμασε μπορεις απκα να γραψεις ενα passhprase η οτιδηποτε και να σου φτιαξει αυτο τα κλειδια.
greekboy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 α οχι ενταξει θυμαμαι αυτον που εβαλα ,ευχαριστω και παλι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.