nick_gr2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Καπου εχει ξανααναφερθεί αλλα δεν μπορω να βρω το post... Θέλω να κάνω compile απλά προγράμματα C++ σε Leopard. Κατι διάβασα για XCODE αλλά μου φαίνεται πολύ βαρύ και ουσιαστικά θα χρησιμοποιώ το 1% των δυνατοτήτων του. Σε pc χρησιμοποιούσα το DevC++ και ήταν μια χαρά. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο απλό και ελαφρύ για Mac OS X? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Κάτι σαν το decC++ δεν έχω βρει. Αντί του xcode (που εκτός από βαρύ είναι και τεράστιο) μπορείς να δοκιμάσεις το eclipse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deos24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 http://www.netbeans.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.