Fotis_Greece Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Να παρω λεω και εγω το PS3 αλλα χρειαζομαι και κανενα οικογενειακο στυλ παιχνιδιου να παιζω με την συζυγο, οχι τιποτα χαζομαρες με μικροφωνα και μουσικες, απλα κατι καλο και διασκεδαστικο να παιζουν 2 ατομα (εννοειται βεβαια οτι για μενα θα παρω το CoD 4 αλλα η γυναικα μου ουτε θελει να ακουει για τετοια βαρβαρα παιχνιδια). Υπαρχει και τιποτα online απο την Sony που μπορεις να το κατεβασεις, να το δοκιμασεις και να το αγορασεις εδω απο Ελλαδα? Λοιπον τι εχετε να προτεινετε? Ευχαριστω
klainmaingr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 +1 στο παραπάνω... και θα παίζεις με την ησυχία σου κιόλας Εγώ με το wii και το ds έχω βρεί την υγειά μου πάντως... Τη βάζεις να παίζει κάνα animal crossing/brain academy/carnival games και έχεις όσο ελεύθερο χρόνο θέλεις... (όταν τον θέλεις) Family games για ps3... δύσκολα.. Κάτι σε Rachet? Άν έχεις το παλιό πάντως με backwards compatibility έχεις πληθώρα επιλογών σε αυτό που θέλεις απο το ps2..
ntouzieras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 απλα κατι καλο και διασκεδαστικο να παιζουν 2 ατομα (εννοειται βεβαια οτι για μενα θα παρω το CoD 4 αλλα η γυναικα μου ουτε θελει να ακουει για τετοια βαρβαρα παιχνιδια). Υπαρχει και τιποτα online απο την Sony που μπορεις να το κατεβασεις, να το δοκιμασεις και να το αγορασεις εδω απο Ελλαδα? Λοιπον τι εχετε να προτεινετε? Ευχαριστω προτεινω ?ps3=?xbox+?wii wii για οικογενειακα xbox για cod4 και οτιδηποτε αλλο μπαμ μπουμ!!
atomsk Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δές για little big planet και Afrika, θα βγούν στο ps3
vfragos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ καλό είναι το high velocity bowling που χρησιμοποιεί και το sixaxis. Για μένα πολύ ανώτερο σαν σύνολο απο το wii bowling. Μπορείς να το βρείς για download στο us store, αυτές τις μέρες έχω ακούσει ότι αναμένεται και στο ευρωπαικό. Έχει και καλή τιμή, μου στοίχισε μόλις 6,7? περίπου.
foufoutios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Απο ποτε ενα Ps3 κανει οσο το wii και το XBOX μαζι? εδω και κατι μηνες εχει πεσει η τιμη του γυρω στα 400-450 ευρω..
kostasSTi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Για 2 άτομα και διασκέδαση, Wii λέω κι εγώ. Και φυσικά με τα ρέστα παίρνεις και ένα Xbox... 236Wii+249xbox= 485 και είσαι αρχηγός...
foufoutios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Sorry κιολας, αλλα με αυτα τα χρηματα θα παρει λειψες κονσολες.. Το wii χωρις δευτερο χειριστηριο και το ΧΒΟΧ με ενα ενσυρματο χειριστηριο, χωρις HDMI κτλ κτλ.. Απλα για να ξερει τι αγοραζει ο καθενας
xvagos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δυστυχώς τα PS3 και XBOZ360 είναι για... hardcore χρήστες περισσότερο. Για "οικογενειακά" παιχνίδια πήγαινε κατά Nintendo μεριά...
panos_sxh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 συμφωνω με τους υπολοιπους, εισαι χλωμος με PS3 ή XBOX360. Κατ'αρχην δε τη παλευουν με τα χειριστηρια οχι μονο οι γυναικες αλλα γενικα οσα ατομα δεν εχουν επαφη με συγχρονο gaming. Παντως εκτος απο Wii, μια λυση ειναι το Guitar Hero ή το DDR (Dance Dance Revolution). Το τελευταιο δε ξερω αν υπαρχει σε PS3 ομως...
ntouzieras Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Απο ποτε ενα Ps3 κανει οσο το wii και το XBOX μαζι? εδω και κατι μηνες εχει πεσει η τιμη του γυρω στα 400-450 ευρω.. για 50 ευρω κανεις ετσι??χβοχ +wii ειναι 500? Sorry κιολας, αλλα με αυτα τα χρηματα θα παρει λειψες κονσολες.. Το wii χωρις δευτερο χειριστηριο και το ΧΒΟΧ με ενα ενσυρματο χειριστηριο, χωρις HDMI κτλ κτλ.. Απλα για να ξερει τι αγοραζει ο καθενας ενω με το ps3 θα παρει ολο το πακετο??ΧΑχαΧΑχαΧΑ!!!! Απλα για να ξερει τι αγοραζει ο καθενας....
foufoutios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Τα 50 ευρω εσυ τα χ3ζεις? Σε ολα αυτα θα χρειαστει και ενα δευτερο χειριστηριο για το wii, αυτο σημαινει αλλα 60 ευρω. Για το ΧΒΟΧ ακομα ενα 40? ευρω. Στο play εχει 2 χειριστηρια στο πακετο... (500 ευρω συνολο) Για να ξερει τι αγοραζει ο καθενας... Πισω στο θεμα τωρα, παρε ενα wii και καθαρισες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.