Προς το περιεχόμενο

Συναρμολόγηση pc

freetomi24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως βαζω τις μνημες σε dual chanel?:-)

Εχω 4 dimms αν καταλαβα καλα απο το manual θα πρπει να βαλω την μια μνημη στο 1 και την αλλη στο 3.

5zg1fappz2iw7do02hco.jpg

3tqldthtc25djcwatgqx.jpg

Και κατι αλλο!! Το τροφοδοτικο που πηρα εχει 8pino.... αν το συνδεσω στην μητρικη αντι για 4πινο θα εχω προβλημα?

Δημοσ.

Αν εννοείς να συνδέσεις το 8πινο στην πανω αριστερή υποδοχή (αυτή που στη φώτο έχει 4 ελεύθερα και άνα πλαστικό καπάκι) προφανώς και δεν θα έχεις κάνενα πρόβλημα, ίσα ίσα έιναι καλύτερα να συνδέσεις το 8πινο, αφού αυτή έιναι η θέση του. Πληροφοριακά το 8πινο είναι η τροφοδοσία του επεξεργαστή σου. Για το dual channel που λες βάλε τα δύο sticks στο ίδιο χρώμα και έισαι ΟΚ ;)

Δημοσ.

Το να κάψεις κάτι βάζοντας το 8πινο στη ΘΕΣΗ του είναι σα να λες, γιατί να βάλω οποιαδήποτε τροφοδοσία πάνω στη μητρική; Ίδιες πιθανότητες έχεις να κάψεις κάτι βάζοντας το 8πινο, όσες έχεις βάζοντας 4πινο, 20πινο, 24πινο, 6πινο κτλ. Δε καταλαβαίνω τι σε κάνει να προβληματίζεσαι τόσο πολύ, 8πινς, 8υποδοχές, perfect match που λένε...

Δημοσ.

Εxει διαφορα αυτο που λεω φιλε μου με αυτο που λες...

αλλο να κανεις λαθος συνδεσμολογια και αλλο σωστη και να το καψεις...

:-)

• Moderators
Δημοσ.

Δε καιγεται τιποτα γιατι τα φις ειναι σχεδιασμενα να ταιριαζουν ΜΟΝΟ σωστα και μονο εκει που πρεπει το καθενα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...