Προς το περιεχόμενο

Συναρμολόγηση pc

freetomi24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! εχω μια απορια και ειπα να την βαλω εδω στους expert!:-)

θελω να παρω την μητρική Gigabyte GA-P35-DS4 (P35, s775, DDR2) το κουτι που θα παρω βγαζει απο μπροστα εξοδο για ηχο και mic... που τα συνδεω τα καλοδια πανω στην μητρικη?

εχω ανεβασει το manual : http://rapidshare.com/files/94928512/gigabyte.rar.html

με μια καλη φωτο....

Θα χρειαστω την βοηθεια σας μεσα στην εβομαδα! και για αλλα πραγματα!:-)

αυτα που θα παρω ειναι

Gigabyte GA-P35-DS4 (P35, s775, DDR2)-μητρικη

Transcend Ram 2GB Kit DDR2 800+ U-DIMM AxeRAM- μνημες

Sparkle 8600 GT 256MB καρτα γραφικων

Chieftec 500W 24pin τροφοδοτικο

Core 2 Duo 8400 s775/3,00

THERMALTAKE VB1000BWS SOPRANO WINDOW BLACK κουτακι.

Δημοσ.

αν και δεν ξερω για τα audio πως πανε στην συγκεκριμενη(και βαριεμαι ν διαβασω το manual....)θα σου πω μια παρατηρηση που εχω να κανω σχετηκα με αυτα που θα παρεις.Ολα ορεα και καλα αλλα την 8600γτ για την αγοραζεις?Καλυτερα να δωσεις κανα 50αρι πανω και να παρεις μια ορεοτατη 9600γτ με διπλασιες++ επιδοσεις.

Δημοσ.
50αρι πανω
μονο και μονο για αυτον τον λογο!:-) Ολοι θελουν το καλυτερο αλλα οταν τα ευρα ειναι λιγα.... γιαυτο και ειπα να παρω την Sapphire HD3650 512MB DDVI και αργοτερα να παρω αλλη μια ιδια και να τις ζευγαρώσω!:-)
Δημοσ.

στο manual που εχεις ανεβασει γραφει στη σελιδα 31 πως να συνδεσεις τα καλώδια για τα μπροστινα βύσματα ήχου του κουτιού, η υποδοχή στη μητρική είναι πράσινου χρώματος, μπροστά από τις πίσω εξόδους ήχου (γράφει f_audio)

Δημοσ.

Παρακαλώ freeatomi24. Για την τροφοδοσία που με ρωτάς, δες στη σελίδα 24 του manual έχει κυκλωμένα 2 σημεία.

Αυτό που βλέπεις κυκλωμένο πάνω αριστερά (δίπλα από τις πίσω θύρες usb) είναι το βύσμα τροφοδοσίας 12Volts για τον επεξεργαστή, εκεί συνδέεις το αντίστοιχο 4πινο βύσμα του τροφοδοτικού σου, μην ανησυχείς δε μπορείς να το μπερδέψεις με άλλο ούτε να το βάλεις λάθος μόνο με ένα τρόπο συνδέεται. Το πλαστικό κάλυμα που έχει πάνω στην υποδοχή της μητρικής μη το βγάλεις εκτός κι αν το τροφοδοτικό σου έχει 8πινο βύσμα αντί 4πινου, αλλά κανονικά δε χρειάζεται. Απλά μη ξεχάσεις να το συνδέσεις αλλιώς δε θα ξεκινά το PC.

Αντίστοιχα το δεξί κυκλάκι στο σχεδιάγραμμα (δίπλα από τις υποδοχές για τις μνήμες) είναι για τη σύνδεση του 24πινου βύσματος του τροφοδοτικού, αυτό δίνει ρεύμα στη μητρική. Εκεί βγάζεις το πλαστικό κάλυμα και συνδέεις το βύσμα του τροφοδοτικού. Αν το τροφοδοτικό σου είναι παλαιότερο και έχει 20πινο βυσμα τότε απλά μη βγάλεις το πλαστικό κάλυμμα και βάλε το βύσμα στην κενή υποδοχή.

Πιστεύω να σε κάλυψα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου να εισαι παντα καλα!!! με καλυψες!!! Θα παρω νεο τροφοδοτικο με 24πιν..

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=873446

Αν το τροφοδοτικό σου είναι παλαιότερο και έχει 20πινο βυσμα τότε απλά μη βγάλεις το πλαστικό κάλυμμα και βάλε το βύσμα στην κενή υποδοχή.

Αν η μητρικη θελει 24πιν γιατι να βαλει καποιος 20?

Εχω και αλλη μια απορια...το sys_fan1, sys_fan2, PWR_fan τι κάνουν? Εψαξα να βρω αλλα τιποτε... κατι για τους ανεμηστηρες ειναι αλλα τι κανουν?στο pc που εχω τωρα απλα συνδεω τα ανεμιστηρακια στις φησες του τροφοδοτικου και ειμαι οκ!

Δημοσ.

Το ανέφερα απλά γιατί αν έχει κάποιος παλιότερο τροφοδοτικό (όπως εγώ) που έχει 20πινο βύσμα δε χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσει καινούριο.

Το λέει και το όνομά τους, είναι υποδοχές για να πάρουν ρεύμα οι ανεμιστήρες από τη μητρική, εφόσον έχουν το αντίστοιχο βύσμα τροφοδοσίας, αλλιώς τους συνδέουμε απευθείας στο τροφοδοτικό, όπως εσύ. Το πλεονέκτημα της σύνδεσης στη μητρική είναι ο έλεγχος των στροφών τους άρα και του θόρυβου που παράγουν.

Δημοσ.

ΑΑΑΑ:-) Κατάλαβα.... εμένα το κουτί εχει έναν ανεμιστήρα 12αρι πίσω και έναν μπροστά που έχουν τέτοια μικρά βύσματα! οπότε τα συνδέω...πχ τον μπροστά στο sys_fan1 και το πίσω στο sys_fan2 χωρίς να βάλω καθόλου τις φησες...(σωστά?)

ο πλαϊνός ανεμιστήρας που είναι πιο μικρός δεν εχει τέτοιο μικρο βύσμα αλλά μόνο 2 φησες (αρσενικό θηλυκό) οπότε αναγκαστικά το βάζω σε φησα...:-)

Δημοσ.

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο σου!!:-)

To τροφοδοτικο που θα παρω τελικα θα ειναι το CORSAIR CMPSU-550VX 550W

Σύνδεση: 1 x 20/24-pin Main Connector, 1 x 8-4-pin +12V CPU Connector, 6 x 4-pin Peripheral Power Connector, 6 x 5-pin S-ATA Connector, 2 x 4-pin Floppy Drive Connector, 1 x 6-pin PCI Express Connector, 1 x 8-pin(6+2) PCI Express Connector.

Κανει για την μητρικη ε?

αυτήν η φησα που είναι ενσωματωμένη στην μητρική είναι για να συνδέσω τροφοδοσία κάρτας γραφικών pci expres?

wuxbuul218r8kl71j6sb.jpg

Δημοσ.

Mια χαρα τροφοδοτικο ειναι το corsair. Η υποδοχη ειναι για να συνδέσεις εξτρα τροφοδοσία στη μητρική από το τροφοδοτικό, που δίνει επιπλέον ρεύμα στις κάρτες γραφικών. Χρειάζεται μόνο αν βάλεις 2 κάρτες γραφικών της ati για crossfire οποτε μη το συνδέσεις.

Δημοσ.

Πολυ ωραία!!Καρτα γραφικων πηρα την Sparkle 8600 GT 256MB βασικά μου την έκαναν δώρο!crossfire με ati δε με ενδιαφέρει να κάνω!μονο το call of duty2 παιζω! και αυτο για μια ωρα...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...