polonos1313 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Γεια χαρά!!!! Υπάρχει κάποιος που ν α έχει την συγκεκριμένη τιμονιέρα???? Θέλω να μάθω αν γίνεται με κάποιον τρόπο να κάνω τα paddles για τις ταχύτητες και τον λεβιέ των ταχυτήτων να τα βλέπει σαν ίδια π.χ αν βάλω σε κάποιο game τα paddles για τις αλλαγές ταχυτήτων δεν μπορώ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να κάνω αλλάγες με τον λεβιέ(λόγω του οτι τα paddles τα βλέπει σαν διαφορετικά κουμπια απο τον λεβιέ).Υπάρχει τρόπος να τα κάνω να λειτουργούν και τα δύο ταυτόχρονα???
JRIXM8 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Έχω την Logitech driving force pro, που είναι όμοια με την Momo. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. 1)Να υποστηρίζει το παιχνίδι, 2 κουμπιά για την ίδια ενέργεια.Οπότε ορίζεις το ανέβασμα και το κατέβασμα να γίνονται και από τα paddles και από τον λεβιέ. 2)Να μην υποστηρίζει 2 κουμπιά για την ίδια ενέργεια οπότε νομίζω ότι δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Πρέπει κάθε φορά να τα ξαναδιαμορφώνεις.
polonos1313 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Έχω την Logitech driving force pro, που είναι όμοια με την Momo. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις.1)Να υποστηρίζει το παιχνίδι, 2 κουμπιά για την ίδια ενέργεια.Οπότε ορίζεις το ανέβασμα και το κατέβασμα να γίνονται και από τα paddles και από τον λεβιέ. 2)Να μην υποστηρίζει 2 κουμπιά για την ίδια ενέργεια οπότε νομίζω ότι δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Πρέπει κάθε φορά να τα ξαναδιαμορφώνεις. Σε όλους τους simulators είμαι στην δεύτερη περίπτωση.Αρα δυστυχώς δεν γίνεται.... Thanks anyway!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.