Προς το περιεχόμενο

Είναι υπερβολικό ?

lambroukos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κακο με το sli ειναι οτι θελει mobo με nvidia chipset και τα συγκεκριμενα και δεν ειναι και τελεια και ειναι ακριβα(ετσι θυμαμε δεν εχω τσεκαρι αλλα τελοσπα,αν ειμαι λαθος my bad)

Δημοσ.

Το PC μου κανει ακριβως αυτα που θες και εχει γυρω στα 400Ε πλεον και ειναι 24/7 ανοικτο.

Ακου τι σου λενε και παρε μια τρελη οθονη ,καλα ηχεια,ενα πολυ καλο κουτι και ενα καλο τροφοδοτικο αφου το πιθανοτερο ειναι πως θα αλλαζεις υπολογιστες και αυτα θα μενουν

Επισης εγω δινω "τρελα" λεφτα σε πληκτρολογιο και ποντικι αφου εχω δει τι παθησεις μπορει να σου προκαλεσουν στα χερια και στην πλατη αν ειναι μουφες,ασε που τα καλα μενουν και για καιρο

Οσον αφορα τα υπολοιπα κομματια σε αυτο που θα εδινα τα περισσοτερα ειναι μια M/B αφου εχω "καει" 3 φορες απο Mobo (αχ ρε ASUS).

Επειτα,επεξεργαστη και μνημες με τελος μια καρτα γραφικων που αν δω οτι δεν με καλυπτει κοτσαρω αλλη μια. ολα τα υπολοιπα κομματια θεωρω οτι ειναι ανευ σημασιας η συζητηση (Drives κλπ).

Δημοσ.
Το PC μου κανει ακριβως αυτα που θες και εχει γυρω στα 400Ε πλεον και ειναι 24/7 ανοικτο.

Ακου τι σου λενε και παρε μια τρελη οθονη ,καλα ηχεια,ενα πολυ καλο κουτι και ενα καλο τροφοδοτικο αφου το πιθανοτερο ειναι πως θα αλλαζεις υπολογιστες και αυτα θα μενουν

Επισης εγω δινω "τρελα" λεφτα σε πληκτρολογιο και ποντικι αφου εχω δει τι παθησεις μπορει να σου προκαλεσουν στα χερια και στην πλατη αν ειναι μουφες,ασε που τα καλα μενουν και για καιρο

Οσον αφορα τα υπολοιπα κομματια σε αυτο που θα εδινα τα περισσοτερα ειναι μια M/B αφου εχω "καει" 3 φορες απο Mobo (αχ ρε ASUS).

Επειτα,επεξεργαστη και μνημες με τελος μια καρτα γραφικων που αν δω οτι δεν με καλυπτει κοτσαρω αλλη μια. ολα τα υπολοιπα κομματια θεωρω οτι ειναι ανευ σημασιας η συζητηση (Drives κλπ).

και εγω ειχα προβλημα με την asus που διορθοθηκε οταν εβαλα το bios update , 3 μηνες ταλεποριθηκα

Δημοσ.

λαμπρουκο παρε 2x xfx 9600 gt

και 2χ2 μνημες ocz γιατι με 4χ1 δεν θα λειτουργει σε dual channel και ουτε θα κανει αυτοματο υπερχρονισμο σε sli ready mobo

και τροφοδοτικο απο 750 watt το λιγοτερο ... δες το e-shop εχει κατι ορεα tagan που ειναι πολυ ισχυρα

Δημοσ.
και εγω ειχα προβλημα με την asus που διορθοθηκε οταν εβαλα το bios update , 3 μηνες ταλεποριθηκα

τι εκανες δηλαδη ?το bios update πως γινετε?εχουμε το ιδιο mobo γι αυτο σε ρωταω///

και κατι ακομα πιο i P5K-E WIFI/AP ειναι καλητερο απο τιν P5B DELUXE WIFI??

Δημοσ.

εγω δεν βλεπο να ξαναπερνο asus θα παο σε 780 της xfx γιατι εχει πολυ καλο support

τωρα για bios update θα πας στο site της asus στο support για να κανεις download τα drivers files και bios files ( προσοχη τι bios θα κατεβασεις να διαβασεις προσεχτικα τι κανει το καθε ενα και μη τα βαλεις με τι σειρα ολα , μονο ενα απο τα πιο τελεφτεα ) οταν ανοιξης το bios update file θα κανει update τις flash memorys της motherboard , ειναι πολυ αργο το download της asus ... στην xfx κατεβαζει παντα γρηγορα ( με 4 mbit που εχω κατεβαζει με 450/sec )

η p5k-e πρεπει να ειναι καλητερη αλλα η ddr3 δεν αξιζει αφτη την εποχη ειναι ακριβη και με επιδοσεις περιπου ιδιες με της ddr2 σε κανα 2 χρονια θα στροσουν η ddr3

• Super Moderators
Δημοσ.
εγω δεν βλεπο να ξαναπερνο asus θα παο σε 780 της xfx γιατι εχει πολυ καλο support

περίμενε το 790i που βγαίνει τώρα μέσα στο Μάρτιο...

Δημοσ.
περίμενε το 790i που βγαίνει τώρα μέσα στο Μάρτιο...

εχω παρη 2χ2 gb ddr2 ocz sli memory και δεν θελω να δωσο ενα σωρο λεφτα για ddr3

αν το 790i υποστηριζε ddr2 θα το επερνα ( με 100 ευρο εχω 4 gb )

Δημοσ.

αν εχεις λεφτα για πεταμα οκ, αλλιως για να παρεις κατι που σε 4 μηνες θα αξιζει τα μισα και ακομα παρακατω το θεωρω μ@@@@ια

Δημοσ.

Ρε παιδιά το οτι σε Χ Ψ Ζ καιρό το συγκεκριμένο μηχάνημα θα είναι πολυ πιο φτηνό είναι δεδομένο. Δεν χρειάζεται να το λέτε. Αν σκεφτόμασταν όλοι έτσι θα είχαμε ακόμα pentium 2 και θα ήμασταν στο περίμενε για την "αγορά του αιώνα".

και το δικό μου το πήρα πρίν 4 μήνες και ήδη είναι 10-15 ευρώ φθηνότερα όλα τα κομμάτια του. Έτσι είναι η αγορά στις τεχνολογίες...

Φίλε Λαμπρούκο θα σου πώ αυτό που σου είπαν και οι άλλοι. πάρε ΟΘΟΝΗ.Τέλος. Ίσως η πιο αξιόλογη αγορά που μπορείς να κάνεις, και μάλιστα θα είναι και το μόνο κομμάτι που δεν θα νιώθεις οτι πήγαν τζάμπα τα λεφτά.

Από mobo εγώ θα έλεγα να μην πάς σε asus για τον λόγο που είπαν και τα παιδιά. ναι εχω και εγώ issues με την mobo. εχει χαλάσει πολυ η asus. δες κάτι και σε gigabyte.

Ξέχνα και το SLI και πάρε μια και καλή.Αν βιάζεσαι πάρε 8800GTS αλλιώς περίμενε 9800 οι οποίες θα είναι κλάσεις ανώτερες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...