Προς το περιεχόμενο

Είναι υπερβολικό ?

lambroukos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΟΥ PC

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ OCZ NVIDIA SLI-READY EVOSTREAM 600W 149,32 ΕΥΡΩ

ΚΟΥΤΙ ???

ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS P5N-T DELUXE 230,73 ΕΥΡΩ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ INTEL CORE 2 DUO E8500 3.16 GHZ 253,01 ΕΥΡΩ

ΜΝΗΜΕΣ 2X(OCZ OCZ2N1066SR2GK DDR2 PC2-8500 2GB (2X1024MB) SLI READY EDITION DUAL CHANNEL) 250 ΕΥΡΩ

ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ 2Χ(WESTERN DIGITAL 500GB WD5001ABYS RE2 SATA2) 246 ΕΥΡΩ

CD/DVD ASUS DRW-2014L LIGHTSCRIBE BLACK 27,73 ΕΥΡΩ

ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ 2Χ(Asus 9600 GT 512MB @t sli) 358 ΕΥΡΩ

ΟΘΟΝΗ LG L246WH-BN 24" TFT 437 ΕΥΡΩ

ΗΧΕΙΑ Logitech Z-5500 304 ΕΥΡΩ

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ/ΠΟΝΤΙΚΙ MICROSOFT WIRELESS LASER DESKTOP 6000 DSP 45,51 ΕΥΡΩ

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ 2300ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΤΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!ΤΟ PC ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ(ΚΑΤΕΒΑΣΤΗΡΙ,GAMES,TAINIES,WEBSURFING,ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΚΙΝΙΣΗ ΟΓΚΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟΣ!

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΔΕΚΤΗ ΚΑΘΕ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ....

Δημοσ.

8400 επεξεργαστή και μια κάρτα γραφικών. Το SLΙ δεν θα σου προσφέρει σχεδόν τίποτα... Και θα μπορούσες να περιμένεις μερικές βδομάδες να βγει η 9800...

Δημοσ.

αν ημουν dvd-r θα ενιωθα μειονεκτικα και ριγμενος. Φυσικα και ειναι υπερβολη αλλα ο καθενας μπορει να κανει την κ.... του, εγω θα επαιρνα eizo οθονη με καλο panel και τετραπυρηνο μιας και βαζοντας του 4GB RAM αποσκοπεις φανερα στο Multitasking (και πολυ multitasking ομως)

Δε λεω οτι δε θα σου φτασουν 600watt αλλα βλεποντας τα υπολοιπα εμεινα μ.... αντικριζοντας μια τοσο συντηρητικη επιλογη

Δημοσ.

βασικα ρε παιδια ειναι πολλα λεφτα 989ευρω για οθονη....η συγκεκριμενη δεν εχει ουτε hdmi interaface!πιστευω οτι η lg με τα χαρακτηριστικα που εχει, εχει πολυ καλη

value for money και σε συνδυασμο με της καρτες γραφικων θα τα σπαει....στην τελικη ο απωτερος σκοπος μου ειναι η συνδεση με lcd-full hd tv

Δημοσ.

Εδώ δίνεις 300 για ηχεία! Αν σε νοιάζει τόσο ο ήχος και η εικόνα, δε πρέπει να πάρεις και μια κορυφαία οθόνη? Είναι κρίμα, σκέψου η οθόνη θα μείνει για πολλά χρόνια...

Δημοσ.

Πας και πετάς άχρηστα λεφτά σε εξαρτήματα που έχουν έτσι κι αλλιώς μικρό χρόνο ζωής και τσιγκουνεύεσαι απ' την οθόνη αγοράζοντας μοντέλο με TN panel...

Eκεί σε μάρανε το value for money.

Για τον intel8500 τα πετάς όμως άσκοπα.

• Super Moderators
Δημοσ.

άλλο τροφοδοτικό...Etasis 750w αρκετά φτηνότερο και περισσότερα watt

άλλες μνήμες...G.Skill 2x2gb PC-8500 με τα μισά euro

άλλος επεξεργαστής...Ε8400, για 160mhz που έχει ο Ε8500 παραπάνω πληρώνεις 80 euro πάνω έλεος

άλλη οθόνη...LG 245WP με P-MVA Panel, 150 euro πιο ακριβή αλλά τα αξίζει και με το παραπάνω

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικά 2x9600GT είναι ισάξιες μιας HD3870X2 και με λιγότερα euro (2x155) όποτε είναι μια χαρά :-)

Δημοσ.

οχι για τον 8500 τωρα ειδα την διαφορα τιμης με τον 8400....απλα ομως στην τιμη ειναι και συστημα ψυχης ενω ο 8400 ειναι εκδοση χωρις!αρα η διαφορα 70ευρω ειναι μηδαμινη αν παρω και ενα καλο συστημα ψυχης πχ ZALMAN 9700....οθονη ειμαι κολλημενος με lg τι να κανουμε...εχω μια 22αρα σε συνδιασμο με καρτα γραφικων 8800gts 640mb και δεν εχει το παραμικρο προβλημα....με καλυπτει....εχαλλου προσφατα αγορασα και full hd 42ara οποτε δεν εχει νοημα....

Δημοσ.

Αδελφέ αν θες multitasking πάρε τετραπύρηνο αν και ο 8500 είναι γαμάτος για gaming. Το κακό είναι ότι είμαστε σε μεταβατική περίοδο και πολλά πράγματα θα αλλάξουν στις επόμενες εβδομάδες.

Η συμβουλή μου είναι να πάρεις επεξεργαστή στα 45nm (αν πας για 4πύρηνο περίμενε τους καινούριους στα 45nm ή πάρε 8500 στους δύο πυρήνες αν δεν μπορείς να περιμένεις). Τροφοδοτικό μπορείς και με 100-110 ευρώ να βρεις στα 750w και, μάλιστα, αξιόπιστο, όπως το Etasis ή το Thermaltake Toughpower!

Επίσης μνήμες στα 4GB μπορείς να πάρεις τις Axeram στα 1066, 1200 που είναι καλές, φθηνότερες και έχεις και 4GB αντί για 2! Αν τις πάρεις στα 800 κοίτα να έχουν ένα Ν δίπλα στο barcode για να είσαι σίγουρος ότι παίρνεις καλό κομάτι που σηκώνει o/c.

Αυτά από εμένα και καλορίζικο ό,τι και να είναι φίλε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...