Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός σκληρός USB 2.0 (160GB): WD Passport ή Seagate Freeagent Go ;;

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο εξωτερικούς σκληρούς: Ποιον από τους δύο προτείνετε και γιατί;; Ευχαριστώ.

και εναν από τους δύο θέλω :-D:-D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία με κανένα απ' τους δύο αλλά από γνωστούς και φίλους έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την σειρά Passport της WD (αντίθετα με τους "μεγαλύτερους" MyBook ου έχουν παρουσιάσει προβλήματα). Για το δίσκο της Seagate δεν έχω ακούσει κάτι.

Δημοσ.

Τόσο καλύτερος είναι ο WD Passport αλήθεια;; Και είχα την εντύπωση από τα Desktop συστήματα μέχρι στιγμής ότι οι Seagate σκληροί είναι πολύ καλύτεροι ποιοτικά από τους WD.. Στους φορητούς USB 2.0 σκληρούς τα πράγματα είναι διαφορετικά;;;

Δημοσ.

Φιλε μου εγω εχω ενα 40αρι απο τους πρωτους που βγηκαν και μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.Ουδεποτε που παρουσιασε καποιο κολλημα ή δυσλειτουργια.Εχει πολυ λιγες απαιτησεις ενεργειας (usb),πολυ χαμηλες θερμοκρασιες λειτουργιας ακομα και απο πολυωρη χρηση και φυσικα σχεδον αθορυβος :D

Δημοσ.

Θα τσιμπήσω εξωτερικό με eSata απαραίτητα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος ποιον να πάρω.Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για FreeAgent Pro 750GB . Ο Western Digital 750GB Mybook είναι στα ίδια λεφτά αλλά έχει μόνο USB2.0 οπότε δεν τίθεται (για μένα τουλάχιστο) θέμα σύγκρισης καθώς με τον eSata θα απολαμβάνω μεγαλύτερες ταχύτητες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...