nikpar2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας έχω το εξής πρόβλημα έφερε ένας φίλος σήμερα το σκληρό του να του δήξω να περάση μια πίστα σε ένα παιχνίδι. Από εκείνη την ώρα το δικό του χβοχ δεν βλέπει το προφίλ του βλέπει τα γραψίματα τη φωτογραφία του προφίλ του και αντί για το όνομα του γράφει corrupted profile και αυτά τα βλέπει μόνο στο system-memory στην αρχική εικόνα γράφει no profiles found. Στο δικό μου χβοχ το βλέπει κανονικά στο δικό του δεν βλέπει ούτε του δικού μου σκληρού ούτε σε άλλα δυο χβοχ που δοκιμάσαμε βλέπουν τους 2 σκληρούς. Εγώ έχω το arcade me 120 σκληρό και κάτι γίνετε και κλείδωσε τους σκληρούς γίνετε κατή ξέρετε?
gherudos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Αν θυμάμαι καλά η M$ έχει κλειδώσει τα saves όπως και η Nintendo και γίνεται να χρησιμοποιηθούν μόνο από την κονσόλα στην οποία δημιουργήθηκαν.
nikpar2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 κλιδοσε ολο το προφιλ και δεν το βλεπι το χβοχ του παιδιου
xaros73 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Το εχω παθει απο αλλη αιτια. Ενα recover gamertag θα κανει απο ΧΒΟΧ live και θα ειναι οκ. Δεν χανεις τιποτε, saves, achievmets κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.