Προς το περιεχόμενο

2GB μνημη και παλι δεν φτανει????

papeipa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περασα στο laptop μου τα Windows XP black edition V.6.0 . Ωραια εμφανισιακα δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο τα Vista εκτος απο το παρακατω:

Μετα απο περιπου 2ωρες λειτουργιας (ακομα και αν τον εχω 2 ωρες ανοιχτο και λειπω ) μου εμφανιζεται μηνυμα οτι Virtual Memory is low.

Κοιταω ποση μνημη χρησιμοποιειται και με εκπληξη βλεπω οτι απο τα 2GB το 97% ειναι κατελειμενο. Απο τι? Ουτε για download δεν μπορω να το αφησω.Ξαφνικα τα παντα παγωνουν , τα παραθυρα μενουν μισανοιχτα και κολλαει εντελως ,ουτε standby oyte restart δεν μπορω να κανω.

Μεγαλη πι8ανοτητα να φταινε τα black edition (γιατι μου το εκανε απο την πρωτη μερα)

Το κακο ειναι οτι εχω 4 λειτουργικα στο laptop: WinXP Black,Vista,Ubuntu7.10 kai Ubuntu 7.04 και για να καταφερω το boot loading μου βγηκε η πιστη.

Αν σβησω τα ΧΡ θα δυσκολευτω να τα ξαναπερασω.Υπαρχει καποια επιλογη ωστε να γλιτωσω το format?Προς το παρον βαζω χρονομετρο και καθε 2-3 ωρες του κανω restart (ναι ειναι lameeeeee!!!)

helpppppppp!!!:eek::shock::cry:

Δημοσ.

Κάποια εφαρμογή ή υπηρεσία έχει memory leak. Θα βρεις από τον taskmanager τι τρώει όλη αυτή τη μνήμη και θα πράξεις ανάλογα (απενεργοποίηση, κατάργηση από την εκκίνηση κλπ)

Υ.Γ. Δεν έπρεπε να ποστάρεις εδώ, αλλά στα Λειτουργικά Συστήματα/Windows

Δημοσ.

κατεβασε τα black xp 10

αλλα ειναι λιγο παρανομο να σηζηταμε για support σε πειρατικο υλίκο. δεν νομιζετε? μηπως η σηζητηση παραβιαζει τους κανονες του forum?

papeipa εχεις p.m.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...