Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Nova

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τώρα τελευταία δεν μου βγάζει τις πληροφορίες προγράμματος όταν αλλάζω κανάλι. Τι λέτε να φταίει;

Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να είναι στην ακρίβεια σήματος που παίζει ανάμεσα σε 50% με 55%;

Ένταση σήματος έχω 81%.

Δημοσ.

Και εγω παρομοια στατιστικα με σενα εχω, αλλα δεν εχω αυτο το προβλημα. Απλα απο παντα, καποιες φορες αργει, αλλα μετα παιρνει το κολαϊ και το παει σερι κατω κατω στα καναλια.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έχω κι εγώ μια απορία με το νόβα.

Έχω το κεντρικό κουτί του νόβα σε ένα δωμάτιο και στα άλλα δύο τα δύο "μαραφέτια" για να μπορώ να βλέπω κι εκεί. Είχα ένα πρόβλημα (μου έγραφε: αναζήτηση σήματος) και αναγκάστηκα στο δωμάτιο που είναι το κουτί να βγάλω την πρίζα και να βγάλω και να ξαναβάλω την κάρτα. Τώρα, όμως, ενώ λειτουργει κανονικά εκεί που είναι το κουτί, τώρα δεν έχω φωνή στα άλλα δύο δωμάτια. Τι λέτε να φταίει;

Δημοσ.

Έχω κι εγώ μια απορία με το νόβα.

Έχω το κεντρικό κουτί του νόβα σε ένα δωμάτιο και στα άλλα δύο τα δύο "μαραφέτια" για να μπορώ να βλέπω κι εκεί. Είχα ένα πρόβλημα (μου έγραφε: αναζήτηση σήματος) και αναγκάστηκα στο δωμάτιο που είναι το κουτί να βγάλω την πρίζα και να βγάλω και να ξαναβάλω την κάρτα. Τώρα, όμως, ενώ λειτουργει κανονικά εκεί που είναι το κουτί, τώρα δεν έχω φωνή στα άλλα δύο δωμάτια. Τι λέτε να φταίει;

Καμιά βοήθεια;

Δημοσ.

Στην εταιρεία πήρες τηλέφωνο; Ή δεν μπορείς γιατί απαγορεύεται να μοιράζεις το σήμα σε άλλα δωμάτια; (δεν είχα/έχω νοβα, δεν ξέρω).

Επίσης, έχεις σίγουρα κάνει σωστά τις συνδέσεις;

Δημοσ.

Στην εταιρεία δεν πήρα τηλέφωνο γι' αυτό το λόγο. Οι συνδέσεις είναι μια χαρά αφού μέχρι και πριν λίγες μέρες έτσι ήταν και είχα κανονικά ήχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...